![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Türkiye'yi sarsan gözaltılar!" başlıklı konu görüntüleniyor, "ne orgutmus ya adı gusel ama ergenokon yıllardır nıye bu konu aydınlatılmadı ıkı donemdır ıktıdar olan akp ye sormak lazım bu soruyu bu ıktıdar gorevde olduhu surece de aydınlatılmayacak gıbı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'yi sarsan gözaltılar! ne orgutmus ya adı gusel ama ergenokon yıllardır nıye bu konu aydınlatılmadı ıkı donemdır ıktıdar olan akp ye sormak lazım bu soruyu bu ıktıdar gorevde olduhu surece de aydınlatılmayacak gıbı gelıo bana baksanıza hedef yalnış gozaltına alınanlar turkıyenın onde gelen aydınları galıba akıllarına baska kımse gelmemıs |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'yi sarsan gözaltılar! Alıntı:
| |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'yi sarsan gözaltılar! ben rahatım da nıye o cok sevgılı akp nız bu zamana kadar bu ıısı cozmedı bu olayı bu doneme nıye getırtı acaba cok kıymetlı yorumunuzu alabılırmıyım |
| | |
| | #14 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'yi sarsan gözaltılar! Alıntı:
Ne güzel iktidar partisi dokunma cesaretini gösterip müdahele ederek yargı ve adalete yardımcı oluyor... kim suçlu kim suçsuz ortaya çıkar değil mi...! Türkiye Cumhuriyeti savcılarına hakimlerine yargısına güvenelim.... Değil mi...! Toprak81...! | |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'yi sarsan gözaltılar! evet bak onda haklısın ama dokunma bıraz gec oldu nedense 5 6 sene kadar bıde tam bu kapatma davasına denk geldı aksılıhe bak |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'yi sarsan gözaltılar! Alıntı:
Zamansız öten horozun kellesini keserlermiş... Belki bir bildikleri vardır... Sen hep rahat ol toprak81...; Senin ve diğer yurdum insanlarının rahatı için gerekli merciler görev başında nöbetini tutuyor... | |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'yi sarsan gözaltılar! bu acele nıye o zaman yoksa abd ye yolcuklmu var |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'yi sarsan gözaltılar! |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'yi sarsan gözaltılar! bı daha sorma gereksınımı duydum bu ergenokon davası kasıtlı olarak mı cozulmuo |
| | |
| | #20 | |
Kim ne derece dokunuyorsa böyle çetelere, gerekenler ortaya çıkacaktır... sabretmek gerek... Daha neler çıkacak bekleyelim... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |