![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı" başlıklı konu görüntüleniyor, "AKP için kapatma davası açan Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’nın sekreteryasında başörtülü bir sekreterin çalıştığı ortaya çıktı. Star TV Ana Haber Bülteni’nde yayımlanan Murat Çelik'in haberine göre Nuri Ok tarafından göreve ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AKP için kapatma davası açan Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’nın sekreteryasında başörtülü bir sekreterin çalıştığı ortaya çıktı. Star TV Ana Haber Bülteni’nde yayımlanan Murat Çelik'in haberine göre Nuri Ok tarafından göreve getirilen sekreterin, başörtülü olmasına rağmen, işyerine girerken örtüsünü açtığı ve bu nedenle her hangi bir sorunla karşılaşmadığı belirtildi. AKP’ye açtığı kapatma davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’nın sekreterinin de türbanlı olduğu ortaya çıktı. Uğur Dündar’ın sunduğu Star TV Ana Haber Bülteni’nde yayınlanan Murat Çelik'in haberine göre, Başsavcı Yalçınkaya’nın sekreteri Yargıtay binasına türbanlı girip çıkıyor, ancak mesai saatlerinde başı açık olarak çalışıyor. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’nın sekreterinin mesai dışında türbanlı görüntüleri, dün Star TV Ana Haber Bülteni’nde yayınlandı. Habere göre özel yaşamında türbanlı olan sekreter, Abdurrahman Yalçınkaya’nın selefi Nuri Ok döneminde Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılık Sekreterliği’ne getirildi. Ok’un görevden ayrılmasından sonra, Yalçınkaya da aynı sekreterle çalışmaya devam etti. Devlet memuru olan sekreter, görevini başı açık şekilde yürütüyor. Başı açık şekilde mesaisini tamamladıktan sonra başını örtüyor ve binadan yine girdiği gibi, yani kapalı şekilde ayrılıyor. YARGITAY’A EK GÜVENLİK Diğer taraftan Yargıtay Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne yazı yazarak güvenliğin artırılmasını talep etti. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’nın AKP hakkında kapatma talebiyle Anayasa Mahkemesi’ne dava açmasının ardından kimliği belirsiz birçok kişinin Yargıtay’a internet, telefon ve mektup yoluyla çok sayıda tehdit mesajı yollaması ek güvenlik önlemi alınmasını gündeme getirdi. Yargıtay Genel Sekreterliği de, bu kapsamda Emniyet’ten güvenlik önlemlerinin artırılmasını istedi. Hürriyet.. Buda gösteriyor ki; Sayın Başsavcı inançları için örtünen insanlara herkesden daha çok saygılı..... Bir çok kişiye kapak olsun dilerim..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı Alıntı:
başörtüsüne saygıya gelince sözde herkes saygılı ama pek göremiyoruz neddense??? herkes başörtülülerın açıklarını arama çabası içine düşmüş . | |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı Alıntı:
bu uygulamanın ta kendisi...:Entusiasmado: fazla söze gerek yok...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı Alıntı:
sana vereceğim cevabın, senin tarafından nasıl algılanacağını bildiğim için; elbetteki sana bunu ispatlamak bir gayem olmayacak:Entusiasmado: Kalıplaşmış bakış açından sıyrıldığın an sorduğun her soruya vakit ayırabilirim, ama bunun için önce objektif bir bakış açın olmalı...Yoksa nefes tüketmek yersiz ve anlamsız olur...atmaca kardeş.. iyi forumlar..
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı Alıntı:
insanların konular hakkındaki düşüncelerini onlardan iyi biliyorsan forumda herkesin adına sen yaz istersen kmutluluk kardeş ve ben olsam her kim olursa olsun bu uslupla cevap yazamam siz acaba herangi birisiyle bir konu hakkında konuşurken direk olarak sizin fikirleriniz kalıplaşmışmı diye sorarmısınız sorarmısın diye soruyorum çünki öyleyapmanın doğru olmadığını anlayabilmen için objektif bakış açısı güzel sözlük bu soruyu kendine sormak istersen boşa nefes tüketmessin sanırım ben sana hakaret etmeden sen ne kadar saygılısın diye sordum sadece yazımı okuyabilirsen sanıyorumki biraz acele yazdın yani okumadan yazdın sen bana sorsaydın ben bir kaç sayfa yazabilirdim sense ne kadar objektif olduğunu gösterek tekkelimeyle paylaşmayı değil tartışmayı seçtin k.mutluluk( kardeş) son sözün gerçekten çok güzel olmuş teşekkürler. | |
| | |
| | #7 | |
Konu başlığımız belli iken, direk bana böyle bir soru yöneltmenizin altında biraz art niyet aradığımı saklayamam.Çünki konu benimle ilgili değil,Başsavcının sekreterine inançlarından ötürü olan saygısı idi..Ve bu konu dışında hiç bir yorum yapmadan direk bana yönelttiğiniz soru üzerine o an içimden gelenleri yazma gereğini duydum.. Bu arada hayatta en son istediğim şey, karşımdaki kişiyi incitmektir.Bu bende ağır bir yük oluşturur ve vicdanen rahatsız olurum..Niyetinizin altında şayet art niyet yok ise; Kalıplaşmış sözünü geri alıyorum ve sorunuzu yanıtlıyorum; İnancı uğruna örtünen kişilere saygım sonsuzdur ve her zaman o insanların yaşama haklarını savurum..:Entusiasmado: sanırım uzlaştık..
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı insanların bir şeyleri kabullenmesi ve bunu da çekinmeden karşısındakine söyleyipte sözünü kabul etmesi o insanı küçültmez yüceltir. inancı uğruna örtünen kişilerilere saygılı olduğunu söylüyorsun peki insanların ne niyetle örtündüğünü nasıl anlayabilirsin? senin adınla herkese bu soruyu soruyorum bir kişi örtünüyorsa nasıl olurda başka niyetle örtüne bilir ki yani işinin gereği örtünenler hariç siyasi örtünme şekli sence nasıl olur? k.mutluluk kardeş |
| | |
| | #9 | |
İnanç dışında örtünen bir çok kişinin bunun karşılığında İslami bir devlet sisteminde yönetme ve yönetilme gayeleri vardır.bu öyle bir örgütlenme haline gelmiştir ki,Ülkemizde şeriat devleti kurma adına bir takım yasa dışı örgütler beslenmektedir.Hatta giderek büyümektedirler...Amaç bellidir şeriat devleti yani bir anlamda İran gibi yönetilme.Elbetteki bu örgüt ufaktan ufağa Ülkemizin gerçek inananlarını da sömürerek yayılmaya çalışılmaktadır.. İşte asıl korkulan da rejimin değiştirilmeye çalışılması ve benim için asıl acı olanda masum insanların inançlarının sömürülmesi.. Bütün bunlar da gösteriyor ki; Siyasi simge doğruluğu küçümsenemeyecek kadar önemli bir husustur..
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı Alıntı:
malesef oluyor demişsin bu da demek oluyor ki sende bu örtünme şeklini benimsemeyenlerdensin üzüldüm... senin adına değil kendi adıma üzülüyorum nasıl oluyorda hala insanlara örtünmenin inanışımız sebebi olduğunu anlatamıyoruz diyorsun ki iran olacağız keşke başka bir ülkeyle benzetseydin şu anda dünya üzerinde kaçtane islam ülkesi varki islamla yönetilen devletleri benimsemiyorsun yönetim şekli adı her ne olursa olsun amaç insanların rahatlığı ve sosyal eşitliği ise neden laik veya şeriatcilik diye sınıflandırıyoruzki sen ülkemizde herkesin şuanda : eşit maaş eşit eğitim eşit sağlık eşit düşünce eşit özgürlük vs.vs.vs. haklarına sahip olduğunumu düşünüyorsun .peki bu hakları veren başka bir sistem çıkarsa yinede sen karşı çıkar mısın adı her ne olursa olsun yeterki türk halkı huzurlu olsun bahabında | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |