![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Yağdı, Yağdı, AKP'den Seçim Yardımı Yağdı!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaslar bu seçim zamanında yapılan yardımlarla secmenin oyuna ambargo koymak işini sadece AKP ye yıkmaya kimse çalışmasın bu olay eskidende vardı ,bugunde var ,yarında olacak .(ismi lazım değil geçmişte partinin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yağdı, Yağdı, AKP'den Seçim Yardımı Yağdı! Arkadaslar bu seçim zamanında yapılan yardımlarla secmenin oyuna ambargo koymak işini sadece AKP ye yıkmaya kimse çalışmasın bu olay eskidende vardı ,bugunde var ,yarında olacak .(ismi lazım değil geçmişte partinin birinin para dağıtmasına bizzat şahidim ,ustelik ozaman AKP adında bir parti de yoktu) 5 yılda birkez söz hakkı olan vatandaşın , oyunu bir torba komüre değişmemesi gerektiği bilincine vardığı zaman bu olay çözülür. (Tabi bunun birde ekonomik boyutu var )Yoksa biz bunu daha çok tartışırız.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yağdı, Yağdı, AKP'den Seçim Yardımı Yağdı! Alıntı:
saygılarımla... Konu metu tarafından (02-04-2008 Saat 11:31 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #23 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yağdı, Yağdı, AKP'den Seçim Yardımı Yağdı! Alıntı:
özür insanı küçültmez bence yüceltir dostum ama yinede tartışdığın kişi seni nekadar kızdırmışta olsa hakareti hak etmez derim kendine bile tahammülü olmayan insanlar varken sözlerimize önem vermeliyiz tüm süper meydan paylaşımcıları olarak benim yüzümden birinin banlanması beni sevindirmez(gerçi benimle bir alakası yok ama dışardan gördüklerimle yazıyorum) iyi forumlar
__________________ | |
| | |
| | #24 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yağdı, Yağdı, AKP'den Seçim Yardımı Yağdı! Alıntı:
isimiz muhabbet efkari yok bunun arada bir dilimiz sürçer ise af ola susmasini biliriz de kemigi yok bunun Niyetimiz kimseyi kırmak değildir... Şuradakini buraya koymak değildir.. Arada bir hatamız olursa affola.. Susmasını bilirizde kemiği yok bunun.... İnsan kırılıyor ister istemez hata yapınca tekrar ÖZÜR DİLERİM... | |
| | |
| | #25 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yağdı, Yağdı, AKP'den Seçim Yardımı Yağdı! Alıntı:
| |
| | |
| | #26 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yağdı, Yağdı, AKP'den Seçim Yardımı Yağdı! dunyada en degerlı sey emek ve alın terı olduhu ıcın ben hakkımı helal etmıorum zaten arasıra hepımız zıvanadan cıkıoruz kotu nıyetınle bole bıse yazdıhını sanmıorum metu ara sıra boyle seyler olur kafana takma |
| | |
| | |