FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Web Tasarım Estetik R R key ödemeleri R R R R Alışveriş

Okul Müdürü Göğsümüzü elliyor

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Okul Müdürü Göğsümüzü elliyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "İki öğretmen İstanbul Kadıköy’deki Muhsin Adil Binal İlköğretim Okulu müdürü M.T.‘nin kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu açıkladı. İstanbul Kadıköy’deki Muhsin Adil Binal İlköğretim Okulu müdürü M.T. hakkında okul öğretmenlerine “tacizde” bulunduğu ..."

Seçenekler Stil
Alt 26-03-2008, 02:23 PM   #1
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 25
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Post Okul Müdürü Göğsümüzü elliyor

İki öğretmen İstanbul Kadıköy’deki Muhsin Adil Binal İlköğretim Okulu müdürü M.T.‘nin kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu açıkladı.

İstanbul Kadıköy’deki Muhsin Adil Binal İlköğretim Okulu müdürü M.T. hakkında okul öğretmenlerine “tacizde” bulunduğu gerekçesiyle Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Okuldaki bayan öğretmenlere “Sizde seks filmi var mı?” öğrenci velilerine ise “Evliliğiniz nasıl gidiyor, insan her şeyi kocasıyla konuşamaz” gibi sorular soran M.T. ile ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma yürütüldüğünü doğruladı. Okulun iki öğretmeni tarafından bu konuda kendilerine şikayette bulunulduğunu ifade eden Kadıköy İlçe Milli Eğitim Soruşturma Şube Müdürü Hasan Keçici, “İnceleme yapıldı ve son aşamasına gelindi. Ancak bir açıklama yapılması şu an için mümkün değil” diye konuştu. VATAN iddialara konu olan okul müdürünün okulda yarattığı taciz terörünü aynı okulun öğretmenlerinden Z.Z’den dinledi:

Güzel olun

“Arkadaşlarımızdan sözlü ve fiziksel tacize uğrayanlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne geçtiğimiz Şubat ayında şikayette bulundular. Bunun ardından da okula müfettişler gelip, bizlerin bilgisine başvurdular. Müdür Bey’in okuldaki bayan öğretmenlere ’Güzel olun ancak makyajı abartmayın’ biçiminde önerilerde bulunduğuna öğretmenler odasında oturan tüm meslektaşlarımız şahit olmuştur. Ancak bizim okulumuzdaki olaylar bununla bitmiyor.”

Kasıklarına dokunuyor

“Evli öğretmenlere hatta öğrenci velilerine evliliklerinin nasıl gittiğini soran ve her şeyin kocayla paylaşılamayacağını söyleyen müdürümüz şikayette bulunan arkadaşlarımıza tacizlerde bulundu. Okulun birçok yerinde bu iki öğretmen arkadaşımıza ”Kot mu kadife pantolon mu bu?“ diyerek kasıklarına, kolundan tutma bahanesiyle göğüslerine dokunmaya çalıştı. Bu iki arkadaşımız şu an sakinleştirici kullanıyor.”

Z.Z., müdür M.T’nin bazı öğretmenlere “Evde hanımefendi, mutfakta hamarat ama yatakta o... olacaksın” vecizesini dile getirdiğini de anlattı.

“Gereğini yaparız”

Ata ÖZER (İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü): “Bu konu bana ulaştı ve ilçe milli eğitim müdürlüğü konuyu araştırıyor. Ben bir ağabeyleri olarak en başta bu öğretmen kardeşlerimin yanında olduğumu söylüyorum. İddialar doğru ise gerekenin yapılacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Biz de bakanlığımız da bu konuda gerekeni yapar.”

OKUL MÜDÜRÜ M.T.: ‘DİNİNE BAĞLI BİRİYİM’

“29 yıllık eğitimciyim bu komplodur, uydurmadır. Bununla ilgili bir soruşturma açılmıştır herkes hakkında soruşturma yapılabilir. Beni yıpratmaya yönelik bir karalama kampanyası söz konusudur. Açık söylüyorum ben böyle bir şey yapmadım. Dinine, namusuna düşkün bir insanın böyle yaralanması hoş bir şey değil. İki çocuk babasıyım ve eşimle gayet mutlu bir evliliğim var.”

(VATAN)
kaynak
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 26-03-2008, 02:59 PM   #2
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 22
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor
Cevap: Okul Müdürü Göğsümüzü elliyor

Eğer iddaalar doğru ise; bir eğitimcinin büyük bir ayıbıdır derim.

Eğitimicler de böyle ise...Vayyy halimize
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 26-03-2008, 04:31 PM   #3
Uye

sarahhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

sarahhh has a spectacular aura aboutsarahhh has a spectacular aura about
Cevap: Okul Müdürü Göğsümüzü elliyor

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer iddaalar doğru ise; bir eğitimcinin büyük bir ayıbıdır derim.

Eğitimicler de böyle ise...Vayyy halimize
her meslekte kötü insan vardır bunu bütün ''egitimcilere '' mal etmek dogru degil...
ayrıca ben bu olayı bütün kalbimle kınıyorum inş. böyle bir olayla kimse karşı karşıya gelmez gerçekten utanç verici bir olay...
sadece ben o insana yazıklar olsun diyorum...
sarahhh isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil