![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "İstanbulun simgesi?????" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı Şimdi gerçekten şaşkınım erkişi; sözünüzden ne anlamam lazım,ülkemi bir "türbanlı" kız resmimi temsil etmeli...Eğer sizin istediğiniz saygı bu yönde ise kusura bakmayın ama saygı duyamam.... ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Olmasında da mahsur görenlerden değilim ki akdenizde plajlardaki resimlere olmadığım kadar. İyi forumlar. | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
bir konu ancak bu kadar demogoji edilebilir...kutlarım yine iş başındasınız... ![]() ülkemiz; doğal güzellikleri , insanının samimiyeti , ve gelenek-göreneklerimiz ile zaten kendni dünyaya tanıtmıştır...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! Konu k.mutluluk tarafından (05-04-2008 Saat 05:16 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #13 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Ne Mutlu Türküm ve Müslümanım. iyi forumlar. | |
| | |
| | #14 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Neden buraya aktarma gereği duydunuz.. Ne olursan ol gel demiş Mevlana... Ne mutlu insanım diyebilene... iyi formlar..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #15 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Benim tepkim Olimpiyat komitesinin haberi olmadan kullanılan fotografların değiştirilmesine Spor'a siyaset karıştırılmasınadır. Ama görüyorum ki siz bunda hiçbir sakınca görmüyorsunuz. Afganistan'daki fotografı hatırlayamadım eklerseniz onun hakkındada fikrimiz olur.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Bende olabildiğince Mavlana hz. yolunda gidiyorum, onun ulaşmak istediği yere ulaşmaya gayret ediyorum işte, ve ne güzel sizide davet ediyorum. Buyurun. iyi forumlar. |
| | |
| | #17 | |
SAYGILAR VE İYİ FORMLAR:: ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #18 | |
Ülkemi temsil etmesi gereken resimde de sınırlayıcı değilim dedim ama sadece başörtülü temsile karşı olmadığımı algılamışsınız, oda doğrudur ki ben başörtüsünü temsilde eksik görecek bir yön göremiyorum, başörtüsü bir malzeme, Konu veya kişinin içi ve içeriği önamli değilmi sizce. İyi forumlar. | |
| | |
| | #19 | |
Not: kısa uyarısı aldım yoksa tek cümle yeterli, ayrıca sizle forumda ilk mutabakatımız, zapta geçmesini talep ediyorum. SİZEDE İYİ FORUMLAR ![]() | |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Resme bakıyorum bakıyorum tarihi bir mekan goremiyorum,gören varsa lütfen bana da anlatsın:) Kımse kıvırmasın, burda amaç İstanbul'un ,Türkiye'nin simgesinin türban olduğunu anlatmaktır. Hatta bu gidişle yakında karaçarşafı fotograflara da hazır olun. Not: Müslüman olmak için Türk olmak gerekmiyor,müslümanlık erkişi gibi kişilerin tekelindede değil . Ben yine Ne mutlu Türk'üm Diyene diyorum. |
| | |
| | |