FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

İstanbulun simgesi?????

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "İstanbulun simgesi?????" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: YukseLL ´isimli üyeden Alıntı Kuyuya taş atan deli benim galiba:( Yavuz Bey sana tavsiyem sen daha romantik bolumlerde takılıp şiirlerine devam et. Burada tartışmalar sert geçiyor, sağlığına iyi gelmeyebilir. ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-04-2008, 06:32 PM   #31
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: İstanbulun simgesi?????

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kuyuya taş atan deli benim galiba:( Yavuz Bey sana tavsiyem sen daha romantik bolumlerde takılıp şiirlerine devam et. Burada tartışmalar sert geçiyor, sağlığına iyi gelmeyebilir.
Aman sayın admin sinirlenmeyin...Valla billa o deli benim....Ama bakıyorumda bu kadar akıllı çıkaramadı bu taşı....Sözüm bu atasözünü yazana zira bana da dokunmuş....Biz en iyisi "ne mutlu türküm" sözümüzü unutmayalım....Ne mutlu....
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 05-04-2008, 06:36 PM   #32
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Alıntı:
yavuz01´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben orada deli ibaresini kullanmadım ve imalı olarak dahi olsa ve kendi düşüncemi anlattım......sağlığım yerinde her daim tartışmaya hazırım.....
Deli ifadesini kullanmana gerek yok Kuyuya taş atanlara bizde deli derler ,ne demek istediginizi ben anlayacak yaştayım.

Tartışmak istiyorsanız Ya konu hakkında fikirlerinizi soyleyiniz yada Kimin görüşüne muhalefet yapıyorsanız onu muhatap alınız. Ortaya yazılan yazıları herkez uzerine alınır hatta benım kanımca kuyuya taş atmak asıl budur.
Alt 05-04-2008, 06:39 PM   #33
Uye

yavuz01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HEP SONRASI.........

yavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyor

her kuyuya taş atan deli ise söleneck bir sözüm yok ..................ortaya...alana....kuyuya....bir ataş atıldı evet benim vurgulamak istediğim olayların kişiselliğe inmemesi idi.............
yavuz01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 05-04-2008, 07:05 PM   #34
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

Alıntı:
venüs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
AKP nin dışarıya çizdiği Türkiye imajı bu işte ne bekliyordunuz arkadaşlar.Türbandan başka birde müslümanlıklarını hatırlatmaktan başka ne biliyorlar.Sanki biz müslüman değiliz.Kime neyi kanıtlamaya çalışıyosunuz anlamadımki.Rezil olduk dahada çok oluruz birileri inmedikçe başımızdan...
alın işte biri daha Allah Allah sanki AKP dedi,gidin o resmi koyun diye.konuyla biraz alakalı yorum yapın lütfen.
sayın admin spora siyaseti karıştırmamak gerek diyo diğer yandan yazılana bakın...
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-04-2008, 08:07 PM   #35
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
EmrE´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ah işte bu:) Sn erkişi şu gözlüklerden bizede versenizde sizin gözünüzden dünyayı bizde görebilsek . Hani kafamın içindeki karalıklardan bahsetmişsinya içindeki aydınlığı istersen sende görebilirsin gözlükleri çıkarman yeter:)

Türk'lük benim tekelimde değil, Hatta aslına bakarsan ben Türk'de değilim atalarım yüzyıllar once göçmen olarak gelmiş ama ben bu ülkenin ekmeğini yiyor suyunu içiyorum Hatta sunuda söyliyeyim Kurtuluş savaşında iki şehit vermiş bir ailenin torunuyum ve Ne Mutlu Türküm Diyene diyorum.
Senin gibi Arap Milliyetcisine de bundan başka cevabım yok .sazda senin sözde senin meydanda senin :))
Aslına bakmalı ve sözü özlü kullanmalı, üye arkadaşım. Ben arap Milliyetçisi değil TÜRK Milliyetçisi ve azıcık yazılarımdan anlayabilseydin de Türk-İslam sentezi savunucusuyum, senim dediğine görede özellikle Ermenilerden ve dönmelerden sonra Yemen ARAPLARINI hiç mi, hiç sevemem. Milletime ihanet edenlerin başında geldikleri için, dün ingiliz bugünde kominizmin yardakçısı oldukları içinde sevmem.

Senin eline sazı verenler gelsin istersen, sen iki şehit vermişsen ve vatanına bağlı isen ben vatanın bağrından hiç çıkmadım ve şehit sayım da ailemle sınırlı değil, milletimintüm şehitlerine aynı mesafedeyim seninkilerde içinde dahil, ama senle mesafem iyi ki uzak, şimdilik. İyi forumlar.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-04-2008, 08:09 PM   #36
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
venüs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
AKP nin dışarıya çizdiği Türkiye imajı bu işte ne bekliyordunuz arkadaşlar.Türbandan başka birde müslümanlıklarını hatırlatmaktan başka ne biliyorlar.Sanki biz müslüman değiliz.Kime neyi kanıtlamaya çalışıyosunuz anlamadımki.Rezil olduk dahada çok oluruz birileri inmedikçe başımızdan...
Telafuzunuz bile samimi değil, Rezil olduğunuzu düşünmenize gerek yok, masum bir kızı çocuğu resmine bile tahammül edemeyen kafaya bakın önce. iyi forumlar.
Alt 05-04-2008, 09:28 PM   #37
Banned
SUPERMEYDAN

TaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biri

Konuyu baştan sona okudum ve içinde bulunduğumuz vahim tablonun bazı arkadaşlar tarafından resmedildiğini gördüm Türk Milliyetçiliği'ni başörtüsü değil(Bizzat türban dahada açmak gerekirse bazı siyasi simsarların rant ve oy aracı) Cumhuriyet'imizin temel değerleriyle sentezlemek gerekir türban ve Milliyetçilik kelimesini yanyana getirmek bile sıradışı!Ampul partisinin ilk vukuatı bu değilki maksat Cumhuriyet'in temel prensiplerine ve ilkelerine karşı yürütülen kirli oyunun vizyona girmesidir buradaki amaç ve gaye ülkenin imajını arap silüetine çevirmek bunun için her türlü malzemeyi kullanıyorlar Olimpiyatlardaki İstanbul'un simgesi türban olmamalıydı İstanbul'un tanıtılacak o kadar çok güzelliği varki saymakla bitmez ama en azından Dolmabahçe Sarayı'nı,Galata Kulesini,Boğazını ve en önemlisi Şehrin modern yüzünü simgeleyibilirlerdi onların amacı hep simgesi olduğu türbanı seçmekti o halde o zaman Hristiyan ülkelerde rahiplerini seçselerdi simgesi olarak şehrin yada Afrikalılar zulu zulu dansı yapsalardı simgesel olarak ama görüyorumki burada zulu zulu dansı yapan bir kaç arkadaşımızın her söylediği şeyde ayrı bir yeri oynuyor savundukları tezi sadece şehrin simgesini dini motiflerle beslemek ve ideolojik takıntılarını sürklase edememeleridir.Dini Milliyetçilik figürleri ile sergilemekteler bu arkadaşlar şunu kabul etmek gerekirki Milliyetin ve bayrağın olmazsa dinin olmaz o halde bu iki kelimeyi her mesajınızda bir araya getirerek zulu zulu dansı figürlerinizi sergilemeyin komik duruma düşüyorsunuz ampul zihniyetini savunabilirsiniz herkesin savunduğu değerler vardır ama burda bir metropol'den bahsediyoruz asırlarca tüm dünyanın egemen olmak istedikleri ve her seferinde hüsrana uğradıkları tarihinden uygarlık medeniyet akan bir şehrin simgesi türban gibi basit bir bez paçavrasına tercih edilemez bez paçavrası diyorum çünkü bu bez paçavrası için bazı arkadaşlarımız kendini paçavra etmekten öteye gidemeyecekler kimsenin Dini türbanla ölçülümez bizler onlardan daha çok Müslüman ve Milliyetçiyiz çünkü vatanımızı seviyor ve ileriye götürmeye çalışıyoruz diğerlerinin aksine bizim ışığımız Cumhuriyet'e duyduğumuz sevdamızdır başkaları gibi yolumuzu ampul'le bulmaya çalışmıyoruz o ampul elbet patlayacak Ampul'un içindeki flaman teli gibi kızarıyorsunuz yaptığınız tek şey bundan ibaret başkasının icadı olan ampul sizler için sadece simge olabilir..
TaYFuNN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-04-2008, 10:08 PM   #38
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ne Parayla Adam Olduk Bu Hayatta Nede Her Parası Olanı Adam Yerine Koyduk !

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor

Tayfunn isimli arkadaş çok sert bir üslubun var tartışmayı biraz kişiselleştirmiş gibisin daha forumda yenisin herkesin fikrini benimsemek zorundada değilsin ama biraz daha sakin olmanda fayda var çok duygusal davranıyorsun yazılarında birde mod olmak istediğini söylemişsin mesajının birinde bu şekilde böyle tengit edici yazılar yazarken sana modluk vermeyiz foruma biraz daha adapte ol siyasi konuları fazla deşme herkesin kendi fikirlerini beyan etme hakkı var yaptığın saygısızlık benim görüşüme göre senden daha insiyatifli olmanı bekliyorum gördüğüm kadarıyla boş biri değilsin hararetli tartışmayı sevdiğini tahmin ediyorum ama benim gibi biriyle tartışmayı pek istemezsin, foruma daha başka konulara ağırlık vermeni istiyorum senin gibi bilgili arkadaşlara ihtiyacı var forumun ama sakın dediğimi iltifat olarak algılama sadece mesajlarında daha sakin bir yaklaşım bekliyorum senden..

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-04-2008, 10:13 PM   #39
Aktif Uye

Alıntı:
TaYFuNN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuyu baştan sona okudum ve içinde bulunduğumuz vahim tablonun bazı arkadaşlar tarafından resmedildiğini gördüm Türk Milliyetçiliği'ni başörtüsü değil(Bizzat türban dahada açmak gerekirse bazı siyasi simsarların rant ve oy aracı) Cumhuriyet'imizin ..............................nız tek şey bundan ibaret başkasının icadı olan ampul sizler için sadece simge olabilir..
Bu sözlerinizi özellikle ben üzerima alıyorum ve siz şunu tavsiye ediyorum, eğer bu üslupla bir daha ben veya düşüncemi muhatap alırsanız cevabım bu şekilde sonlanmayacaktır. Kendinize çeki düzen verin ve net olunuz, Sadece seni uyarayım her dini veya milliyetçiliği savunanı AKP li görme sendromundan vazgeç önce. İyi forumlar.
Alt 05-04-2008, 10:38 PM   #40
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Olimpiyatlara ev sahipliği yapacak olan Çin tarafından hazırlanan kitapçıkta meşalenin geçeceği kentler simge eserleriyle yer alırken İstanbul sayfası küçük bir kızın türbanlı fotoğrafıyla temsil edildi.Türkiye Milli Olimpiyatlar Komitesi Genel Direktörü Ylçın Aksoy,Cumhuriyet Gazetesine yaptığı açıklamada İstanbulla ilgili 3 fotoğraf ilettiklerini ancak böyle bir fotoğraf göndermediklerinin altını çizerek tepkisini "çok can sıkıcı bir durum" diyerek dile getirdi.
Olimpiyat meşalesinin ikinci durağı,önceki gün yapılan 20 km lik koşuyla "İstanbul" olmuştu."Meşalenin yolculuğu" nu anlatan tarihsel kitapçıkta bir skandala a imza atıldı.
"Bu rüyaya ortak olun" sloganıyla 2008 Pekin Olimpiyatları Komitesince hazırlanan kitapçıkta meşalenin yakılacağı kentler tarihi eserleri ile yer yer alırken Türkiye küçük türbanlı kız fotoğrafıyla resmedildi...

Cumhuriyet

Öncelikle benimsediğiniz düşüncelerin, ne pahasına olursa olsun "haklı veya haksız" tek boyutlu penceresinden bakanlara karşı olan sempatinizin bitmesi dileğimi hassaten vurgulamak istiyorum.

Din'i düşüncenin her zaman karşısında olan Cumhuriyet gazete(!!!)'sinden bu çeşit yazıların, yorumların, haberlerin çıkması benim açımdan çok şaşırtıcı değil !...

Sözkonusu haberin muhteviyatı hakkında teferruatlı bilgi olması gerekir...

1. Bundan maksat, inançlı insanları lekeleme kampanyası için atılan adımlardan biri midir ?
2. İstanbul'a gelen turistler nereleri ziyaret ediyor, sevgili güney kardeş !...
3. İstanbul'da yaşadığım için ben şunu izah etmek istiyorum ;
İstanbul'a gelen turistler Camileri, müzeleri, sizin nefret ettiğiniz Osmanlı eserlerini
ziyaret ediyor. Peki bunun için (Cumhuriyet'in sesi)! olarak empoze edilmek istenen
bizim "cumhuriyet gazetesi'nin niçin hiç sesi çıkmıyor ?

İnancına karşı olduğunuz kişilerin, inançlarını temsil eden değerlere de karşı olmanız gerekmez mi ?

Diğer muhafazakar basına "dinci" yakıştırmasını yapan cumhuriyet gazetesinin din'i hedef alan maksatlı propagandası acaba ne kadar gerçekçi ?

İstanbul'u İstanbul yapan değerler sahte Cumhuriyet(Çİ)lerin yaşam felsefesine terstir.

Konunun tek boyutlu değilde çok boyutlu bakış açısına ihtiyacı vardır.
İstanbul'u neyin temsil edip edemeyeceği uzman kişiler tarafından elbetteki masaya yatırılabilir.

Etiketler
istanbul, komite, milli, olimpiyat, simge

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:08 AM .