FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Yağdı, Yağdı, AKP'den Seçim Yardımı Yağdı!

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Yağdı, Yağdı, AKP'den Seçim Yardımı Yağdı!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaslar bu seçim zamanında yapılan yardımlarla secmenin oyuna ambargo koymak işini sadece AKP ye yıkmaya kimse çalışmasın bu olay eskidende vardı ,bugunde var ,yarında olacak .(ismi lazım değil geçmişte partinin ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-04-2008, 09:10 PM   #21
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Cevap: Yağdı, Yağdı, AKP'den Seçim Yardımı Yağdı!

Arkadaslar bu seçim zamanında yapılan yardımlarla secmenin oyuna ambargo koymak işini sadece AKP ye yıkmaya kimse çalışmasın bu olay eskidende vardı ,bugunde var ,yarında olacak .(ismi lazım değil geçmişte partinin birinin para dağıtmasına bizzat şahidim ,ustelik ozaman AKP adında bir parti de yoktu)

5 yılda birkez söz hakkı olan vatandaşın , oyunu bir torba komüre değişmemesi gerektiği bilincine vardığı zaman bu olay çözülür. (Tabi bunun birde ekonomik boyutu var )Yoksa biz bunu daha çok tartışırız.
Sponsored Links
Alt 02-04-2008, 11:18 PM   #22
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

metu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhret

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yukarıda yazdıklarınız açık açık hakarettir,
Lütfen! yazınızda gerekli düzeltmeyi yapınız
Yazdığım cümlenin yanlışlığını yeni gördüm...kimsenin üzerine alınmadan hatalı olduğumu bildirir herkesten ÖZÜR DİLERİM...farkında olmadan yazdığım cümle oldu...tekrar herkesten özür dilerim...insan hatalı olabilir,ama hatasını görüp düzeltirse gerisi siz anlayış ve hoşgörü gösterenlere kalmış..
saygılarımla...

Konu metu tarafından (02-04-2008 Saat 11:31 PM ) değiştirilmiştir..
metu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 02-04-2008, 11:40 PM   #23
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
metu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazdığım cümlenin yanlışlığını yeni gördüm...kimsenin üzerine alınmadan hatalı olduğumu bildirir herkesten ÖZÜR DİLERİM...farkında olmadan yazdığım cümle oldu...tekrar herkesten özür dilerim...insan hatalı olabilir,ama hatasını görüp düzeltirse gerisi siz anlayış ve hoşgörü gösterenlere kalmış..
saygılarımla...

özür insanı küçültmez bence yüceltir dostum ama yinede tartışdığın kişi seni nekadar kızdırmışta olsa hakareti hak etmez derim

kendine bile tahammülü olmayan insanlar varken sözlerimize önem vermeliyiz
tüm süper meydan paylaşımcıları olarak benim yüzümden birinin banlanması beni sevindirmez(gerçi benimle bir alakası yok ama dışardan gördüklerimle yazıyorum)

iyi forumlar
Alt 02-04-2008, 11:49 PM   #24
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

metu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhret

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
özür insanı küçültmez bence yüceltir dostum ama yinede tartışdığın kişi seni nekadar kızdırmışta olsa hakareti hak etmez derim

kendine bile tahammülü olmayan insanlar varken sözlerimize önem vermeliyiz
tüm süper meydan paylaşımcıları olarak benim yüzümden birinin banlanması beni sevindirmez(gerçi benimle bir alakası yok ama dışardan gördüklerimle yazıyorum)

iyi forumlar
olacak o kadar...
isimiz muhabbet efkari yok bunun
arada bir dilimiz sürçer ise af ola
susmasini biliriz de kemigi yok bunun

Niyetimiz kimseyi kırmak değildir...
Şuradakini buraya koymak değildir..
Arada bir hatamız olursa affola..
Susmasını bilirizde kemiği yok bunun....

İnsan kırılıyor ister istemez hata yapınca tekrar ÖZÜR DİLERİM...
metu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 03-04-2008, 08:36 AM   #25
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
saygılarımla...
Yapmış olduğunuz özürün adresi belli değil galiba yanılıyormuyum???? Adres belirtmenizde fayda görüyorum......
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 03-04-2008, 08:48 AM   #26
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

Alıntı:
güney ve toprak81....!
Varsa HAKkınız HELAL ETMEzsiniz o kadar..!
dunyada en degerlı sey emek ve alın terı olduhu ıcın ben hakkımı helal etmıorum zaten
arasıra hepımız zıvanadan cıkıoruz kotu nıyetınle bole bıse yazdıhını sanmıorum metu ara sıra boyle seyler olur kafana takma
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:24 PM .