FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı!

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: erkişi ´isimli üyeden Alıntı İşin içinde Veli Küçük paşa ve Yeşil kod adlı dönme militan varken hepinizin ağzında sakız dı? Ama gel görki MHP li gibi görünen Avukat ve ..."

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 24-03-2008, 10:01 PM   #11
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek
Cevap: FLAŞ! İlhan Selçuk serbest bırakıldı!

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İşin içinde Veli Küçük paşa ve Yeşil kod adlı dönme militan varken hepinizin ağzında sakız dı? Ama gel görki MHP li gibi görünen Avukat ve avanesi ile Çalıntı eserlerle Prof olmuş Kemal ile yaşlı olduğu için diyelim sayın İlhan Selçuk işin içindemi diye Ülkemin adaleti araştırınca Aman Allahım dünyaları yıkıldı, ne oldu yahu kimin umurunda biri yazmış, dünya ayağa kalktı diye, sanırım onun mahallesinde kalkışan üç beş azınlık'ı ülkenin tüm nüfusu ayağa kalktı zannediyorlar, bekleyin sonucu alınmamış bir soruşturma için ilerde mahçup olacağınız bilgiler ortaya çıkarda yutamazsınız laflarınız zı; Örnek mi? Diğer yandaş partinizin Genel Başkanının PC de kayıtlı parti kapaatma davası iki gün önceden kayıtlı imiş ya, ne derin bilgiler? nereye uzanır, görelim bakalım. Önemli olan kişiler değil Devletin ve Milletin bekası vede Demokrasi ile onun muhtaç olduğu Adalet dir beyler, bayanlar, size olunca tu kaka, başkasına gelince şak şak olmaz adalet de çünki bu forumda özellikle sizlere karşı yazdığım dördüncü tekrar ADALET GÜN GELİR HERKESE LAZIM OLUR. İyi forumlar.
sadece yenısafak okursan tepkı verenlerı azınlık olarak gorursun onemlı bır suc sozkonusu olsaydı zaten tutuklanırlardı ii forumlar .
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 24-03-2008, 10:09 PM   #12
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
toprak81´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sadece yenısafak okursan tepkı verenlerı azınlık olarak gorursun onemlı bır suc sozkonusu olsaydı zaten tutuklanırlardı ii forumlar .
Tutukluluk veya ceza alması değil, senin ön yargın garip, Ülkede Adalet mekanizması herkese lazım, toprak81 yandaşlarına dokunulmaz diye bir dayatmanızmı var. Serbest bırakılma gerekçesini sen yazdın ne tez unuttun veya eklediğin konuyu bile okumadan mı ekliyorsun; bak sen, ne garip, orada yaş ve sıhat problemleri dikkate alınarak YURT DIŞINA ÇIKIŞ yasağı ile diyor, hani sizde adet sıkışınca kaçtığınız ikinci bir vatanınız her zaman varya, son zamanlarda FRANSA gibi,
Senin sözünle cevap vereyim, nereden anladın Yeni Şafak okuduğumu! hayret! Sanada iyi forumlar.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 24-03-2008, 10:19 PM   #13
Uye

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

olayı carpıtma bence, ılerı yasından dolayı serbest kalmamıstır. sucsuz olduhu ıcın serbest bırakılmıstır. sovyetler olsun fransa olsun km olarak dusunursen o cok sevdıhınız abd den daha yakın ve ayrıca abd nın kucagının daha sıcak olduhu solenıo umarım rıvayetden ılerı gelmıodur . saygılar ıı forumlar
Alt 24-03-2008, 10:21 PM   #14
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Yücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isim

İlhan Selçuk nasıl Türkiye oluyor...!
Şahsen halk olarak ben tanımam... Eğitim seviyesi olarak Şahsın şair olduğunu bilmeme rağmen.. bana ve çocuklarıma ya da gelecek adına gelecek için eğitime ne gibi bir görüş fikir ve katkıda bulundu ki üzülüyüm...

Metu bey,
İlhan Selçuk nasıl Türkiye oluyor? anlatayım: Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesine göre, T.C. demokratik parlementer sisteme ve kuvvetler ayrılığı ilkesi inanan, (yasama,yürütme ve yargı) laik demokratik ve sosyal hukuk devletidir. İşte İlhan Selçuk altmış yılı aşkındır yukardaki değerler uğruna savaşım verdiği için "Türkiye" oluyor.
İkincisi;Eğitim seviyesi ile şair olunmaz.İlk okulu bitirmiş bir insan pekala şair olabilir ancak,üniversiteyi bitiren biri de şair olabilir. Bu tamamen bir yetenek işidir ve eğitimli iseniz başarı şansınız daha fazladır. Ayrıca,İlhan Selçuk hukuk fakültesini bitirmiş, şair değildir gazetecilik ve köşe yazarlığı yapmaktadır. Yazı hayatı boyunca İlhan Selçuk demokrasiyi,adaleti,barışı,hukukun üstünlüğünü ve hurafelerden uzak, bilimsel düşüncenin insanı yücelteceğini savunmuş vede bu uğurda okuyucularına öğretmenlik yapmıştır. İşte bu yüzden bilge bir kişidir ve "Türkiye"dir.
Arkadaşlar,bir insanı beğenmeyebilirsiniz,bu çok normal bir şey. Bilği sahibi olmadan,O'nu tanımadan ve araştırmadan yargılamaya kalkarsanız,basit deyimi ile çuvallarsınız.

İyi forumlar,
Yücel isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-03-2008, 10:30 PM   #15
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
Yücel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
insanı yücelteceğini savunmuş vede bu uğurda okuyucularına öğretmenlik yapmıştır. İşte bu yüzden bilge bir kişidir ve "Türkiye"dir.
Arkadaşlar,bir insanı beğenmeyebilirsiniz,bu çok normal bir şey. Bilği sahibi olmadan,O'nu tanımadan ve araştırmadan yargılamaya kalkarsanız,basit deyimi ile çuvallarsınız.

İyi forumlar,
Asıl çuvallayan siz siniz beyefendi, Ülkemin adını sempatik görünmek veya fazladan övgü yapmak ne demektir sizi bu zihniyetiniz ve yazdığınız "İLHAN SELÇUK TÜRKİYEDİR" sözünüzden dolayı kınıyorum. Ülkemin adını şehitlerimiz ve Atalarımızdan başka şahsiyetler için bana göre küçük düşürücü kavrama soktuğunuz için sizi protesto ediyor ve kınıyorum. Sözlerinizdeki argo kelimelerle size cevap vermek (çuvallamak) mecburiyetinde kaldığım için siz hariç diğrer forum üyelerinden özür diliyorum. İyi forumlar.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-03-2008, 10:40 PM   #16
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

metu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhret

Alıntı:
Yücel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İlhan Selçuk nasıl Türkiye oluyor...!
Şahsen halk olarak ben tanımam... Eğitim seviyesi olarak Şahsın şair olduğunu bilmeme rağmen.. bana ve çocuklarıma ya da gelecek adına gelecek için eğitime ne gibi bir görüş fikir ve katkıda bulundu ki üzülüyüm...

Metu bey,
İlhan Selçuk nasıl Türkiye oluyor? anlatayım: Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesine göre, T.C. demokratik parlementer sisteme ve kuvvetler ayrılığı ilkesi inanan, (yasama,yürütme ve yargı) laik demokratik ve sosyal hukuk devletidir. İşte İlhan Selçuk altmış yılı aşkındır yukardaki değerler uğruna savaşım verdiği için "Türkiye" oluyor.
İkincisi;Eğitim seviyesi ile şair olunmaz.İlk okulu bitirmiş bir insan pekala şair olabilir ancak,üniversiteyi bitiren biri de şair olabilir. Bu tamamen bir yetenek işidir ve eğitimli iseniz başarı şansınız daha fazladır. Ayrıca,İlhan Selçuk hukuk fakültesini bitirmiş, şair değildir gazetecilik ve köşe yazarlığı yapmaktadır. Yazı hayatı boyunca İlhan Selçuk demokrasiyi,adaleti,barışı,hukukun üstünlüğünü ve hurafelerden uzak, bilimsel düşüncenin insanı yücelteceğini savunmuş vede bu uğurda okuyucularına öğretmenlik yapmıştır. İşte bu yüzden bilge bir kişidir ve "Türkiye"dir.

İyi forumlar,

Bu yazdığınız yorumda... öğretmenlik yapmış,bilge kişi dediğiniz,İlhan selcuk okuyucuları halk kesimini mi kapsıyor....?
Eğer ben de bu halk kesiminde isem neden bu şahsın hayatını bildiğim halde Türkiye olarak göremiyorum...
O anlattığınız değerleri medya büyütür okuyucularına öğretir de...
halk nasıl bilmez...nasıl kabul etmez..Türkiye=ilhan selcuk gerçeğini...
Bana neci olduğu ne işle uğraştığı değil,
vatana millete devlete halka ne verdi.....!
onu yaz kardeşim...!
metu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-03-2008, 10:44 PM   #17
Uye

Alıntı:
metu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu yazdığınız yorumda... öğretmenlik yapmış,bilge kişi dediğiniz,İlhan selcuk okuyucuları halk kesimini mi kapsıyor....?
Eğer ben de bu halk kesiminde isem neden bu şahsın hayatını bildiğim halde Türkiye olarak göremiyorum...
O anlattığınız değerleri medya büyütür okuyucularına öğretir de...
halk nasıl bilmez...nasıl kabul etmez..Türkiye=ilhan selcuk gerçeğini...
Bana neci olduğu ne işle uğraştığı değil,
vatana millete devlete halka ne verdi.....!
onu yaz kardeşim...!
sevgılı metu ne yaptıhını daha nasıl anlatalım sayfalarca yazdık kardesım bı zahmetde okuyu ver armut pıs agzıma dus yapma gozunu sevım
Alt 24-03-2008, 10:50 PM   #18
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

metu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhret

Alıntı:
toprak81´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgılı metu ne yaptıhını daha nasıl anlatalım sayfalarca yazdık kardesım bı zahmetde okuyu ver armut pıs agzıma dus yapma gozunu sevım

Alınma toprak81...ama...ciddyetten ve de belki de bilgi den uzak olduğunuz için...işin uzmanı ya da bilgili şahsı cevap versin...
siz iyi ve neşeli bir insansınız..
öyle kalınız..
uzmanı yada biligili olduğunuz bir konu olursa size ulaşır...
metu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-03-2008, 10:54 PM   #19
Uye

sende alınma ama metu sayfalarca bılgı ekledık konuyla ılgılı hemde hemen hemen her dusunceye mensup kısılerden ama senın anlamaya nıyetın yok. yada algılama problemın var hayatını bu adamı arastırmaya adamıs bırı anlatsa sana konuyu yıne anlamassın emınım
Alt 24-03-2008, 10:57 PM   #20
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Yücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isim

Toprakcıgım,
Erkişi'nin;"...hani sizde adet sıkışınca kaçtığınız 2.vatanınız her zaman varya..." yazısına cevaben aşağıdaki yazımı bu sayfaya taşımak zorunda kaldım.

Bu saydığınız tehlikeler varken birlik olmamak dediğiniz gibi mümkünmü ve bunlara ek ağzınıza alamadığınız başka tehlikeler yok mu? bu size göre çifte standart değil mi? Bunları; Fransa ve Sovyetlerin artığı Rusya, Ülkemin Orta Asya Türki Cumhuriyetlerle kültürel ve ekonomik ilişkisini bozmak için yapmadığı tehdit ve çirkinlik kalmaz ken, Kıbrıs, Kosova ve başka birçok konusunda engel ve ülkem için tehdit değilmi sizce neden ağzınıza alamıyorsunuz bende bunun samimi açıklamasını sizin insafınıza bırakıyorum. Konu Baş Savcının sekreterinin baş örtüsünden buraya nasıl getirildi onuda ayrıca her konuyu çala kalem kendi düşüncenize doğru yönlendirirke konuların bile rotasını nerelere vardırıyorsunuz, hayretle izliyorum.

Erkişi,
Gerçektende siz tartışmayı bilmiyorsunuz, yada bilerek çarpıtıyorsunuz. Size göre;"eğer bir insan benim gibi düşünmüyorsa o zaman bütün düşünce sistematiği kötüdür ve benim karalamaya hakkım vardır" diyorsunuz bilinç altınızda.Fransa'nın Rusya'nın emperyalist olmadığını,bize dost olduğunu nereden çıkardınız,böyle bir şeyi kim yazdı? Konuları ve olayları karıştırdığınızın farkındamısınız?
1789 Fransız İhtilali bir "Burjuva Demokratik Devrimi"dir.Bu devrim den sadece Fransız halkı değil,bütün ülkelerin halkları dersler çıkarmış,eski,köhne yapıların yıkılıp yenilerin kurulması doğrultusunda ülke halklarına esin kaynağı olmuştur. Dolayısıyle insanılık tarihi bu devrimle çok büyük kazanımlar elde etmiştir.
İkincisi;Ekim 1917 devrimi bir işçi ve emekçi devrimidir.Kim kötülemeye kalkarsa kalksın,kim içine sindirememeye kalkarsa kalksın, bu devrim de uluslararası işçi sınıfının ve emekçi halkların kazanımlarına esin kaynağı olmuştur.Bugün Latin Amerika'dan Kıta Avrupa'sına kadar bir çok sosysl hakların alınmasında ve emekçilerin politik bilinçlerinin yükseltilmesinde bu devrimin etkileri çok büyüktür.
Benim geçmişte övdüğüm bu ülkelerde yaşanan tarihsel ve sosyolojik olaylardır,bu günki yönetimler veya devletler değil.Bilmem anlaşılacakmı?
Kıbrıs'tan bahsediyorsunuz.Ya komik olmayın,1974 Barış Harekatı'da fitili ateşleyen o beğenmediğiniz sosyal demokrat Ecevit değilmiydi?
Kosova'ya gelince;Bu güne kadar orayı karıştıran, yüzbinlerce insanı Sırp faşistlerine katlettiren ABD ve AB emperyalizmi değilmiydi?Hiç bir ilerici,devrimci,Atatürk'cü,laik Cumhuriyet'ci ve Sosyalist mazlum bir milletin,halkın yokedilmesine seyirci kalmaz,zalimleri alkışlamaz.
Orta Asya'daki kardeş devletlerin eğemenliğini kim savunmaz? ABD emperyalizminin güdümündeki uşak zihniyetler savunmaz ancak.Şimdi size bir soru:ABD O kardeşlerimizin yeraltı ve yerüstü enerji kaynaklarını elegeçirmek için kimleri kullanıyor,hangi grup ve cemaatlerin aracılığı ile oralarda tutunmaya çalışıyor? Açık yüreklilikle sorunun yanıtını verirseniz,benim gibi düşünenlere bakış açınız değişecektir.

İyi forumlar,
Yücel isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil