![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "İstanbulun simgesi?????" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: EmrE ´isimli üyeden Alıntı Resme bakıyorum bakıyorum tarihi bir mekan goremiyorum,gören varsa lütfen bana da anlatsın:) Kımse kıvırmasın, burda amaç İstanbul'un ,Türkiye'nin simgesinin türban olduğunu anlatmaktır. Hatta bu gidişle ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Daha sonra genel görüntüler yayınlanınca sizle "sanatsal değerlendirmenizle" beraberce bakalmı olur mu? | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? görmediğiniz bir resim ve yapılan yorumlar bu olsa gerek..........bu kadar birbirinize kırıcı olmanın ne anlamı var |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Ah işte bu:) Sn erkişi şu gözlüklerden bizede versenizde sizin gözünüzden dünyayı bizde görebilsek . Hani kafamın içindeki karalıklardan bahsetmişsinya içindeki aydınlığı istersen sende görebilirsin gözlükleri çıkarman yeter:) Türk'lük benim tekelimde değil, Hatta aslına bakarsan ben Türk'de değilim atalarım yüzyıllar once göçmen olarak gelmiş ama ben bu ülkenin ekmeğini yiyor suyunu içiyorum Hatta sunuda söyliyeyim Kurtuluş savaşında iki şehit vermiş bir ailenin torunuyum ve Ne Mutlu Türküm Diyene diyorum. Senin gibi Arap Milliyetcisine de bundan başka cevabım yok .sazda senin sözde senin meydanda senin :)) |
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? kuyuya taş atıldı buyrun çıkarın çıkarabilirseniz işte biz böle bir milletiz resim ve resim üzerine bir yorum yapıldı arkasından türksün değilsin....gözlüklüsün değilsin...körsün kör değilsin........ bu pirinci ben ayıklayamam fikir tartışılır bakış tartışılır ama olay kişiselliğe indi....bu sebebpler ve bakış açılarından dolayı yorum yapmaktan çekiniyor ,insan acaba birisi kişiselliğe indirir ve kırıcı olurum diye |
| | |
| | #25 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
kendine bile tahammülü olmayan samimiyeti ne kadar tanıtabiliriz dünyaya hani merak etdimde dünyaya tanıtmıştır diyorsunda? | |
| | |
| | #26 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
![]() ![]() | |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? bu kuyu başka kuyu.......... ve bu kuyuya taş atanlar bellirli.......... olayı kişisellik boyutuna indirenlere sözüm var eğerki güney sende kişisellik boyutuna indirdiğini düşünüyorsan buyur at bir taşta sen bu kuyuya |
| | |
| | #28 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
![]()
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? ben orada deli ibaresini kullanmadım ve imalı olarak dahi olsa ve kendi düşüncemi anlattım......sağlığım yerinde her daim tartışmaya hazırım..... |
| | |
| | #30 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? AKP nin dışarıya çizdiği Türkiye imajı bu işte ne bekliyordunuz arkadaşlar.Türbandan başka birde müslümanlıklarını hatırlatmaktan başka ne biliyorlar.Sanki biz müslüman değiliz.Kime neyi kanıtlamaya çalışıyosunuz anlamadımki.Rezil olduk dahada çok oluruz birileri inmedikçe başımızdan... |
| | |
| | |