FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Dünya 2 Yaşındaki Kahramanı konuşuyor

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Dünya 2 Yaşındaki Kahramanı konuşuyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "Dünya 2 yaşındaki kahramanı konuşuyor İngiltere'de iki yaşındaki çocuk, annesi kalp krizi geçirince kendisine öğretildiği gibi acil yardım telefonunu aradı. İngiltere'de iki yaşındaki Joshua adlı çocuk, annesinin hayatını kurtardı. Annesi ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-03-2008, 03:25 PM   #1
1. şiir yarışması birincisi

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ötelerden habersiz nizama lanet olsun ...

Blog Mesajları: 4
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor
Dünya 2 Yaşındaki Kahramanı konuşuyor

Dünya 2 yaşındaki kahramanı konuşuyor
İngiltere'de iki yaşındaki çocuk, annesi kalp krizi geçirince kendisine öğretildiği gibi acil yardım telefonunu aradı.

İngiltere'de iki yaşındaki Joshua adlı çocuk, annesinin hayatını kurtardı. Annesi kalp krizi geçirip bayılınca kendisine öğretildiği gibi acil yardım telefonu olan 999'u çeviren çocuk, görevliye "Annem uyanmıyor" dedi.

Yetkililer telefon kayıtlarından evin adresini öğrendi. Olay yerine ulaşan yetkililere kapıyı, bir kutunun üstüne çıkarak anahtarı çeviren Joshua açtı. 30 yaşındaki anne Isobel Brookes, hastaneye kaldırıldı.

Kendine geldikten sonra yaptığı açıklamada "Oğlumla gurur duyuyorum" dedi. Anne Brookes, yedi yaşındaki kızının da daha önce kendisini aynı şekilde kurtardığını söyledi. Telefonu açan polis ise "Onun küçük olduğunu biliyordum. Ama iki yaşında olduğunu öğrenince şoke oldum" dedi.
samanyoluhaber.com
RABİA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 27-03-2008, 01:34 PM   #2
Yeni Kayıt

Divers will become famous soon enoughDivers will become famous soon enough
Cevap: Dünya 2 Yaşındaki Kahramanı konuşuyor

söz konusu samanyoılu bilmem ne olunca inanasım gelmedi bu habere, maksadını da anlamadım.Neye yormak gerekiyor bunu?mucize mi?bıraksınlar artık bu işleri.
Divers isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 27-03-2008, 02:26 PM   #3
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor
Cevap: Dünya 2 Yaşındaki Kahramanı konuşuyor

Ya rabia arkadaşım haberi ilginç bulmuş ve paylaşmak istemiş illa altında bişey aramazsanız olmaz dimi
emeğine sağlık rabia tşk ederim canım...

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:20 PM .