FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

İstanbulun simgesi?????

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "İstanbulun simgesi?????" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: hakan2034 ´isimli üyeden Alıntı Doğu perinçek'in bilgisayarında saldırıdan önce yüklenen krokiler fetva odaklarını çok güzel açıklıyor. İşinize geldiği gibi at koşturmak sizler için bir karakter olmuş bahsetmiş olduğun olay ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-04-2008, 12:28 AM   #51
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ne Parayla Adam Olduk Bu Hayatta Nede Her Parası Olanı Adam Yerine Koyduk !

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor
Cevap: İstanbulun simgesi?????

Alıntı:
hakan2034´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğu perinçek'in bilgisayarında saldırıdan önce yüklenen krokiler fetva odaklarını çok güzel açıklıyor.
İşinize geldiği gibi at koşturmak sizler için bir karakter olmuş bahsetmiş olduğun olay hala yargıda ve inceleniyor siz yargı nedir ne bilirsiniz bildiğiniz en iyi şeylerin arasında yargısız infaz yer almakta gazeten bunu ölüm fetvası çıkararak yapıyor zaten! Birde kanalizasyondan bahsediyorsun ya tam o işe göre gazeten ancak kanalizasyonda ve logarda işe yarıyor..

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 06-04-2008, 12:36 AM   #52
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

güzel bir tartışma gerçi konuyla alakası olmayan cevaplarla devam etsede seyretmeye değer buluyorum bir yorumum olmasada siz arkadaşlarımı okumak bana keyif veriyor teşekkürler
iyi forumlar
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 06-04-2008, 12:37 AM   #53
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Alıntı:
Bay X´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İşinize geldiği gibi at koşturmak sizler için bir karakter olmuş bahsetmiş olduğun olay hala yargıda ve inceleniyor siz yargı nedir ne bilirsiniz bildiğiniz en iyi şeylerin arasında yargısız infaz yer almakta gazeten bunu ölüm fetvası çıkararak yapıyor zaten! Birde kanalizasyondan bahsediyorsun ya tam o işe göre gazeten ancak kanalizasyonda ve logarda işe yarıyor..
Benim bahsettiğim olay yargıya ulaşmış,
Peki sizin bahsettiğiniz olay hangi merciide ?
Hem hatırlatmak isterim ki, bahsettiğiniz gazete beni temsil etmiyor.
Beni temsil etmediği için bu iddialarınız beni pek enteresan da etmiyor.
Kimler, kimleri yargısız infaz etmiş anlatırsanız bizim de bilgimiz olur.

Konu hakan2034 tarafından (06-04-2008 Saat 12:48 AM ) değiştirilmiştir..
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-04-2008, 01:01 AM   #54
Banned
SUPERMEYDAN

TaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biri

Bu fotoğraf sorduğun sorunun cevabı başka kelimey gerek yok

TaYFuNN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-04-2008, 01:06 AM   #55
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Pardon !
Anlayamadın...
Bu üyeleri asın, kesin, ortadan kaldırın, infaz edin mi diyor.
Alt 06-04-2008, 08:32 AM   #56
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bakın konuya ilişkin eteklerdeki taşlar döküldükçe daha orta noktaya geliyoruz, doğru incitecek söz, söylenecek fikride gölgeliyor, bende sizde özenle tartışmaya devamdan memnun oluruz sanırım. Hastaneye gelince ben ne orada tedavi olurum, nede ABD de okurum, sanırım bunda da anlaştık, ama ABD ye kaçanıda Sovyetlere kaçanıda, Suriye veya Kenya ya kaçanıda tasvip etmediğimi tekrara gerek yok herhalde,

Ben bu memleketimde Adanada şalvarlı gezenden tutunda, antalyada mini gezenle, karadenizde başını peştembal görünümlü şalla örtenden de razıyım ve hoşgörü bekliyorum, ne olur resimdeki küçüçük bir kız yahu, tekrar bakınız resme ve konuyu daha da uzatmayalım, gözümüzle bari tekrar ana konuya dönelim, ne dersiniz konuyu açan bayan arkadaşım, sizden başlayalım mı? İyi forumlar.
Sevgili erkişi;

"Adananın şalvarına,Karadenizin peştemalına da razıyım" derken sanki "cüppe" ile geziyormuş izlenimi veriyorsunuz......

Duygu sömürüsü konusunda uzmanlaşan sizler "din" i de bu sömürü içine alalı çokkkkkk uzun yıllar oldu şaşırmıyoruz....

"resimdeki küçük kız" sözünüz çok acıttı içimi duygularım depğreşti..
Yapmayın Erkişi; ajitatif davranmayın...
Konumuz İstanbulun simgesi !!!!

Ben bir CUMHURİYET kadını olarak ülkemin böyle temsil edilmesine karşıyım....
"küçük bir kız çoçuğu" olsada........
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-04-2008, 09:29 AM   #57
1. şiir yarışması birincisi

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ötelerden habersiz nizama lanet olsun ...

Blog Mesajları: 4
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

İstanbul'un simgesinin türban olarak gösterilmesi ben de bu işte başka bir iş olduğu düşüncesini uyandırıyor.Zira Çinliler de biliyorki;İstanbul,Ayasofya,Sultanahmet,Topkapı ile de temsil edilebilirdi,edilmeliydi...

Demokrasi rejimiyle yönetilen bir ülkede,inanç özgürlüğüne saygı duyulmaması,türbanlı öğrencilerin temel hak olan eğitim hakkından mahrum edilmiş olması,türbanın Türkiye'nin hep karanlık yüzü olarak gösterilmesi,kısacası,demokrasiyi savunup,demokrasiyle çatışıyor olması belki de Çinlilerin aklına türbanı İstanbula simge olarak kullanmayı getirmiştir.Bir simgeye ihtiyaç vardı...Türkiyede simge kelimesi en çok da türban için kullanılıyor ya...Türbanı siyasi simge olarak gören zihniyetten esinlendiler belkide...
RABİA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-04-2008, 04:50 AM   #58
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
TaYFuNN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu fotoğraf sorduğun sorunun cevabı başka kelimey gerek yok

Hava bulutlu arkadaşım, dikkat et.

Ha bu lafımdan sana ÖRDEK dediğimi sanma, şemsiye al yanına demek istedim! Ne alaka, tam bir provakatörce davranış, bu ülkede sizin baktığınız açıdan görev yapan biz zamanlar Aydınlık diye bir dergi vardı sadece, alışkanlığınız oradan geliyorsa başka.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-04-2008, 04:55 AM   #59
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili erkişi;

"
Ben bir CUMHURİYET kadını olarak ülkemin böyle temsil edilmesine karşıyım....
"küçük bir kız çoçuğu" olsada........
Sayın güney, net ve kesin olarak bu Ülkemizde bende sizin Demokrasi de İnanç ve Yaşam hakkımıza kısıtlama getirme kasıt ve tavrınıza karşıyım. Bunun içinde Cumhuriyet rejimini kullanmanızada bir mana veremiyorum, Sizler ki ancak Sosyalist Cumhuriyetlere tabisiniz, sizin neyinize Demokratik Cumhuriyetler, asıl siz yapmayın Allah aşkına, hem demokrasimizde oturun, hem demokrasimizin (aslında sakalını diyeceğimde sizi huylandırmak istemedim, onada karşı çıkarsınız) kolunu, kanadını yolun! :) iyi forumlar.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-04-2008, 11:17 PM   #60
Banned
SUPERMEYDAN

TaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biri

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hava bulutlu arkadaşım, dikkat et.

Ha bu lafımdan sana ÖRDEK dediğimi sanma, şemsiye al yanına demek istedim! Ne alaka, tam bir provakatörce davranış, bu ülkede sizin baktığınız açıdan görev yapan biz zamanlar Aydınlık diye bir dergi vardı sadece, alışkanlığınız oradan geliyorsa başka.
Arkadaşım bir şeyler anlatmaya çalışmışsın dilin döndüğünce fakat düşük kelimeler kullanıyorsun bu yüzden yanımda sözlük getirdim seni anlayabilmek için;

Alıntı:
bu ülkede sizin baktığınız açıdan görev yapan biz
bu cümlede yaptığınız harf hatası cümlenin boyutunu farklı bir anlama taşıyor aynı sizin izlediğiniz rota gibi..

Aydınlık bizim içimizde bizler dünya'ya karanlıktan bakmıyoruz siz en iyisi yakın bir ampul aydınlatın her yeri her zamanki yaptığınız gibi!Kendinizi ifade edemediğiniz anlarda klişeleşmiş laf oyununuza başlıyorsunuz, sizin gibi birinden daha efektif açıklama beklerdim ancak kullandığınız deyimler sizi ifade ediyor.

Hava karardı her yer karanlık içinde nasıl aydınlanabiliriz ,gözlerimizdeki parıltıyı ve ışığı kullanacaz tabiiki yeterki zihnimiz kararmasın size tavsiyem sarfiyatsız tasarruflu ampul kullanmanız daha uzun ömürlü oluyorlar sizinkide her an patlayabilir?

Aklı olmayana neylesin sakal, kayışı tarladan götürür çakal?

Sakın yanlış anlamayın bu atasözünü çakal demek istediğimi sanma tarlaya sahip çıkın demek istedim!
TaYFuNN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Etiketler
istanbul, komite, milli, olimpiyat, simge

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:47 AM .