![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "İstanbulun simgesi?????" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: YukseLL ´isimli üyeden Alıntı Kuyuya taş atan deli benim galiba:( Yavuz Bey sana tavsiyem sen daha romantik bolumlerde takılıp şiirlerine devam et. Burada tartışmalar sert geçiyor, sağlığına iyi gelmeyebilir. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16344 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Aman sayın admin sinirlenmeyin...Valla billa o deli benim....Ama bakıyorumda bu kadar akıllı çıkaramadı bu taşı....Sözüm bu atasözünü yazana zira bana da dokunmuş....Biz en iyisi "ne mutlu türküm" sözümüzü unutmayalım....Ne mutlu.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Tartışmak istiyorsanız Ya konu hakkında fikirlerinizi soyleyiniz yada Kimin görüşüne muhalefet yapıyorsanız onu muhatap alınız. Ortaya yazılan yazıları herkez uzerine alınır hatta benım kanımca kuyuya taş atmak asıl budur.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #33 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? her kuyuya taş atan deli ise söleneck bir sözüm yok ..................ortaya...alana....kuyuya....bir ataş atıldı evet benim vurgulamak istediğim olayların kişiselliğe inmemesi idi............. |
| | |
| | #34 | |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
sayın admin spora siyaseti karıştırmamak gerek diyo diğer yandan yazılana bakın... | |
| | |
| | #35 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 86 Rep: 8389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Senin eline sazı verenler gelsin istersen, sen iki şehit vermişsen ve vatanına bağlı isen ben vatanın bağrından hiç çıkmadım ve şehit sayım da ailemle sınırlı değil, milletimintüm şehitlerine aynı mesafedeyim seninkilerde içinde dahil, ama senle mesafem iyi ki uzak, şimdilik. İyi forumlar. | |
| | |
| | #36 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 86 Rep: 8389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
| |
| | |
| | #37 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: İSTANBUL-Şişli Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Konuyu baştan sona okudum ve içinde bulunduğumuz vahim tablonun bazı arkadaşlar tarafından resmedildiğini gördüm Türk Milliyetçiliği'ni başörtüsü değil(Bizzat türban dahada açmak gerekirse bazı siyasi simsarların rant ve oy aracı) Cumhuriyet'imizin temel değerleriyle sentezlemek gerekir türban ve Milliyetçilik kelimesini yanyana getirmek bile sıradışı!Ampul partisinin ilk vukuatı bu değilki maksat Cumhuriyet'in temel prensiplerine ve ilkelerine karşı yürütülen kirli oyunun vizyona girmesidir buradaki amaç ve gaye ülkenin imajını arap silüetine çevirmek bunun için her türlü malzemeyi kullanıyorlar Olimpiyatlardaki İstanbul'un simgesi türban olmamalıydı İstanbul'un tanıtılacak o kadar çok güzelliği varki saymakla bitmez ama en azından Dolmabahçe Sarayı'nı,Galata Kulesini,Boğazını ve en önemlisi Şehrin modern yüzünü simgeleyibilirlerdi onların amacı hep simgesi olduğu türbanı seçmekti o halde o zaman Hristiyan ülkelerde rahiplerini seçselerdi simgesi olarak şehrin yada Afrikalılar zulu zulu dansı yapsalardı simgesel olarak ama görüyorumki burada zulu zulu dansı yapan bir kaç arkadaşımızın her söylediği şeyde ayrı bir yeri oynuyor savundukları tezi sadece şehrin simgesini dini motiflerle beslemek ve ideolojik takıntılarını sürklase edememeleridir.Dini Milliyetçilik figürleri ile sergilemekteler bu arkadaşlar şunu kabul etmek gerekirki Milliyetin ve bayrağın olmazsa dinin olmaz o halde bu iki kelimeyi her mesajınızda bir araya getirerek zulu zulu dansı figürlerinizi sergilemeyin komik duruma düşüyorsunuz ampul zihniyetini savunabilirsiniz herkesin savunduğu değerler vardır ama burda bir metropol'den bahsediyoruz asırlarca tüm dünyanın egemen olmak istedikleri ve her seferinde hüsrana uğradıkları tarihinden uygarlık medeniyet akan bir şehrin simgesi türban gibi basit bir bez paçavrasına tercih edilemez bez paçavrası diyorum çünkü bu bez paçavrası için bazı arkadaşlarımız kendini paçavra etmekten öteye gidemeyecekler kimsenin Dini türbanla ölçülümez bizler onlardan daha çok Müslüman ve Milliyetçiyiz çünkü vatanımızı seviyor ve ileriye götürmeye çalışıyoruz diğerlerinin aksine bizim ışığımız Cumhuriyet'e duyduğumuz sevdamızdır başkaları gibi yolumuzu ampul'le bulmaya çalışmıyoruz o ampul elbet patlayacak Ampul'un içindeki flaman teli gibi kızarıyorsunuz yaptığınız tek şey bundan ibaret başkasının icadı olan ampul sizler için sadece simge olabilir.. |
| | |
| | #38 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 259 Rep: 25516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Tayfunn isimli arkadaş çok sert bir üslubun var tartışmayı biraz kişiselleştirmiş gibisin daha forumda yenisin herkesin fikrini benimsemek zorundada değilsin ama biraz daha sakin olmanda fayda var çok duygusal davranıyorsun yazılarında birde mod olmak istediğini söylemişsin mesajının birinde bu şekilde böyle tengit edici yazılar yazarken sana modluk vermeyiz foruma biraz daha adapte ol siyasi konuları fazla deşme herkesin kendi fikirlerini beyan etme hakkı var yaptığın saygısızlık benim görüşüme göre senden daha insiyatifli olmanı bekliyorum gördüğüm kadarıyla boş biri değilsin hararetli tartışmayı sevdiğini tahmin ediyorum ama benim gibi biriyle tartışmayı pek istemezsin, foruma daha başka konulara ağırlık vermeni istiyorum senin gibi bilgili arkadaşlara ihtiyacı var forumun ama sakın dediğimi iltifat olarak algılama sadece mesajlarında daha sakin bir yaklaşım bekliyorum senden..
__________________ |
| | |
| | #39 | |
| |
| | |
| | #40 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 62 Rep: 6088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Öncelikle benimsediğiniz düşüncelerin, ne pahasına olursa olsun "haklı veya haksız" tek boyutlu penceresinden bakanlara karşı olan sempatinizin bitmesi dileğimi hassaten vurgulamak istiyorum. Din'i düşüncenin her zaman karşısında olan Cumhuriyet gazete(!!!)'sinden bu çeşit yazıların, yorumların, haberlerin çıkması benim açımdan çok şaşırtıcı değil !... Sözkonusu haberin muhteviyatı hakkında teferruatlı bilgi olması gerekir... 1. Bundan maksat, inançlı insanları lekeleme kampanyası için atılan adımlardan biri midir ? 2. İstanbul'a gelen turistler nereleri ziyaret ediyor, sevgili güney kardeş !... 3. İstanbul'da yaşadığım için ben şunu izah etmek istiyorum ; İstanbul'a gelen turistler Camileri, müzeleri, sizin nefret ettiğiniz Osmanlı eserlerini ziyaret ediyor. Peki bunun için (Cumhuriyet'in sesi)! olarak empoze edilmek istenen bizim "cumhuriyet gazetesi'nin niçin hiç sesi çıkmıyor ? İnancına karşı olduğunuz kişilerin, inançlarını temsil eden değerlere de karşı olmanız gerekmez mi ? Diğer muhafazakar basına "dinci" yakıştırmasını yapan cumhuriyet gazetesinin din'i hedef alan maksatlı propagandası acaba ne kadar gerçekçi ? İstanbul'u İstanbul yapan değerler sahte Cumhuriyet(Çİ)lerin yaşam felsefesine terstir. Konunun tek boyutlu değilde çok boyutlu bakış açısına ihtiyacı vardır. İstanbul'u neyin temsil edip edemeyeceği uzman kişiler tarafından elbetteki masaya yatırılabilir.
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. | |
| | |
| | |