FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı!

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: toprak81 ´isimli üyeden Alıntı sende alınma ama metu sayfalarca bılgı ekledık konuyla ılgılı hemde hemen hemen her dusunceye mensup kısılerden ama senın anlamaya nıyetın yok. yada algılama problemın var ..."

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 24-03-2008, 10:58 PM   #21
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

metu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhret
Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı!

Alıntı:
toprak81´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sende alınma ama metu sayfalarca bılgı ekledık konuyla ılgılı hemde hemen hemen her dusunceye mensup kısılerden ama senın anlamaya nıyetın yok. yada algılama problemın var hayatını bu adamı arastırmaya adamıs bırı anlatsa sana konuyu yıne anlamassın emınım
gülüm...;
Bana adamın hayatını anlatma...!
ne verdi devletine,halkına,vatanına...!
Savunduğu rejimi,görüşü,fikirleri okuyucuları hariç..neden devlet ve halk kabul etmiyor...
Onu anlat...onu yaz...
Anlama ve algılama gerçeğini bi daha öğrenmiş oluruz...
toprak81....
değil mi...!
metu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 24-03-2008, 11:03 PM   #22
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
Yücel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Toprakcıgım,
Erkişi'nin;"...hani sizde adet sıkışınca kaçtığınız 2.vatanınız her zaman varya..." yazısına cevaben aşağıdaki yazımı bu sayfaya taşımak zorunda kaldım.
..................İyi forumlar,
Bu genç (Toprak81) benden 10 yaş küçük, ama ben ne senle, ne de onunla, senin benle aracı kullanarak cevaben muhatap olmana alışık değilim, ikinizede forumda bir üye olarak bakıyorum ve saygı mecburiyrttir ama sevgi size benden uzak, onun için nakaratı geç ve bir şeyler vereceksen foruma yaz, yoksa aynı konuyu beş defa yazdın.

Anadoluda bir söz var "Falan fikir ve zikirde olandan ırak olan Allaha yakın olur " diye benden ırak olun yeter. İyi forumlar.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 24-03-2008, 11:04 PM   #23
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

Alıntı:
Toprakcıgım,
Erkişi'nin;"...hani sizde adet sıkışınca kaçtığınız 2.vatanınız her zaman varya..." yazısına cevaben aşağıdaki yazımı bu sayfaya taşımak zorunda kaldım.
,
kendınızı fazlada yormayın syn yucel abı bazıları yazılanları okumuo zaten sadece muhalıflık yapmak hoslarına gıdıo ii forumlar
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-03-2008, 11:08 PM   #24
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

metu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhret

Alıntı:
toprak81´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kendınızı fazlada yormayın syn yucel abı bazıları yazılanları okumuo zaten sadece muhalıflık yapmak hoslarına gıdıo ii forumlar
İşte işin ciddiyetinden uzak olduğun burdan belli...toprak81..
konunun yada sorunun muhatabı olamıyorsunuz...!
neyse bişeyler yazmak için yazıver...
Alt 24-03-2008, 11:15 PM   #25
Yeni Kayıt

Divers will become famous soon enoughDivers will become famous soon enough

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İşin içinde Veli Küçük paşa ve Yeşil kod adlı dönme militan varken hepinizin ağzında sakız dı? Ama gel görki MHP li gibi görünen Avukat ve avanesi ile Çalıntı eserlerle Prof olmuş Kemal ile yaşlı olduğu için diyelim sayın İlhan Selçuk işin içindemi diye Ülkemin adaleti araştırınca Aman Allahım dünyaları yıkıldı, ne oldu yahu kimin umurunda biri yazmış, dünya ayağa kalktı diye, sanırım onun mahallesinde kalkışan üç beş azınlık'ı ülkenin tüm nüfusu ayağa kalktı zannediyorlar, bekleyin sonucu alınmamış bir soruşturma için ilerde mahçup olacağınız bilgiler ortaya çıkarda yutamazsınız laflarınız zı; Örnek mi? Diğer yandaş partinizin Genel Başkanının PC de kayıtlı parti kapaatma davası iki gün önceden kayıtlı imiş ya, ne derin bilgiler? nereye uzanır, görelim bakalım. Önemli olan kişiler değil Devletin ve Milletin bekası vede Demokrasi ile onun muhtaç olduğu Adalet dir beyler, bayanlar, size olunca tu kaka, başkasına gelince şak şak olmaz adalet de çünki bu forumda özellikle sizlere karşı yazdığım dördüncü tekrar ADALET GÜN GELİR HERKESE LAZIM OLUR. İyi forumlar.
Böyle bir mesaja cevap yazmak abes bir iş aslında ancak ülkedeki bazı(ve sayısı her geçen gün, türlü yeni çalışma ve faaliyetlerle artan sayıda) kişilerin düşünce(!) yapısını görmek adına örnek teşkil edebilecek bir durum söz konusudur.
''İşin içinde Veli Küçük paşa ve Yeşil kod adlı dönme militan varken hepinizin ağzında sakız dı''
Siz derken, hepiniz derken tam olarak ne demek istediğini, kimleri kastettiğini ne ben biliyorum ne de sen biliyorsun.Bu tıpkı ABD'de kimi zaman Kapitaller'in amaçlarına ulaşmalarını engelleyebilecekleri düşünülen kişileri, kimi zaman pisliklerinin üzerini örtmek için ileri sürdükleri iftiralara ve düzmecelere hedef olan kişiler için genel olarak yapıştırdıkları ''komunist'' etiketi gibi bir şey.İlk ayrım burada yapılıyor.akpli olduğunu düşünen,söyleyen biri, aynı düşüncedeki bir diğeri ile son derece paralel bir düşünce yapısına sahip.Çünkü çeşitli kanallardan,organlardan aynı frekansta yapılan yayınların istenen ve beklenen sonucu, tam olarak da bu.Bu yayının kapsama alanına giren kişilerin bildikleri ve düşündükleri, kendine düzenli olarak yapılan yayınların ötesine geçebilecek düzeyde değil.Bunun içindir ki kapsama alanı dışında kalan kişilerle ilgili düşündükleri,bildikleri de yine ancak kendisinden düşünmesi ve bilmesi istenilen düzeyde ve biçimde olacaktır.Bir diğer yandan da Faşizan düzen içerisinde yer alan ve bunu öyle yada böyle benimsemiş kişinin etrafında(kapsama alanı içinde) gördüğü kişiler arasında özgünlük ve çeşitlilik son derece sığ bir düzeydedir.Kısacası homojen denilebilecek bir görüntüye sahiptirler ve bu kişiler dışarıya(kapsama alanı dışına) baktıklarında da programlanmış ve koşullanmış düşünce mekanizmaları ile her hangi bir yorum yapabilmek için karşılarında gördükleri tabloyu her şeyden önce 'homojen' bir formda algılayıp(her ne kadar heterojen de olsa), düşüncelerini bunun üzerine kurmak durumundadırlar.Çünkü başka bir biçimde düşünce kurabilmeleri söz konusu değildir.Tabi burada Kapitaller'in ve piramidin alt basamaklarındaki görevlilerin programladıkları kişileri kontrol altında tutma ve yönlendirme amaçlı kullandıkları 'Kapsama Alanına Alamadıklarını Etiketleme''(ABD'nin, komunist etiketlemesi gibi) çok işlevsel görünmektedir.Burada garip bir soru daha vardır ki; o da yayını,programlamayı yapanların, bunun önemini,sonucunu bilerek mi yayın yaptıkları, yoksa durumun programlamarının tesadüfi bir sonucu, bonusu mu olduğu sorusudur.Neyse bu sorunun şu an çok büyük önemi yok sanırım, devam edelim.
''...Çalıntı eserlerle Prof olmuş Kemal ile...''
Programlamanın sonuçlarının bir diğer basit ve en kaba örneklerinden biri.Hitabet tarzında körüklenmiş bir öfke, hesaplaşma arzusu olduğunu,kişinin hakkı yenmiş gibi hissetmesinin istenmesinin, başarılı sonuçlarını görmek zor değil sanırım.Bir de bu ''çalıntı eserler'' kısmını kaynak göstererek açmak gerekir, aksi takdirde hukuki yaptırımı vardır.
''...İlhan Selçuk işin içindemi diye Ülkemin adaleti araştırınca...'' adaletin(!) acaba bu kişilerin de, şu kişilerin de ''işle'' bağlantısı olabilir mi diyerek araştırmasının gayet normal ve olabilir, hatta olmalıdır şeklinde algılanmasının, ancak ''işin'' kendisinin gerçekte ne olduğunun sorulmamasının ve düşünülmemesinin istendiğini kolay bir şekilde anlayabiliyoruz burada programlayanlar tarafından.
''...kalkışan üç beş azınlık'ı ülkenin tüm nüfusu ayağa kalktı zannediyorlar...''
Bakış açısının keskinliği,yoksunluğu,kabalığı,sığlığı açısından örnek teşkil edecek bir alıntı daha.Programcılar şu ana kadar 'gerçek' seviyesine ulaşmayı bırakın, yaklaşamadılar, ki zaten öyle bir amaç yada uğraşları olduğunu düşünmek de anlamsız olur.Ama burada görünen tablo, beceriksiz bir heykeltraşın elinden çıkmış, hata henüz tamamlanmadan teşhire sunulmuş bir heykel çalışmasını andırıyor.Azınlık....-o kim? onun dediğinden ne olur çoğunluk dururken?- düşüncesi.Düşünce temellerini homojen zeminler üzerinden yükseltmeyi kendine ilk ilke edinen, farklılıklara tahamülü olmamaktan ziyade; farklılıkları algılayamayacak şekilde programlanan durağan,katı,yoz ve tamamlanmamış olmasının yanında pek de estetik sayılamayacak heykeller...birlikte ama yalnız...her yerde ama hiç biryerde.
Divers isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-03-2008, 11:17 PM   #26
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Yücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isim

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Asıl çuvallayan siz siniz beyefendi, Ülkemin adını sempatik görünmek veya fazladan övgü yapmak ne demektir sizi bu zihniyetiniz ve yazdığınız "İLHAN SELÇUK TÜRKİYEDİR" sözünüzden dolayı kınıyorum. Ülkemin adını şehitlerimiz ve Atalarımızdan başka şahsiyetler için bana göre küçük düşürücü kavrama soktuğunuz için sizi protesto ediyor ve kınıyorum. Sözlerinizdeki argo kelimelerle size cevap vermek (çuvallamak) mecburiyetinde kaldığım için siz hariç diğrer forum üyelerinden özür diliyorum. İyi forumlar.
Erkişi,
İşin gücün polemik yapmak.Bilgiye dayalı tartışma yok,hep belden aşagı hep.Şehitlerimizi Ataarımızı sen kimsinki bana öğreteceksin.Hayatım boyunca bana bu kelimeyi kimse söyleyememiştir,ben seni şiddetle kınıyorum. TÜRKİYE'nin ULUSAL DEĞERLERİNİ, ULUSAL BAĞIMSIZLIĞINI,LAİK DEMOKRATİK YAPISINI ve TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNÜ bizler O YİĞİTLERİN DESTANSI KAHRAMANLIKLARI ile elde ettik bay Erkişi.Onlar bizim şanlı geçmişimiz,onlardan nemalanma...
Yücel isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-03-2008, 11:19 PM   #27
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
Erkişi,
İşin gücün polemik yapmak.Bilgiye dayalı tartışma yok,hep belden aşagı hep.Şehitlerimizi Ataarımızı sen kimsinki bana öğreteceksin.Hayatım boyunca bana bu kelimeyi kimse söyleyememiştir,ben seni şiddetle kınıyorum. TÜRKİYE'nin ULUSAL DEĞERLERİNİ, ULUSAL BAĞIMSIZLIĞINI,LAİK DEMOKRATİK YAPISINI ve TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNÜ bizler O YİĞİTLERİN DESTANSI KAHRAMANLIKLARI ile elde ettik bay Erkişi.Onlar bizim şanlı geçmişimiz,onlardan nemalanma...
Sen kimsinde hey cevap veya yazında senden başkasını cahil ilan ediyorsun, müşteki. Sen o şanlı dediğin geçmişe yakışır hareket etsen cevabını böyle almazsın. Senin neden nemalandığın ve de kimlere yamanmaya çalıştığın ortada. Kendine bak, ölçülü ol.
Alt 24-03-2008, 11:25 PM   #28
Aktif Uye

Alıntı:
Divers´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle bir mesaja cevap yazmak abes bir iş aslında ancak ülkedeki bazı(ve sayısı her geçen gün, türlü yeni çalışma ve faaliyetlerle artan sayıda) kişilerin düşünce(!) yapısını görmek adına örnek teşkil edebilecek bir durum söz konusudur.
Bu sözünüzden başka nakaratlarınız ekim devriminden beri ezberleriniz, değişemeyen ama değişik görünen bir forum üyelerinden biri daha demek istemezdim, sadece benden alıntı yaptığınız bölümler hatırına size bu kadar cevap bile fazla. İyi forumlar.
Alt 24-03-2008, 11:25 PM   #29
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 25
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Beyler Karşılıklı atışmaları bırakıp konuya dönseniz artık diyorum:( Zira bu karşılıklı atışmalarda ne bilgilendirici nede yorum özelliği var Seviyeyi düşürmeside cabası :(
Alt 24-03-2008, 11:25 PM   #30
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

Alıntı:
Divers´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
''İşin içinde Veli Küçük paşa ve Yeşil kod adlı dönme militan varken hepinizin ağzında sakız dı''
Siz derken, hepiniz derken tam olarak ne demek istediğini, kimleri kastettiğini ne ben biliyorum ne de sen biliyorsun.Bu tıpkı ABD'de kimi zaman Kapitaller'in amaçlarına ulaşmalarını engelleyebilecekleri düşünülen kişileri, kimi zaman pisliklerinin üzerini örtmek için ileri sürdükleri iftiralara ve düzmecelere hedef olan kişiler için genel olarak yapıştırdıkları ''komunist'' etiketi gibi bir şey.İlk ayrım burada yapılıyor.akpli olduğunu düşünen,söyleyen biri, aynı düşüncedeki bir diğeri ile son derece paralel bir düşünce yapısına sahip.Çünkü çeşitli kanallardan,organlardan aynı frekansta yapılan yayınların istenen ve beklenen sonucu, tam olarak da bu.Bu yayının kapsama alanına giren kişilerin bildikleri ve düşündükleri, kendine düzenli olarak yapılan yayınların ötesine geçebilecek düzeyde değil.Bunun içindir ki kapsama alanı dışında kalan kişilerle ilgili düşündükleri,bildikleri de yine ancak kendisinden düşünmesi ve bilmesi istenilen düzeyde ve biçimde olacaktır.Bir diğer yandan da Faşizan düzen içerisinde yer alan ve bunu öyle yada böyle benimsemiş kişinin etrafında(kapsama alanı içinde) gördüğü kişiler arasında özgünlük ve çeşitlilik son derece sığ bir düzeydedir.Kısacası homojen denilebilecek bir görüntüye sahiptirler ve bu kişiler dışarıya(kapsama alanı dışına) baktıklarında da programlanmış ve koşullanmış düşünce mekanizmaları ile her hangi bir yorum yapabilmek için karşılarında gördükleri tabloyu her şeyden önce 'homojen' bir formda algılayıp(her ne kadar heterojen de olsa), düşüncelerini bunun üzerine kurmak durumundadırlar.Çünkü başka bir biçimde düşünce kurabilmeleri söz konusu değildir.Tabi burada Kapitaller'in ve piramidin alt basamaklarındaki görevlilerin programladıkları kişileri kontrol altında tutma ve yönlendirme amaçlı kullandıkları 'Kapsama Alanına Alamadıklarını Etiketleme''(ABD'nin, komunist etiketlemesi gibi) çok işlevsel görünmektedir.Burada garip bir soru daha vardır ki; o da yayını,programlamayı yapanların, bunun önemini,sonucunu bilerek mi yayın yaptıkları, yoksa durumun programlamarının tesadüfi bir sonucu, bonusu mu olduğu sorusudur.Neyse bu sorunun şu an çok büyük önemi yok sanırım, devam edelim.
''...Çalıntı eserlerle Prof olmuş Kemal ile...''
Programlamanın sonuçlarının bir diğer basit ve en kaba örneklerinden biri.Hitabet tarzında körüklenmiş bir öfke, hesaplaşma arzusu olduğunu,kişinin hakkı yenmiş gibi hissetmesinin istenmesinin, başarılı sonuçlarını görmek zor değil sanırım.Bir de bu ''çalıntı eserler'' kısmını kaynak göstererek açmak gerekir, aksi takdirde hukuki yaptırımı vardır.
''...İlhan Selçuk işin içindemi diye Ülkemin adaleti araştırınca...'' adaletin(!) acaba bu kişilerin de, şu kişilerin de ''işle'' bağlantısı olabilir mi diyerek araştırmasının gayet normal ve olabilir, hatta olmalıdır şeklinde algılanmasının, ancak ''işin'' kendisinin gerçekte ne olduğunun sorulmamasının ve düşünülmemesinin istendiğini kolay bir şekilde anlayabiliyoruz burada programlayanlar tarafından.
''...kalkışan üç beş azınlık'ı ülkenin tüm nüfusu ayağa kalktı zannediyorlar...''
Bakış açısının keskinliği,yoksunluğu,kabalığı,sığlığı açısından örnek teşkil edecek bir alıntı daha.Programcılar şu ana kadar 'gerçek' seviyesine ulaşmayı bırakın, yaklaşamadılar, ki zaten öyle bir amaç yada uğraşları olduğunu düşünmek de anlamsız olur.Ama burada görünen tablo, beceriksiz bir heykeltraşın elinden çıkmış, hata henüz tamamlanmadan teşhire sunulmuş bir heykel çalışmasını andırıyor.Azınlık....-o kim? onun dediğinden ne olur çoğunluk dururken?- düşüncesi.Düşünce temellerini homojen zeminler üzerinden yükseltmeyi kendine ilk ilke edinen, farklılıklara tahamülü olmamaktan ziyade; farklılıkları algılayamayacak şekilde programlanan durağan,katı,yoz ve tamamlanmamış olmasının yanında pek de estetik sayılamayacak heykeller...birlikte ama yalnız...her yerde ama hiç biryerde.
uzman içerikli ve güdümlü cümlelerle..sanki yeni bir paket proğram üretilmiş gibi deney alanı gibi anlattınız düşünce sistemini kim ya da kimler yönlendiriyor...
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil