![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: erkişi ´isimli üyeden Alıntı İşin içinde Veli Küçük paşa ve Yeşil kod adlı dönme militan varken hepinizin ağzında sakız dı? Ama gel görki MHP li gibi görünen Avukat ve ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! Alıntı:
| |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! Alıntı:
Senin sözünle cevap vereyim, nereden anladın Yeni Şafak okuduğumu! hayret! Sanada iyi forumlar. | |
| |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! olayı carpıtma bence, ılerı yasından dolayı serbest kalmamıstır. sucsuz olduhu ıcın serbest bırakılmıstır. sovyetler olsun fransa olsun km olarak dusunursen o cok sevdıhınız abd den daha yakın ve ayrıca abd nın kucagının daha sıcak olduhu solenıo umarım rıvayetden ılerı gelmıodur . saygılar ıı forumlar |
| |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! İlhan Selçuk nasıl Türkiye oluyor...! Şahsen halk olarak ben tanımam... Eğitim seviyesi olarak Şahsın şair olduğunu bilmeme rağmen.. bana ve çocuklarıma ya da gelecek adına gelecek için eğitime ne gibi bir görüş fikir ve katkıda bulundu ki üzülüyüm... Metu bey, İlhan Selçuk nasıl Türkiye oluyor? anlatayım: Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesine göre, T.C. demokratik parlementer sisteme ve kuvvetler ayrılığı ilkesi inanan, (yasama,yürütme ve yargı) laik demokratik ve sosyal hukuk devletidir. İşte İlhan Selçuk altmış yılı aşkındır yukardaki değerler uğruna savaşım verdiği için "Türkiye" oluyor. İkincisi;Eğitim seviyesi ile şair olunmaz.İlk okulu bitirmiş bir insan pekala şair olabilir ancak,üniversiteyi bitiren biri de şair olabilir. Bu tamamen bir yetenek işidir ve eğitimli iseniz başarı şansınız daha fazladır. Ayrıca,İlhan Selçuk hukuk fakültesini bitirmiş, şair değildir gazetecilik ve köşe yazarlığı yapmaktadır. Yazı hayatı boyunca İlhan Selçuk demokrasiyi,adaleti,barışı,hukukun üstünlüğünü ve hurafelerden uzak, bilimsel düşüncenin insanı yücelteceğini savunmuş vede bu uğurda okuyucularına öğretmenlik yapmıştır. İşte bu yüzden bilge bir kişidir ve "Türkiye"dir. Arkadaşlar,bir insanı beğenmeyebilirsiniz,bu çok normal bir şey. Bilği sahibi olmadan,O'nu tanımadan ve araştırmadan yargılamaya kalkarsanız,basit deyimi ile çuvallarsınız. İyi forumlar, |
| |
| | #15 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! Alıntı:
| |
| |
| | #16 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! Alıntı:
Bu yazdığınız yorumda... öğretmenlik yapmış,bilge kişi dediğiniz,İlhan selcuk okuyucuları halk kesimini mi kapsıyor....? Eğer ben de bu halk kesiminde isem neden bu şahsın hayatını bildiğim halde Türkiye olarak göremiyorum... O anlattığınız değerleri medya büyütür okuyucularına öğretir de... halk nasıl bilmez...nasıl kabul etmez..Türkiye=ilhan selcuk gerçeğini... Bana neci olduğu ne işle uğraştığı değil, vatana millete devlete halka ne verdi.....! onu yaz kardeşim...! | |
| |
| | #17 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! Alıntı:
| |
| |
| | #18 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! Alıntı:
Alınma toprak81...ama...ciddyetten ve de belki de bilgi den uzak olduğunuz için...işin uzmanı ya da bilgili şahsı cevap versin... siz iyi ve neşeli bir insansınız.. öyle kalınız.. uzmanı yada biligili olduğunuz bir konu olursa size ulaşır... | |
| |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! sende alınma ama metu sayfalarca bılgı ekledık konuyla ılgılı hemde hemen hemen her dusunceye mensup kısılerden ama senın anlamaya nıyetın yok. yada algılama problemın var hayatını bu adamı arastırmaya adamıs bırı anlatsa sana konuyu yıne anlamassın emınım |
| |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı! Toprakcıgım, Erkişi'nin;"...hani sizde adet sıkışınca kaçtığınız 2.vatanınız her zaman varya..." yazısına cevaben aşağıdaki yazımı bu sayfaya taşımak zorunda kaldım. Bu saydığınız tehlikeler varken birlik olmamak dediğiniz gibi mümkünmü ve bunlara ek ağzınıza alamadığınız başka tehlikeler yok mu? bu size göre çifte standart değil mi? Bunları; Fransa ve Sovyetlerin artığı Rusya, Ülkemin Orta Asya Türki Cumhuriyetlerle kültürel ve ekonomik ilişkisini bozmak için yapmadığı tehdit ve çirkinlik kalmaz ken, Kıbrıs, Kosova ve başka birçok konusunda engel ve ülkem için tehdit değilmi sizce neden ağzınıza alamıyorsunuz bende bunun samimi açıklamasını sizin insafınıza bırakıyorum. Konu Baş Savcının sekreterinin baş örtüsünden buraya nasıl getirildi onuda ayrıca her konuyu çala kalem kendi düşüncenize doğru yönlendirirke konuların bile rotasını nerelere vardırıyorsunuz, hayretle izliyorum. Erkişi, Gerçektende siz tartışmayı bilmiyorsunuz, yada bilerek çarpıtıyorsunuz. Size göre;"eğer bir insan benim gibi düşünmüyorsa o zaman bütün düşünce sistematiği kötüdür ve benim karalamaya hakkım vardır" diyorsunuz bilinç altınızda.Fransa'nın Rusya'nın emperyalist olmadığını,bize dost olduğunu nereden çıkardınız,böyle bir şeyi kim yazdı? Konuları ve olayları karıştırdığınızın farkındamısınız? 1789 Fransız İhtilali bir "Burjuva Demokratik Devrimi"dir.Bu devrim den sadece Fransız halkı değil,bütün ülkelerin halkları dersler çıkarmış,eski,köhne yapıların yıkılıp yenilerin kurulması doğrultusunda ülke halklarına esin kaynağı olmuştur. Dolayısıyle insanılık tarihi bu devrimle çok büyük kazanımlar elde etmiştir. İkincisi;Ekim 1917 devrimi bir işçi ve emekçi devrimidir.Kim kötülemeye kalkarsa kalksın,kim içine sindirememeye kalkarsa kalksın, bu devrim de uluslararası işçi sınıfının ve emekçi halkların kazanımlarına esin kaynağı olmuştur.Bugün Latin Amerika'dan Kıta Avrupa'sına kadar bir çok sosysl hakların alınmasında ve emekçilerin politik bilinçlerinin yükseltilmesinde bu devrimin etkileri çok büyüktür. Benim geçmişte övdüğüm bu ülkelerde yaşanan tarihsel ve sosyolojik olaylardır,bu günki yönetimler veya devletler değil.Bilmem anlaşılacakmı? Kıbrıs'tan bahsediyorsunuz.Ya komik olmayın,1974 Barış Harekatı'da fitili ateşleyen o beğenmediğiniz sosyal demokrat Ecevit değilmiydi? Kosova'ya gelince;Bu güne kadar orayı karıştıran, yüzbinlerce insanı Sırp faşistlerine katlettiren ABD ve AB emperyalizmi değilmiydi?Hiç bir ilerici,devrimci,Atatürk'cü,laik Cumhuriyet'ci ve Sosyalist mazlum bir milletin,halkın yokedilmesine seyirci kalmaz,zalimleri alkışlamaz. Orta Asya'daki kardeş devletlerin eğemenliğini kim savunmaz? ABD emperyalizminin güdümündeki uşak zihniyetler savunmaz ancak.Şimdi size bir soru:ABD O kardeşlerimizin yeraltı ve yerüstü enerji kaynaklarını elegeçirmek için kimleri kullanıyor,hangi grup ve cemaatlerin aracılığı ile oralarda tutunmaya çalışıyor? Açık yüreklilikle sorunun yanıtını verirseniz,benim gibi düşünenlere bakış açınız değişecektir. İyi forumlar, |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |