![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Tecavüz edilen tavuk, olay yeri imamın evi!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Güney tabiki herkes metropollerde yaşamıyor katılıyorum ama katılmadığım şey şu o kadar okuduğumuz ensest ilişkiler varki bunların ekonomi kültürel ve aile yapıları gayet iyi artı el altından satılan cd alan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz edilen tavuk, olay yeri imamın evi! Güney tabiki herkes metropollerde yaşamıyor katılıyorum ama katılmadığım şey şu o kadar okuduğumuz ensest ilişkiler varki bunların ekonomi kültürel ve aile yapıları gayet iyi artı el altından satılan cd alan sadece metrepolde yaşamayan insan lar almıyor canım tam aksine kültür sevyesi ve cinsel açıdan bilgili olan kşilerde alıyor çok değil daha 3 gün önce almanyada bir baba öz kızına tecavüz etti haberini okuduk bence bu tamamen bireyin hasta olmasıyla ilgilidir ...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz edilen tavuk, olay yeri imamın evi! bu forumda birilerinin eğitimdeki bozuklukları fark edebilmiş olması güzel kötü olan ise metropollerde yaşamıyor ifadesini kullanması ne yani metropollerde yetişenler çokmu güzel eğitim alıyormuş... son günlerde aile cinayetlerini işleyen kişiler nerelerde okumuş bir bak istersen derim . mesele orda veya burda okumak değil mesele nerede ne okuduhumuzdur NE İRFANDIR AHLAKA VEREN YÜKSEKLİK NE VİCDANDIR İNSANLARDAKİ FAZİLET HİSSİ ALLAH KORKUSUNDANDIR
__________________ |
| | |
| | #13 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz edilen tavuk, olay yeri imamın evi! Alıntı:
Aynen sana katılıyorum canımcım tamamen hasta bir ruhun yapabileceği bir olay bu ...Başka açıklamasıda yok varsada ben asla bu konuda açıklama kabul etmiyorum...Allah bu tarz insanlardan herkezi korusun...Geçtiğimiz yıl Serap Ezgü'nün proğramında kırsal alanda iki kız çocuğunun başına gelen olay hala yüreğimde bu affedilir bir olay değil ve ben elime geçirsem o kişiyi inan parçalarım.... | |
| | |
| | #14 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 240 Rep: 23681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz edilen tavuk, olay yeri imamın evi! Alıntı:
| |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz edilen tavuk, olay yeri imamın evi! Bu olayın tek bir açıklaması var Bu kişinin ruhsal sağlığı ciddi derece bozuk ve cinsel sapkınlıgı vardır..!!! Bir an önce tedavi edilmeli,bu ciddi bir psikolojik rahatsızlıktır.. Kaldı ki yaşanan olayda son derecede; vahim bir durumdur.. güney hanımın ifadelerine de katılıyorum.. saygılar..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 240 Rep: 23681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz edilen tavuk, olay yeri imamın evi! Alıntı:
| |
| | |
| | #17 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz edilen tavuk, olay yeri imamın evi! Alıntı:
ne olecek şincik nasel soracakım ban bo soremi
__________________ | |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 240 Rep: 23681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz edilen tavuk, olay yeri imamın evi! PARAFİLİ (CİNSEL DAVRANIŞ SAPMALARI) Freud’a göre, yetişkinlikte görülen cinsel davranış sapmaları, çocuğun Oidipal dönemde karşılaştığı sorunlarla da yakından alakalıdır. Cinsel Davranış Sapmalarının, yani Parafili’nin, birçok psikolog veya psikiyatriste göre farklı sebepleri ve kökenleri vardır. Freud’a göre erken çocukluk yıllarında cinsellikte ortaya çıkan bazı problemler, yetişkinlik döneminde kendini göstererek o yıllara doğru bir gerilemeye yol açar ve bu tarz sapmalar görülür. Kimi psikologlara göre ise, bireyselliklerine kavuşamamış ve otoriter anne imgesinden kurtulamamış kişiler, kimliklerini sürdürememe korkusunu yenmek ve kafalarındaki imgelere karşı bir zafer kazanmak için, bir ilaçmışçasına bu sapmalara yönelirler. Cinsel sapmalar arasında Sadizim ve Mazoşizm de yer alır. Araştırmalarda, kadının mazoşizme; erkeğin ise sadizime daha yatkın olduğu ortaya çıkmıştır. Freud da, sadist davranışların kökenini aslında mazoşist eğilimlerden aldığı sonucuna ulaşmıştır. Yani bir başka kişiye acı vermekten dolayı yaşanan haz ve doyum, aslında acı çeken o kişiyle özdeşleşme ve mazoşist isteklerin o kişiye yansıtılıp onunla özdeşleşilmesi sonucu yaşanır. Psikolog Gabbard’a göre ise kurulan sadist düşlerin temelinde, çocuklukta kendilerine yönelen cinsel ve bedensel saldırıları tersine çevirme ve öç alma, kontrol kurma duygusunu tatma isteği vardır. Mazoşizm ve Sadizimin yanında, teşhircilik, röntgencilik, fetişizm gibi davranışlar da cinsel sapmalar arasında yer alır. Aslen Parafili’ler iki ana gruba ayrılır. Bunlardan biri, cinsel davranış seçimindeki anormalliklere göre sınıflandırılmıştır: Frotterizm: Halk arasında “fortçuluk” olarak adlandırılan “sürtünmecilik” hastalığıdır. Koprofili: Dışkıdan cinsel haz alma. Skatoloji: Cinsel ima taşıyan konuşma biçimleri ile cinsel haz alma durumu. Sadizm ve Mazoşizm: Acı çekmekten veya acı vermekten cinsel haz alma. Röntgencilik: Bir başkasını çıplak ya da cinsel ilişki sırasında izleyerek cinsel haz alma durumu. Asiksifili: Bir başkası tarafından boğulma eylemi sırasında cinsel haz alma durumu. Teşhircilik: Başkalarına cinsel organını onların rızası olmadan göstererek bundan cinsel haz alma durumu. İkinci grupta ise cinsel obje seçimindeki anormallikler yer alır: Fetişizm: Cinsel bölge olmayan, belirli bir objeden yoğun bir biçimde cinsel haz alma durumu. Transvestizm: Kişide biseksüelite ya da homoseksüelite olmadığı halde, kadın elbiseleri giyerek cinsel haz alma durumu. Pedofili: Bebeklere ve çocuklara cinsel yönden ilgi duyma durumu. Zoofili: Hayvanlara karşı cinsel istek duyma durumu. Nekrofili: Ölü insanlara karşı cinsel istek duyma durumudur. Amerika Psikiyatri Derneği, cinsel davranış sapmalarının kıstaslarını son yıllarda oldukça sınırlamıştır çünkü cinsel tercihlerin yargılayıcısı olmaktan haklı olarak kaçınmaktadır. Bir davranışın cinsel davranış bozukluğu olarak nitelendirilebilmesi için, - İnsan olmayan objelerin kullanılması, - Kişinin cinsel partnerine ya da kendisine ciddi anlamda acı vermesi, - Partnerini ya da kendisini aşağılayıcı davranışlarda bulunması, - Cinsel davranışların; çocuklara, insan ya da canlı olmayanlara, veya rızası olmayan yetişkinlere yöneltilmesi kıstasları ele alınmaktadır. Tüm bu Parafililer, yine Freudyen bir bakış açısıyla, Oidipal dönemdeki kimi işleyiş bozuklukları veya çocuklukta yaşanan kimi tatsız olaylarla, veya kimi psikologlar ve psikiyatrlar tarafından “yok olma tehlikesiyle karşılaşılan veya bir anne-baba modeli altında ezilen kimliği ispat etme çabasının yansıması”; ya da “şiddet duygularının cinsel şekle bürünmesi” şeklinde açıklanır...... |
| | |
| | #19 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz edilen tavuk, olay yeri imamın evi! Asılında bende bunları anlatmak istedim tam olarak.. güney aynı şeyleri düşünüyruz bu objelerin hepisi sapıklık canım yaaa ama bunu eğitimle alakası olmadığını söylüyorum ben kşi çok güzel eğitim alır hatta çok iyi bir yerdedir kariyer sahibidir hatta evlidir çoluk cocuk sahibidir ama HASTADIR olay bu sanırım bunu da eklemek lazım bence bu kişilerin çocukluklarına inmek gerekiyor ve asıl nedenin orda saklı olduğuna inanıyorum canım..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #20 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz edilen tavuk, olay yeri imamın evi! Alıntı:
| |
| | |
| | |