![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "İstanbulun simgesi?????" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: hakan2034 ´isimli üyeden Alıntı Öncelikle benimsediğiniz düşüncelerin, ne pahasına olursa olsun "haklı veya haksız" tek boyutlu penceresinden bakanlara karşı olan sempatinizin bitmesi dileğimi hassaten vurgulamak istiyorum. Din'i düşüncenin her ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Nedir bu feveran anlamadım..Şimdi siz gazeteye mi yoksa bu habere mi öfkelendiniz..Gazeteye olan öfkeyi anlarım çok doğal zira "namaz "gezeteniz yayınlasaydı bu haberi bu kadar sinirlenirmiydiniz merak ediyorum...Hiç sanmıyorum...Neyse gelelim eleştirilerinize, inançla bu haberin ne alakası var,İnacınıza yada inançlara laf söyleyen mi oldu...Cami veya sarayların resmedilmesi tabiki benimde hoşuma giderdi benim yada diğerleri diye gösterdiğiniz kişilerin söylediği şey bu kadar değer varken neden sadece"türban lı kız" bunun altında sizce ne yatıyor? Hangi akıllının işi bu? Yoksa şöylemi demeliyim "kardeş hayırdır yeşil sermaye spora da mı bulaştı" (gerçi vardıda bu biraz ıspatı oldu,fetullahçı ve diğerlerini hepimiz biliyoruz,namaz kılmazsanız sizi as kadroya almam sözlerini hepimiz duyuyoruz) Yapmayın hakan kardeş yapmayın sakın adres değiştirmeyin bu haber rezaletin daniskasıdır.Bu haber "din" gibi hassas bir konu üzerinden gerçekleştirilmek istenen oyunların sadece küçük bir parçasıdır...Ayrıca bu konunun öyle çok boyutlu falan araştırılmasına gerek yok.adamlar yayınlamış "istanbul=türbanlı kız" bence bu duruma isyan edin.... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Yukarıda göçmen oldugumu yazdımya aklınıza gelen göçmenleri saymış ve sevmediğinizi soylemişsiniz ,Atatürk de göçmendi yoksa siz onu göçmen olduğu içinmi sevmiyorsunuz? Ben yukarıda saydıgınız göçmenlerden değilim onun için uzerime alınmıyorum sadece gülüyorum size:) 'Vatana ihanet ,Kominizmin yardakçısı' son mesajımda meydan senin dedimya, sallayıp duruyorsun işkembeden, Ya tutarsa misali:) Ben yardakçı değilim ama senin kimin yardakçısı oldugunu ben iyi biliyorum ,cunki seni değil senin ağababalarını tanırım ben Onun için o konulara hiç girme istersen | |
| | |
| | #43 | |||||||
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Alıntı:
Sayfanızdaki "Cumhuriyet Kadını yok ediliyor,Lütfen cumhuriyetinize sahip çıkın" isimli video bu sorunuza detaylı cevap veriyor. Ey millet ! Cumhuriyetimiz elden gidiyor. Fırsatı yakalıyalım ve "CUMHURİYET"gazetesi okuyalım, tirajımız katlansın, cepler dolsun. Böylelikle Cumhuriyetimiz de kurtulmuş olur !!!... Alıntı:
Açıklayın ki, sizin Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bu tür haberler bazı odak noktalarını tahrik etme sevdasıyla gündeme getirilmiştir. Zaten başörtüsünün gereksiz polemiklere sakız olduğu bir dönemde ne o fiiliyatı, ne de"karanlık düşünce" taşıycılarının maksatı aşan yazılarını tasvip etmiyorum. Alıntı:
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. | |||||||
| | |
| | #44 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Benim Milletimden başka ne ABD nede Rus veya Çin uşaklığı yapılan bir fikrim olmadığı için gocunmanı anlıyorum. AKP kim, sadece siz kaale alırsınız, bende haksızlık yaptığınızda konuya sahip çıkarım, yazılarımı okuyunca R.T.E veya AKP övgüsü gördüysen halüsünasyonların devam ediyor, ağababaların Amerikan Hasyanelerinde tedavi oluyor, ben gitmem ama sana iyi gelir belki. Sadece biraz daha edebe davet, tartışalım ama lütfen ölçülerimizi karşılıklı gözden geçirelim, cevap verme gereği konular için olsun. İyi forumlar. | |
| | |
| | #45 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
| |
| | |
| | #46 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 327 Rep: 32306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Güney onların gazetesi medenice yazmaz onlar ancak fetva çıkarır hatırlarsanız Danıştay saldırısı bile bu gazetelerindeki kışkırtmadan kaynaklanmıştı şimdi bu konuya müdahil olmak durumunda kaldım onların gazetesinin ne akti ne vakti belli olur ama Cumhuriyet gerçekleri yazar her zaman..
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #47 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Hem o Cumhuriyet (!) gazetesi hakkında hem de İstanbul'un simgesi hakkında anlaşılır yazı yazdığımı sanıyorum. Lütfen geçiştirmeyiniz ve sorularıma cevap veriniz. Kanalizasyon akan boruları temizleseniz bile oralardan akan su temiz bile olsa içmezsiniz !...Bunu asla unutmayınız.
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. | |
| | |
| | #48 | ||
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | |
| | #49 | |
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. | |
| | |
| | #50 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Ben bu memleketimde Adanada şalvarlı gezenden tutunda, antalyada mini gezenle, karadenizde başını peştembal görünümlü şalla örtenden de razıyım ve hoşgörü bekliyorum, ne olur resimdeki küçüçük bir kız yahu, tekrar bakınız resme ve konuyu daha da uzatmayalım, gözümüzle bari tekrar ana konuya dönelim, ne dersiniz konuyu açan bayan arkadaşım, sizden başlayalım mı? İyi forumlar. | |
| | |
| | |