![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: metu ´isimli üyeden Alıntı kim ya da kimler yönlendiriyor... İlk adımı attın, tebrik ediyorum.Bundan sonrası kırmızı hap mı, mavi hap mı meselesi......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! Alıntı:
Not;Bu cümle sonradan eklenmiştir. Adminin dikkatine; Bu konuda yazmayacağım dedim, demez olsamıydım yoksa, hemen peşinden Toprak81 vatandaşı mağara devrinden bahsetmiş ve sataşmış, kendinin mağarada yaşadığını ve oraya yakıştığını anlamamak ne mümkün. | |
| |
| | #33 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! Alıntı:
laik demokratik ve sosyal hukuk devletıne baglılıhından hıcbır zaman tavız vermeyen senın gıbı gerı kalmıs magra devrı statusunde dusuncelerle savas veren bu savasıda kalemıyle veren ( savaslar cephelerde olcak dıye bıse yok ) turkıyeye malolmus bır aydın turk gazecısıdır. | |
| |
| | #34 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! |
| |
| | #35 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! İLHAN SELÇUK BAŞBAKAN ERDOĞAN'A BAKIN NASIL BİR ÇAĞRIDA BULUNDU Selçuk'tan Başbakan'a zeytin dalı! Şartlı serbest kalan İlhan Selçuk, Başbakan Erdoğan'a bakın nasıl bir çağrıda bulundu? Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve savcılık tarafından yurt dışına çıkmama şartıyla serbest bırakılan İlhan Selçuk’dan çarpıcı açıklamalar geldi. Serbest kalmasının ardından dün evine çekilen Cumhuriyet’in başyazarı kendisini ziyarete gelen gazetecilerle görüştü. ‘Ergenekon’un fikri lideri’ olduğu iddiasıyla sorgulanan Selçuk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a önemli bir çağrıda bulundu. Gazeteci Melih Aşık’ın köşesine taşıdığı çağrıda Selçuk, Başbakan Erdoğan’ın harekete geçmesini istedi. Selçuk şunları söyledi: “Türkiye’de demokrasi çok tehlikeli bir kutuplaşmaya sürükleniyor... Burada gerilimi azaltmak için harekete geçmek görevi Sayın Başbakan’a düşer... Siyasetçiler el birliği ile Türkiye’yi bu tehlikeli yörüngeden çıkarmalıdır..” Ayrıca Selçuk, sorgusu sırasında Ergenekon operasyonunun genişleyerek devam edeceği izlenimini aldığını söyledi… kaynak:samanyoluhaber.com |
| |
| | #36 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! zaytın dalı benzetmesını ben nedense yapamadım.kıme cagrıda buluncaktı fransa basbakanına mı yoksa bulgarıstan basbakanına mı ¿ TC topraklarında bulunduhumuz ıcın heralde tc basbakanına seselenecek. kaldıkı ulkenın bu kaos ort***** surukleyende cagrıda bulunduhu syn basbakanın olduhu asıkardır |
| |
| | #37 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! Alıntı:
| |
| |
| | #38 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! Alıntı:
gülüm hala anlamıyon...bakmakla görmek arasında bocalama... soruya ya da konuya cevabı forum sayfalarında bulamadım. sana zahmet bi kopya ile burada yazıversene... yazmak adına yazma diyorum anlamıyorsun...gülüm.. neler yazdığının farkında değilsin o kadar... sadece yazıyon... | |
| |
| | #39 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! bak bunu dogru soledın kımın gerı adım attıgı bellı kımın davalardan pacayı yırtmak ıcın meclıste planlar yaptıhıda bellı gerı adımı atan korkusundan olacak syn tayyıp bey |
| |
| | #40 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! metu sen IQ nu olctur bence sende bı problem olduhu kesın kusura bakma benden bu kadar daha fazla yardımcı olamıycam sana uzgunum |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |