FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı!

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Geçtiğimiz Cuma günü Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Cumhuriyet yazarı İlhan Selçuk sorgusunun ardından gece geç saatlerde serbest bırakıldı. Selçuk yasaklı olacak. SELÇUK, 45 SAAT SONRA SERBEST Geçtiğimiz yıl haziran ..."

Konu Kapatılmıştır

LinkBack (1) Seçenekler Stil
Alt 23-03-2008, 07:02 PM   1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek
FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı!

Geçtiğimiz Cuma günü Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Cumhuriyet yazarı İlhan Selçuk sorgusunun ardından gece geç saatlerde serbest bırakıldı. Selçuk yasaklı olacak.

SELÇUK, 45 SAAT SONRA SERBEST
Geçtiğimiz yıl haziran ayında Ümraniye'deki bir gecekonduda 27 el bombası ve TNT kalıplarının ele geçirilmesi üzerine ortaya çıkartılan 'Ergenekon Terör Örgütü' kapsamında Cuma günü sabaha karşı 04.00'te gerçekleştirilen bir operasyonla gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi baş yazarı İlhan Selçuk, savcılıkta yapılan sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

3 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI
Emniyetteki sorgusu tamamlandıktan sonra akşam saat 22.00 sularında Beşiktaş Ağır Ceza Mahkemesi'ne getirilen Cumhuriyet Gazetesi imtiyaz sahibi İlhan Selçuk, savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Öz tarafından yaklaşık 3 saat sorgulanan Selçuk, saat 01.30 sularında serbest bırakıldı. Bu arada, aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınanlardan Yusuf Beşerik ve Aykut Tokat'ın da savcılık tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

YURTDIŞI ÇIKIŞ YASAĞI İSTEMİ
Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde cumhuriyet savcısına ifade veren İlhan Selçuk'un, daha sonra savcılıkça serbest bırakılmasına karar verildi. Cumhuriyet savcısının, Selçuk hakkında yurtdışına çıkış yasağı konulması istemiyle nöbetçi mahkemeye başvurduğu da öğrenildi.

PERİNÇEK VE ALEMDAROĞLU'NUN SORGUSU SÜRÜYOR
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında İP Genel Başkanı Doğu Perinçek ve eski İstanbul Üniversitesi rektörlerinden Kemal Alemdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu bulunduğu 7 kişinin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor.

SAĞLIK RAPORU İÇİN ADLİYEDE
Gözaltındaki İlhan Selçuk, akşam saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Bugün saat 11.00'de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusuna başlanan ve akşam saatlerinde sorgusu sona eren İlhan Selçuk, Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılarak sağlık raporu için önce Cerrahpaşa'da bulunan Adli Tıp kurumuna götürüldü. Sağlık raporunun ardından İlhan Selçuk geniş güvenlik önlemleri altında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilmişti. Cumhuriyet gazetesi yazarı Selçuk, savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

ADLİYE ÖNÜNDE EYLEM
Selçuk'un Adliyeye getirilişi sırasında Cumhuriyet Gazetesi okurları Adliye çevresinde toplanarak eylem yaptı. Alkış tutan grup sık sık laiklik sloganları attı.

CANLI YAYIN ARACINA SALDIRI
Bu arada canlı yayın için adliyenin önüne gelmek isteyen Kanal 24'e ait canlı yayın aracı eylem yapan grup tarafından yumruklanarak geri çıkartıldı. Canlı yayın aracını yumruklayan gruba polis müdahale etti. Grubun eylemi adliye çevresinde devam ediyor.

12 KİŞİ EMNİYET'TE SORGULANDI
Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhuriyet gazetesi imtiyaz sahibi İlhan Selçuk ve eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Kemal Alemdaroğlu'nun da olduğu 12 kişi Emniyet'te sorgulandı.

SAĞLIK RAPORU İÇİN HASTANEYE SEVKEDİLDİ
İlhan Selçuk ve beraberindeki 5 kişi Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi'ne sevkedildi. Aralarında Cumhuriyet Gazetesi başyazarı ve imtiyaz sahibi İlhan Selçuk'un da bulunduğu 5 kişi sağlık raporu için hastaneye götürüldü.

POLİS SORGUSU TAMAMLANDI
''Ergenekon Soruşturması'' kapsamında gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk'un polis sorgusu tamamlandı. İlhan Selçuk'un avukatı Akın Atalay, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, İlhan Selçuk'un polis sorgusunun tamamlandığını kaydetti.

SAĞLIK DURUMU İYİ
Selçuk'un sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Atalay, ''İfadenin içeriğiyle ilgili herhangi birşey söyleyemiyorum. İfade, Ergenekon soruşturması kapsamında verilmiş bir ifadedir'' dedi.

Atalay, ''suçlamanın ne olduğunun'' sorulması üzerine, Ergenekon operasyonu kapsamında, suçlamanın somut olarak savcılık aşamasında ifade edileceğini söyledi.

4 SAAT İFADE VERDİ
Atalay, ''Selçuk'un polise verdiği ifadenin uzun sürdüğü'' iddiaları üzerine de, ifadenin yaklaşık 4 saat sürdüğünü ve ifade alınması sırasında zaman zaman ara verildiğini dile getirdi.

İlhan Selçuk'un bu akşam adliyeye çıkarılmasını beklediklerini kaydeden Atalay, çıkış işlemleri ve doktor kontrolü tamamlandıktan sonra Selçuk'un adliyeye gönderilmesini beklediklerini bildirdi.

7 KİŞİNİN SORGUSU SÜRÜYOR
İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Kemal Alemdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 7 kişi ise halen İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde. Doğu Perinçek'in avukatı, müvekkilinin Ergenekon terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla gözaltına alındığını söyledi.

SORUŞTURMA GİZLİLİKLE SÜRDÜRÜLÜYOR
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan bilgiye göre, gözaltılar, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcılarının talimatı ve mahkeme kararlarına istinaden yapıldı. Soruşturmada gizlilik kararı bulunuyor.

YURTDIŞI YASAĞI
Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk hakkında yurt dışına çıkış yasağı konuldu. Selçuk, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeden ayrıldı. İlhan Selçuk'u adliye dışında bekleyen ve zaman zaman destek amacıyla çeşitli sloganlar atan bir grup, Selçuk'un adliyeden ayrılışı sırasında da sevgi gösterisinde bulundu.

iyibilgi.com
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 23-03-2008, 11:12 PM   #2
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Yücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isim
Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı!

Toprakcığım,
Bütün demokrasi güçlerinin gerçek demokratların,ilericilerin,devrimcilerin,Atatürk'c ülerin ve laik Cumhuriyet'ten yana herkesin gözü aydın olsun.
Bizler tam sevinemedik diğer yurtseverler içerde kaldı diye.Liboş"demokrat"lar ve tarikatçı yazıcılar da tam sevinemedi İlhan Selçuk salıverildi diye. Neyse yakında onlar da çıkar ve bir tarikat kanalında "proğram"yapan HAHAM'ın senaryoları böylece boşa çıkarılmış olur.
Sevgilerimle,
Yücel isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 24-03-2008, 06:46 PM   #3
Uye

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

gazetecilere hiçbir açıklama yapmazken, kendisini saat 21.00’den beri bekleyen bir grubun "Türkiye laiktir, laik kalacak", "İlhan Selçuk yalnız değilsin", "AKP yıkılacak, Cumhuriyet yaşayacak" sloganları attığı görüldü. Tüm çalışanlar ve yazarlar kendisini bekliyordu. Hepsi sevinç içindeydi. Odasında dostlarıyla bir süre sohbet etti. "İlhan Abiniz nasıl olacak diye beklerken, bakın yine tepenizdeyim" diye takıldı. Cumhuriyet’in ’Pazar Eki’nin nasıl olduğunu özellikle sordu. Vatan Caddesi’ndeki Emniyet Müdürlüğü’nde yaklaşık 11 saat sorgulandığını, Beşiktaş Adliyesi’nde üç savcıya 4.5 saat ifade verdiğini anlatan Selçuk, 48 saatlik gözetim süresinin dolmasına 1.5 saat kala serbest bırakılmış oldu. CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, gelişmeleri başından sonuna kadar izleyen tek milletvekiliydi.

SUBAY TELEFONDA

Çok sakindi Selçuk... Gözetim altında bulunduğu sürece kendisine çok sıcak davranıldığını anlattı: "Dün sabah biraz peynir, adliyeye getirildiğimde de bir sandviç yedim. İmza karşılığı getirdikleri yemeği ise yemek istemedim. İnsan sorgudaki sorulara konsantre olunca pek de açlığı düşünmüyor. Uyku derseniz, gerektiğinde uyudum; her yerde de rahat uyurum; koltuk veya kanepede. Özel bir şey yoktu."

Telefonları susmak bilmiyor Selçuk’un... Bu arada yardımcısı telefonda bir subayın kendisini aradığını söyledi. "Hayrola" diye telefonu eline alırken, "Yine dinlerlerse ’cunta’dan arıyor sayacaklar" diye gülerek konuştu. Daha sonra arayanın eski bir subay akrabası olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Yayın Kurulu Başkan yardımcısı ve yazar Emre Kongar, "İlhan Selçuk İçin Karşılaştırmalı Biyografik Not’ başlıklı bir yazı yazmış bugün için... İlhan Selçuk, köşesinde birkaç gün yazmayacağını söyledi; ancak (biz erken yanından ayrılırsak) imzasız bir ’başyazı’ yazacaktı.

EMNİYET DEĞİŞMİŞ

Gözaltındaki duygularınız?

Benim için jimnastik oldu sayılır, (gülerek) uzun süre gitmiyordum. Hayatın cilveleri bunlar.

Sizin gibi gözaltına alınan Doğu Perinçek, Kemal Alemdaroğlu’nu gördünüz mü?

Sadece Ferit İlsever’le tesadüfen karşılaştım; galiba Kemal’i (Alemdaroğlu) ifadesi alınırken ekranda gördüm.

Sorgunuz?

İlk başta şunu söylemeliyim. Emniyet’in çok şeyin değiştiği anlaşılıyor. Etrafta genç, yakışıklı, uzun saçlı ve küpeli memurlar vardı. Bilgisayar kullanıyorlar. Aralarında uzman polisler vardı. Hatta birisi bana PKK’yı sordu, sonra da kendisi anlattı bana; ilginç bilgiler aktardı. 180 sayfalık notlardan sorular sordular... Üç savcı sorular sordu. Çoğu telefon dinlemelerine dayanıyor; ayrıca yazdığım yazılarla bir bağ aradıkları ve bir yerlere varmak istedikleri anlaşılıyor. Sorularda pek bir ciddiyet göremedim. Örneğin ben konuşmalarımda ’kerata’ sözcüğünü çok kullanırım. Bunu ya İbrahim Yıldız ya da bir başka arkadaşımla konuşurken, bir hitap anlamında kullanırım. Bu benim bir sevgi işaretimdir.

ÖZ, SORGUDA YOKTU

Ergenekon davası ne olur?

AKP’nin kapatılma davasından daha büyük bir dava haline getirilebilir.

Savcı Zekeriya Öz mü sorgunuzu yaptı?

Hayır görmedim, üç savcı vardı.

Geçmiş olsun diye kimler aradı...

Hiç kimse...

Baykal...

Aramadı.

Polis: Size ’abi’ dersek kızar mısınız

Selçuk, sorgusunu anlatmaya devam ediyor: "Gözaltındayken yanımdaki polisler ’Size abi dersek kızar mısınız’ diye sorduklarında güldüm. Merdivenlerden inerken koluma giren polis memuruna ’Kaçacak halim yok’ deyince, ’Yok abi bir şey olmasın diye koluna giriyorum’ dedi. Evet böylece de epeyce yaşlandığımı anladım." 12 Mart işkence dönemlerinden bugünlere Türkiye’de çok şeylerin değiştiğini, belirli bir zihniyet değişiminin görüldüğünü, bunun en önemli nedeninin ise öğretim birliğinin yok edilmeye başlamasıyla ortaya çıktığını ve insanlar arasında farklılıkların de demokrasiyi yok ettiğini söyleyen İlhan Selçuk, "En acısı da..." diyerek şöyle devam etti: "Cumhuriyet’e bomba atanların içinde olduğu bir örgüte üye olduğumuz araştırılıyormuş; böyle bir şey olur mu? Gülünç... Bu işte bir şeyler var. Bu durumda Türkiye başka bir noktaya gidiyor. Olay siyasi hale çekiliyor. Bu konuda Türkiye açısından çok üzgünüm."

Not yanıt

ERGENEKON Soruşturması kapsamında Cuma sabahı gözaltına alınan ve önceki gece serbest bırakılan Cumhuriyet Gazetesi imtiyaz sahibi ve başyazarı İlhan Selçuk, dünü Etiler Gazete Muhabirleri sitesindeki evinde dinlenerek geçirdi. Evinin önünde bekleyen gazetecilerin görüşme talebi üzerine Selçuk, "Unutmayınız" yazılı bir not kağıdına "Sevgili Arkadaşlar" başlıklı bir notla karşılılık verdi. Selçuk, notta "Sevgili arkadaşlar, ben gözaltına alınmadan önce tv’ye çıkmıyordum. Röportaj önerilerine hayır diyordum. Pek ortalıkta görünmüyordum. Müsaade ederseniz bu kuralları uygulayayım. Sizin için üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Boşuna beklemeyin. Hepinize sevgiler. İlhan Selçuk" yazdı. Selçuk nota rağmen basın mensuplarının kapının önünden ayrılmaması üzerine evinin balkonuna çıkarak, "İlkelerimi bozmayacağım, bana yardımcı olun. Teşekkür ederim" dedi. Selçuk’un evine cumartesi ve pazar gününe ait gazeteler getirilirken, evin çevresinde polis güvenlik önlemleri sürdü.

Milliyet Yazarı Melih Aşık evinde ziyaret ettiği İlhan Selçuk'un gözaltı sonrası durumunu şöyle aktardı:

İlhan Selçuk’un evinde...

İlhan Ağabey’i dün Etiler’de Gazeteciler Sitesi’ndeki evinde Yalçın Pekşen’le birlikte ziyaret ettik... Kapıda bekleşen muhabirlerin arasından geçip içeri girerken Yalçın:
- Ben de yıllarca bu evin üst katında oturdum, dedi, İlhan Abi de 1970’den beri bu evde oturur. Genişliği 90 metrekaredir.
İlhan Ağabey yorgun ama zinde idi. Tabii her zaman olduğu gibi esprisi de yerinde... Mütevazı salonunda bizi:
- Gene solladım sizi, diye karşıladı, hepinizden daha ünlü yazar olduğum ortaya çıktı...
İçerideki Yalçın Bayer, Uğur Dündar ve Emre Kongar’la birlikte sohbete daldık. Daha sonra Mustafa Sarıgül de katıldı.
‘Fikri lider’ diye sorgulanmış
Emniyetteki sorgu 11 saat sürmüştü... Savcılık sorgusu 4 saati aşmıştı. Geceyi sandalye (veya koltuk) üzerinde uyuklayarak geçirmiş. Emniyetin 1970’lere göre hayli geliştiğini anlattı. Mesela 10 parmağının ayrı ayrı ve avuçlarının içinin izini almışlar. Sorgu nazik geçmiş. Çeşitli siyasi meselelerde ne düşündüğünü de sormuşlar. Cumhuriyet gazetesi bombalama olayından sonra dinlemeye alınmıştı. İlhan Ağabey’in gazete çalışanlarıyla telefonda şakalaşmaları dahi sorguda konu olmuş.
Anladığımız kadarıyla “Ergenekon’un fikri lideri” olarak sorgulanmış... Salıverilmiş olmakla birlikte soruşturmadan tamamen çıkarıldığını düşünmüyordu. Açılacak davada yer alabilirdi. Bu arada merakla sorduk:
- Veli Küçük gibi isimleri tanır mıydın?
- Hiç karşılaşmadım, dedi İlhan Ağabey...
Kimi yorumlarını ve sorgunun ayrıntılarını soruşturmayı etkilememesi için yazmıyoruz. Ancak, İlhan Ağabey yüksek sesle bir dilekte bulundu. Dedi ki:
Başbakan harekete geçmeli
- Türkiye’de demokrasi çok tehlikeli bir kutaplaşmaya sürükleniyor... Burada gerilimi azaltmak için harekete geçmek görevi Sayın Başbakan’a düşer... Siyasetçiler el birliği ile Türkiye’yi bu tehlikeli yörüngeden çıkarmalıdır...
Acaba Egenekon soruşturması genişleyecek ve kimi uçlara doğru ilerleyecek mi?
- Genişleyecek izlenimi aldım, dedi İlhan Ağabey...
İki gün boyunca getirilen kumanyaları imza atıp almış ama yememiş... Yemeklerden emniyet mensupları da pek memnun değilmiş. Zaman zaman Fenerbahçe muhabbeti oluşmuş aralarında. Ziverbey günlerinden söz açılınca bir görevli başını uzatmış:
- Sizin Ziverbey Köşkü adlı kitabınızı okudum, diye konuşmuş...

Artık gazetede
Ağabey önceki gece serbest bırakılınca, sabaha karşı gazeteye gelmiş. Beşinci kattaki odasına çıkmış. Tabii dostları da peşinden... Genel Yayın Müdürü İbrahim Yıldız, “Siz gözaltındayken gazete iki kat tiraj aldı” deyince, “O zaman geri döneyim istersen” diye espriyi patlatmış. Sorguda polislerin kendisine “İlhan Abi” diye hitap etmek için izin istediklerini anlatmış.
Onca yorgunluğa rağmen dün de keyfi yerindeydi... 1962’den bu yana tam 46 yıldır Cumhuriyet’te yazan İlhan Ağabey’in kısmetinde 83 yaşında yeniden nezarette gecelemek varmış. Tabii fikir lideri olmak kolay değil! Evet evet, fikir lideridir kendileri: “Dürüst, aydınlık, çileli gazeteciliğin fikir lideri”... Bunun da kimi bedelleri oluyor tabii...
haberalan.com
Alt 24-03-2008, 06:54 PM   #4
Aktif Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

"ilhan selçuk Türkiyedir".
erbakan cezasını evde çekerken bu adaletmiydi şimdi gece yarısı zanlıymış gibi alınmak Türkiye için kötü bir gündü geçmiş olsun.
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-03-2008, 08:01 PM   #5
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

ak partiyi kapatmaya çalışan hukukla bu kişileri göz altına alan hukuk aynı hukuk değilmi

neden bu kadar yaygara kopuyor anlamak zor yoksa siz büyük laik türk cumhiriyeti hukukuna güvenmiyormusunuz?
Alt 24-03-2008, 08:08 PM   #6
Uye

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ak partiyi kapatmaya çalışan hukukla bu kişileri göz altına alan hukuk aynı hukuk değilmi

neden bu kadar yaygara kopuyor anlamak zor yoksa siz büyük laik türk cumhiriyeti hukukuna güvenmiyormusunuz?
işin dogrusu senın dedgın gıbı olmlıydı sevgılı atmaca ama 2001 yılında ortaya cıkan ergenokon olayının bu doneme bu gundeme denk getırılımesı akp yı kapatma davasının rovansı olarak yorumluorum ben ii forumlar
Alt 24-03-2008, 08:30 PM   #7
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

metu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhret

Alıntı:
carpediemcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"ilhan selçuk Türkiyedir".
erbakan cezasını evde çekerken bu adaletmiydi şimdi gece yarısı zanlıymış gibi alınmak Türkiye için kötü bir gündü geçmiş olsun.
T.C. İstanbul Başsavcısı ...;"şüpheliler ve zanlılar uzun süren incelemelerle ve elde edilen iddianamelerle hazırlanır...Kimseden yetki ve yönlendirme alınmaz kanundan alınan yetkilerle hareket ederiz"...

Bu durumda gözaltına alınan şahısların kim ya da kimler olduklarının bir önemi var mı...!
Partili partisizi,ünlüsü ünsüzü,dinciler ya da dinsizciler fark eder mi..?
İlhan selçuk kim ki..Türkiye için kötü bir gün olsun...Halk için ne yapmış ki Kara bir gün olsun...Devlet adına ne gibi hizmet yada hizmetleri var ki ayıp olsun...
İlhan Selçuk nasıl Türkiye oluyor...!
Şahsen halk olarak ben tanımam... Eğitim seviyesi olarak Şahsın şair olduğunu bilmeme rağmen.. bana ve çocuklarıma ya da gelecek adına gelecek için eğitime ne gibi bir görüş fikir ve katkıda bulundu ki üzülüyüm...
demek ki "ilhan selcuk Türkiyedir" diyen arkadaş yanılıyor...
gözünüzde büyüttünüz kendinize göre kahraman olsun...Başkaları adına görüş bildirmeyiniz..
Bu şu o fark etmez...
Eğer bir C.Başsavcısı şüpheli ya da zanlı olarak kimi görüyorsa gerekenler yapılır...Ağırlanılır,yedirilir içirilir suçluysa cezaevine ...suçsuz ise evine gönderilir...
Bu uygulamalar kimsenin zoruna gitmesin...

Konu metu tarafından (24-03-2008 Saat 08:37 PM ) değiştirilmiştir.
metu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-03-2008, 08:50 PM   #8
Uye

[quote=metu;83991]İlhan Selçuk nasıl Türkiye oluyor...!
Şahsen halk olarak ben tanımam... Eğitim seviyesi olarak Şahsın şair olduğunu bilmeme rağmen.. bana ve çocuklarıma ya da gelecek adına gelecek için eğitime ne gibi bir görüş QUOTE]

ilhan selcuk ıcın neden butun turkıye ayaga kaldı o zaman burda sen tek basına kendını halk gıbı gormussun halkın gucu cohunluhu dogrultusunda guc kazanır ve bu guç verdıhı tepkıyle ılhan selcuk un turkıye olduhunu gostermıstır ii forumlar
Alt 24-03-2008, 09:31 PM   #9
Yeni Kayıt

Divers will become famous soon enoughDivers will become famous soon enough

Ergenekon saçmalığında gözaltına alınan kişilere sorgulama sırasında sorulan bazı sorular...NATO'ya karşı mısın?Bu kitabı neden yazdın?Burada ne demek istedin?Şu kişiyle yaptığın telefon görüşmesinde 'kerata' derken ne demek istedin?
İşte akp zihniyetinin kıt özgürlük anlayışı,kimin, kimlerin oyuncağı olduklarının açık delili(hem de en kıt akıllıların bile görebileceği biçimiyle).
Ama hepsinden öte korkularının en saf haliyle yansıması, amansız çırpınışlarının.Faşizan tutumunun gerektirdiği anlayış ve geniş müdehale alanı kapsamında kendinde insanların özel telefon görüşmelerini dinleme hakkını bile görüp, kişileri bu görüşmelerde söyledikleri ile itham eden, kamuoyuna açıklama yapmalarının gerekliliğini beyan eden zihniyet.Faşizan zihniyet akp ve benzerlerinin üstün çalışma ve gayretleri ile epeyce ilerleme kaydetti, bu bir gerçek.Ancak ne kadar zorlarlarsa zorlasınlar amaçlarına ulaşamayacakları da bir gerçektir.Çünkü akıl ile girişilen savaş akılsızca bir iştir, akıldan yoksunlar tarafından.
Divers isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-03-2008, 09:53 PM   #10
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
Divers´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ergenekon saçmalığında gözaltına alınan kişilere sorgulama sırasında sorulan bazı sorular...NATO'ya karşı mısın?Bu kitabı neden yazdın?Burada ne demek istedin?Şu kişiyle yaptığın telefon görüşmesinde 'kerata' derken ne demek istedin?
İşte akp zihniyetinin kıt özgürlük anlayışı,kimin, kimlerin oyuncağı olduklarının açık delili(hem de en kıt akıllıların bile görebileceği biçimiyle).
Ama hepsinden öte korkularının en saf haliyle yansıması, amansız çırpınışlarının.Faşizan tutumunun gerektirdiği anlayış ve geniş müdehale alanı kapsamında kendinde insanların özel telefon görüşmelerini dinleme hakkını bile görüp, kişileri bu görüşmelerde söyledikleri ile itham eden, kamuoyuna açıklama yapmalarının gerekliliğini beyan eden zihniyet.Faşizan zihniyet akp ve benzerlerinin üstün çalışma ve gayretleri ile epeyce ilerleme kaydetti, bu bir gerçek.Ancak ne kadar zorlarlarsa zorlasınlar amaçlarına ulaşamayacakları da bir gerçektir.Çünkü akıl ile girişilen savaş akılsızca bir iştir, akıldan yoksunlar tarafından.
İşin içinde Veli Küçük paşa ve Yeşil kod adlı dönme militan varken hepinizin ağzında sakız dı? Ama gel görki MHP li gibi görünen Avukat ve avanesi ile Çalıntı eserlerle Prof olmuş Kemal ile yaşlı olduğu için diyelim sayın İlhan Selçuk işin içindemi diye Ülkemin adaleti araştırınca Aman Allahım dünyaları yıkıldı, ne oldu yahu kimin umurunda biri yazmış, dünya ayağa kalktı diye, sanırım onun mahallesinde kalkışan üç beş azınlık'ı ülkenin tüm nüfusu ayağa kalktı zannediyorlar, bekleyin sonucu alınmamış bir soruşturma için ilerde mahçup olacağınız bilgiler ortaya çıkarda yutamazsınız laflarınız zı; Örnek mi? Diğer yandaş partinizin Genel Başkanının PC de kayıtlı parti kapaatma davası iki gün önceden kayıtlı imiş ya, ne derin bilgiler? nereye uzanır, görelim bakalım. Önemli olan kişiler değil Devletin ve Milletin bekası vede Demokrasi ile onun muhtaç olduğu Adalet dir beyler, bayanlar, size olunca tu kaka, başkasına gelince şak şak olmaz adalet de çünki bu forumda özellikle sizlere karşı yazdığım dördüncü tekrar ADALET GÜN GELİR HERKESE LAZIM OLUR. İyi forumlar.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil