![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Evini boyadılar, tecavüz ettiler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Önce anahtarını kopyaladılar. Sonra eve gidip, öğretmeni etkisiz hale getirdiler ve 2 gün boyunca tecavüz ettiler. Ağrı'da geçtiğimiz günlerde tecavüze uğradığı iddaa edilen öğretmen için meslektaşları yürüyüş yaptılar. Şubat ayı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önce anahtarını kopyaladılar. Sonra eve gidip, öğretmeni etkisiz hale getirdiler ve 2 gün boyunca tecavüz ettiler. Ağrı'da geçtiğimiz günlerde tecavüze uğradığı iddaa edilen öğretmen için meslektaşları yürüyüş yaptılar. Şubat ayı içerisinde gerçekleşen atamalar neticesinde Ağrı'ya gelen matematik öğretmeni E.B kiraladığı evin boyasının yapılması için M.S v B.G ile anlaşarak evin anahtarını kendilerine verdi. Anahtarı kopyaladıkları belirlenen şahıslar eve gelen öğretmeni etkisiz hale getirip 2 gün boyunca tecavüz ettiler. Öğretmenin cep telefonuna el koyan şahıslar üçüncü arkadaşlarını da çağırıp onlara katılmasını istedi. Üçüncü şahıs arkadaşlarına katılmayarak M.S ve B.G'yi polise ihbar etti. Şikayet üzerine gözaltına alınan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Ağrı M Tipi Kapalı Ceza Evine gönderildiler. Ağrı Öğretmenevi önünde toplanan Eğitim-Sen üyeleri ve Ağrı Dağı Üniversitesi öğrencileri meslektaşlarına yapılan çirkin saldırıyı kınadılar. Eğitim-Sen üyesi Birsen Öz tarafından okunan açıklamada "Bir öğretmene zorla, cinsel şiddet uygulandı. Böyle bir olayın Ağrı'da yaşanmasından derin üzüntü duyduk. Yetkilileri duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi. Tecavüz olayına maruz kalan E.B'nin rapor aldığı bildirildi. İHA
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Evini boyadılar, tecavüz ettiler Gözlerim doldu ya yemin ederim.. ![]() ![]() Nasıl bi durumdur .. bunu yapanlar hangi sıfatı taşıyor .. ALLAH BELALARI VERSİN .. BUNLARIN YATACAK YERLERİ YOK!!
__________________ Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!! |
| | |
| | #3 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 143 Rep: 13806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evini boyadılar, tecavüz ettiler insan sifatini tasimadiklari kesin ama hayvanlar bile bunlardan daha hayali daha dugulu eminim...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 21 Rep: 2032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evini boyadılar, tecavüz ettiler İnsanlıkla bir ilgisi olmayan hayvanlardan bile daha aşagıdır bunların konumları. Aynı olay kendi anne ve kız kardeşlerinin başına gelse nasıl bir tutum sergilerdi, bu şe....... haysiyetsiz, ahlaksızlar. İnanın kıyametleri koparırlardı. |
| | |
| | |