![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "İstanbulun simgesi?????" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: hakan2034 ´isimli üyeden Alıntı Doğu perinçek'in bilgisayarında saldırıdan önce yüklenen krokiler fetva odaklarını çok güzel açıklıyor. İşinize geldiği gibi at koşturmak sizler için bir karakter olmuş bahsetmiş olduğun olay ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 25986 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? İşinize geldiği gibi at koşturmak sizler için bir karakter olmuş bahsetmiş olduğun olay hala yargıda ve inceleniyor siz yargı nedir ne bilirsiniz bildiğiniz en iyi şeylerin arasında yargısız infaz yer almakta gazeten bunu ölüm fetvası çıkararak yapıyor zaten! Birde kanalizasyondan bahsediyorsun ya tam o işe göre gazeten ancak kanalizasyonda ve logarda işe yarıyor..
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #52 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? güzel bir tartışma gerçi konuyla alakası olmayan cevaplarla devam etsede seyretmeye değer buluyorum bir yorumum olmasada siz arkadaşlarımı okumak bana keyif veriyor teşekkürler iyi forumlar |
| | |
| | #53 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Peki sizin bahsettiğiniz olay hangi merciide ? Hem hatırlatmak isterim ki, bahsettiğiniz gazete beni temsil etmiyor. Beni temsil etmediği için bu iddialarınız beni pek enteresan da etmiyor. Kimler, kimleri yargısız infaz etmiş anlatırsanız bizim de bilgimiz olur.
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. Konu hakan2034 tarafından (06-04-2008 Saat 12:48 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #54 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: İSTANBUL-Şişli Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Bu fotoğraf sorduğun sorunun cevabı başka kelimey gerek yok |
| | |
| | #55 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Pardon ! Anlayamadın... Bu üyeleri asın, kesin, ortadan kaldırın, infaz edin mi diyor.
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. |
| | |
| | #56 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 188 Rep: 18536 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
"Adananın şalvarına,Karadenizin peştemalına da razıyım" derken sanki "cüppe" ile geziyormuş izlenimi veriyorsunuz...... Duygu sömürüsü konusunda uzmanlaşan sizler "din" i de bu sömürü içine alalı çokkkkkk uzun yıllar oldu şaşırmıyoruz.... "resimdeki küçük kız" sözünüz çok acıttı içimi duygularım depğreşti.. Yapmayın Erkişi; ajitatif davranmayın... Konumuz İstanbulun simgesi !!!! Ben bir CUMHURİYET kadını olarak ülkemin böyle temsil edilmesine karşıyım.... "küçük bir kız çoçuğu" olsada........ | |
| | |
| | #57 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 296 Rep: 29490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? İstanbul'un simgesinin türban olarak gösterilmesi ben de bu işte başka bir iş olduğu düşüncesini uyandırıyor.Zira Çinliler de biliyorki;İstanbul,Ayasofya,Sultanahmet,Topkapı ile de temsil edilebilirdi,edilmeliydi... Demokrasi rejimiyle yönetilen bir ülkede,inanç özgürlüğüne saygı duyulmaması,türbanlı öğrencilerin temel hak olan eğitim hakkından mahrum edilmiş olması,türbanın Türkiye'nin hep karanlık yüzü olarak gösterilmesi,kısacası,demokrasiyi savunup,demokrasiyle çatışıyor olması belki de Çinlilerin aklına türbanı İstanbula simge olarak kullanmayı getirmiştir.Bir simgeye ihtiyaç vardı...Türkiyede simge kelimesi en çok da türban için kullanılıyor ya...Türbanı siyasi simge olarak gören zihniyetten esinlendiler belkide...
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! |
| | |
| | #58 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8995 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Hava bulutlu arkadaşım, dikkat et. Ha bu lafımdan sana ÖRDEK dediğimi sanma, şemsiye al yanına demek istedim! Ne alaka, tam bir provakatörce davranış, bu ülkede sizin baktığınız açıdan görev yapan biz zamanlar Aydınlık diye bir dergi vardı sadece, alışkanlığınız oradan geliyorsa başka. |
| | |
| | #59 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8995 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Sayın güney, net ve kesin olarak bu Ülkemizde bende sizin Demokrasi de İnanç ve Yaşam hakkımıza kısıtlama getirme kasıt ve tavrınıza karşıyım. Bunun içinde Cumhuriyet rejimini kullanmanızada bir mana veremiyorum, Sizler ki ancak Sosyalist Cumhuriyetlere tabisiniz, sizin neyinize Demokratik Cumhuriyetler, asıl siz yapmayın Allah aşkına, hem demokrasimizde oturun, hem demokrasimizin (aslında sakalını diyeceğimde sizi huylandırmak istemedim, onada karşı çıkarsınız) kolunu, kanadını yolun! :) iyi forumlar. |
| | |
| | #60 | ||
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: İSTANBUL-Şişli Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Alıntı:
Aydınlık bizim içimizde bizler dünya'ya karanlıktan bakmıyoruz siz en iyisi yakın bir ampul aydınlatın her yeri her zamanki yaptığınız gibi!Kendinizi ifade edemediğiniz anlarda klişeleşmiş laf oyununuza başlıyorsunuz, sizin gibi birinden daha efektif açıklama beklerdim ancak kullandığınız deyimler sizi ifade ediyor. Hava karardı her yer karanlık içinde nasıl aydınlanabiliriz ,gözlerimizdeki parıltıyı ve ışığı kullanacaz tabiiki yeterki zihnimiz kararmasın size tavsiyem sarfiyatsız tasarruflu ampul kullanmanız daha uzun ömürlü oluyorlar sizinkide her an patlayabilir? Aklı olmayana neylesin sakal, kayışı tarladan götürür çakal? Sakın yanlış anlamayın bu atasözünü çakal demek istediğimi sanma tarlaya sahip çıkın demek istedim! | ||
| | |
| | |