FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

İstanbulun simgesi?????

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "İstanbulun simgesi?????" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: EmrE ´isimli üyeden Alıntı Resme bakıyorum bakıyorum tarihi bir mekan goremiyorum,gören varsa lütfen bana da anlatsın:) Kımse kıvırmasın, burda amaç İstanbul'un ,Türkiye'nin simgesinin türban olduğunu anlatmaktır. Hatta bu gidişle ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-04-2008, 05:44 PM   #21
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor
Cevap: İstanbulun simgesi?????

Alıntı:
EmrE´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Resme bakıyorum bakıyorum tarihi bir mekan goremiyorum,gören varsa lütfen bana da anlatsın:)

Kımse kıvırmasın, burda amaç İstanbul'un ,Türkiye'nin simgesinin türban olduğunu anlatmaktır. Hatta bu gidişle yakında karaçarşafı fotograflara da hazır olun.

Not: Müslüman olmak için Türk olmak gerekmiyor,müslümanlık erkişi gibi kişilerin tekelindede değil . Ben yine Ne mutlu Türk'üm Diyene diyorum.
Türklük senin tekelinde galiba biraz lütfetsen? anlamadın galiba ben kimliğimi soyumu ve inancımı serdetmek durumunda kaldım, sanada anlatmak için değil inandığım için, kara çarşafa bu kadar takma sen kafanın içindeki karalıkları aydınlat önce.

Daha sonra genel görüntüler yayınlanınca sizle "sanatsal değerlendirmenizle" beraberce bakalmı olur mu?
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 05-04-2008, 05:48 PM   #22
Uye

yavuz01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YAVUZ01 YAVUZ01

yavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyor

görmediğiniz bir resim ve yapılan yorumlar bu olsa gerek..........bu kadar birbirinize kırıcı olmanın ne anlamı var
yavuz01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 05-04-2008, 05:57 PM   #23
Uye

EMRE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biri

Ah işte bu:) Sn erkişi şu gözlüklerden bizede versenizde sizin gözünüzden dünyayı bizde görebilsek . Hani kafamın içindeki karalıklardan bahsetmişsinya içindeki aydınlığı istersen sende görebilirsin gözlükleri çıkarman yeter:)

Türk'lük benim tekelimde değil, Hatta aslına bakarsan ben Türk'de değilim atalarım yüzyıllar once göçmen olarak gelmiş ama ben bu ülkenin ekmeğini yiyor suyunu içiyorum Hatta sunuda söyliyeyim Kurtuluş savaşında iki şehit vermiş bir ailenin torunuyum ve Ne Mutlu Türküm Diyene diyorum.
Senin gibi Arap Milliyetcisine de bundan başka cevabım yok .sazda senin sözde senin meydanda senin :))
EMRE isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-04-2008, 06:02 PM   #24
Uye

YAVUZ01 YAVUZ01

yavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyor

kuyuya taş atıldı buyrun çıkarın çıkarabilirseniz işte biz böle bir milletiz resim ve resim üzerine bir yorum yapıldı arkasından türksün değilsin....gözlüklüsün değilsin...körsün kör değilsin........

bu pirinci ben ayıklayamam fikir tartışılır bakış tartışılır ama olay kişiselliğe indi....bu sebebpler ve bakış açılarından dolayı yorum yapmaktan çekiniyor ,insan acaba birisi kişiselliğe indirir ve kırıcı olurum diye
Alt 05-04-2008, 06:09 PM   #25
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
k.mutluluk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bir konu ancak bu kadar demogoji edilebilir...kutlarım yine iş başındasınız...

ülkemiz;
doğal güzellikleri , insanının samimiyeti , ve gelenek-göreneklerimiz ile zaten kendni dünyaya tanıtmıştır...
bu gelenek ve göreneklerimizde türban yokmu acaba sayın mutluluk
kendine bile tahammülü olmayan samimiyeti ne kadar tanıtabiliriz dünyaya hani merak etdimde dünyaya tanıtmıştır diyorsunda?
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-04-2008, 06:12 PM   #26
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
yavuz01´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kuyuya taş atıldı buyrun çıkarın çıkarabilirseniz işte biz böle bir milletiz resim ve resim üzerine bir yorum yapıldı arkasından türksün değilsin....gözlüklüsün değilsin...körsün kör değilsin........

bu pirinci ben ayıklayamam fikir tartışılır bakış tartışılır ama olay kişiselliğe indi....bu sebebpler ve bakış açılarından dolayı yorum yapmaktan çekiniyor ,insan acaba birisi kişiselliğe indirir ve kırıcı olurum diye
Eğer bu söz bana ise "kuyuya taş atıldı buyrun çıkarın" ben taş attım ama bak senin de kafana değmiş yorum üstüne yorum....
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-04-2008, 06:23 PM   #27
Uye

YAVUZ01 YAVUZ01

bu kuyu başka kuyu.......... ve bu kuyuya taş atanlar bellirli.......... olayı kişisellik boyutuna indirenlere sözüm var eğerki güney sende kişisellik boyutuna indirdiğini düşünüyorsan buyur at bir taşta sen bu kuyuya
Alt 05-04-2008, 06:27 PM   #28
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Alıntı:
yavuz01´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu kuyu başka kuyu.......... ve bu kuyuya taş atanlar bellirli.......... olayı kişisellik boyutuna indirenlere sözüm var eğerki güney sende kişisellik boyutuna indirdiğini düşünüyorsan buyur at bir taşta sen bu kuyuya
Kuyuya taş atan deli benim galiba:( Yavuz Bey sana tavsiyem sen daha romantik bolumlerde takılıp şiirlerine devam et. Burada tartışmalar sert geçiyor, sağlığına iyi gelmeyebilir.
Alt 05-04-2008, 06:29 PM   #29
Uye

YAVUZ01 YAVUZ01

ben orada deli ibaresini kullanmadım ve imalı olarak dahi olsa ve kendi düşüncemi anlattım......sağlığım yerinde her daim tartışmaya hazırım.....
Alt 05-04-2008, 06:29 PM   #30
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

venüs will become famous soon enoughvenüs will become famous soon enough

AKP nin dışarıya çizdiği Türkiye imajı bu işte ne bekliyordunuz arkadaşlar.Türbandan başka birde müslümanlıklarını hatırlatmaktan başka ne biliyorlar.Sanki biz müslüman değiliz.Kime neyi kanıtlamaya çalışıyosunuz anlamadımki.Rezil olduk dahada çok oluruz birileri inmedikçe başımızdan...
venüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Etiketler
istanbul, komite, milli, olimpiyat, simge

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:57 PM .