![]() |
|
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: atmaca34 ´isimli üyeden Alıntı malesef oluyor demişsin bu da demek oluyor ki sende bu örtünme şeklini benimsemeyenlerdensin üzüldüm... senin adına değil kendi adıma üzülüyorum nasıl oluyorda hala insanlara örtünmenin ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı Alıntı:
farklı inançların birlikte yaşadığı , her türlü düşünceyi ve inancı benimseyen bir ülkedir, Tek başına İslam ve Şeriat ile yönetildiğini düşünürsen nasıl bir barış ve kardeşlik olgusundan bahsedebiliriz..?
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı atmaca samımıyetıne ınanarak bende bı yorumda bulunmak ıstedım devlet bır krum bır kısı yada topluluk degılkı ınancı olsun devletın eger devlet her ınanışa her kulture tarafsız bır seklıde saygı gostercekse esıt mesafede yaklascaksa devletın dını olmamalı ii forumlar |
| | |
| | #13 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 304 Rep: 30111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı Alıntı:
devletin dini olmaz kelimesi yanlış sanıyorum mesela tüm avrupa ülkelerinin anayasasında bu ülkede eğitimler şu esaslar üzerinden yapılır diyor inanışları neyse o esasları kabul ediyorlar mesela mahkemeler de incili esas alıyorlar herkese eşit yaklaşılmalı tabi bu konunun boyutunu açıklamaya benim bilgim yetmez fakat herkesin istediğinin bu olduhuna inanıyorum | |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı Demekki Türkiye'nin en ileri görüşlü makam sahibi insanlarda inançlıymış burdan bu çıkıyo.Ama türkiyeyi ikiye bölmeye çalışan bazı kesimler din sömürüsü yaparak hala daha türk halkını kandırmaya çalışsınlar bakalım sonu neye varır.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #15 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı Laik olarak örnek gösterilen hangi ülke de devletin dini yoktur....Ve bu devletler din bilgisini öğretmek için eğitim konusuna ne kadar önem veriyor...mantık yürütmek gerek.. "Devletin dini olmazsa laik sistem hiç olmaz"... Bilir misiniz..Devletin kanunlarının uygulanmadığı bazı kural ve yaptırımlar karşısında dinin öngördüğü toplumsal ahlak,saygı, örf ve adetler devreye girerek devlete yardımcı olmakta ve doğal olarak ta huzur gelmektedir yetmedi devletin kanun ve kuralları eksikleri tamamlar...Devletin eksik yanlarını, dini yaptırımlar sağlıyor ve doğal olarakta devlet ile din biribirini tamamlıyor anl***** geliyor..Demek ki dini yaptırımlar olmadan devlet yanlız ve zor durumda kalıyor...Bilmem kısaca anlatabildim mi toprak81.. Kmutluluk kardeş.., Dini inancı uygulayanlara saygım var diyor sunuz ama yorumlarınızda bu kişileri şeriat ve diğer yasadışı örgütlerle bağlantılı ve eğilimliymiş gibi bağ gösteriyor ve sanki bunu anlatmaya çalışıyor sunuz gibi algılanıyor... alıntı..., "Amaç bellidir şeriat devleti yani bir anlamda İran gibi yönetilme." Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bu zaman kadar şeriat anlamında bir yönetim ele geçtimi hayır buna akıllı olan yurdum insanı müsade eder mi hayır ... Korkunun ecele faydası olmadığını sanırım en güzel Türk insanı düşünüyor ve ne şeriat sistemine müsade ederrrr ne de iran gibi olunmaya müsade ettirir bu halk... Olmayan ve olamayacak bir korku ya da bir yaptırımı zorla getireceklermiş gibi düşüyor sunuz...yapamazlar kardeşş... Her ülkede sorun vardır ancak dünya da hiçbir ülkede olmayan ve sadece bizim ülke gibi birçok farklı kültürde insanların birlik ve beraberlik içerisinde birarada yaşadığını düşünürsek görüş ve anlayış olarak da bu sorunlarda olabilir mantığını kabul etmek gerek.... yanılıyor muyum.. |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı Alıntı:
ben bu insanların kullanılmak istendiğini vurguluyorum... "Amaç bellidir şeriat devleti yani bir anlamda İran gibi yönetilme." Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bu zaman kadar şeriat anlamında bir yönetim ele geçtimi hayır buna akıllı olan yurdum insanı müsade eder mi hayır ... ancak bu tür faaliyetler yürütülüyor ve yargı bu noktada devreye giriyor.. zaten bizim istediğimizde birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşamak..:Entusiasmado:
| | |
| | #17 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı Alıntı:
| |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı İnsanoğlu akıl olarak eksik,beyin olarakta yetersiz kalırsa sizin örnek gösterdiğiniz kişiler dili dini milleti ne olursa olsun bir amaç için kullanılabilir...Ancakkk yurdum ülkesinde yaşayan parmakla bile gösterilemeyecek kadar az olan bu kişileri sadece ve sadece medya büyütmekte ve Türkiye geneline maletmektedir..yayınlar ve görüntüler kişileri etkilemektedir kim ne derse desin..bu da dini görevini yerine getirenleri hedef göstermektedir...doğru mu kardeşşş.. |
| | |
| | #19 | |
niye inanıyorsun yada niye başörtü takıyorsun demiyor ki? benim etrafımda başörtülü ve son derece inançlı çok dostum var ,benim onlarla bir sorum yok ki!! Sorun; Dini devlet işlerine alet edenlerle.. oldu mu kardeş...:Entusiasmado:
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsavcı sekreteri başörtülü çıktı Al eline bir hukuk kitabı bakıver...hadi kardeş..Benim anlatmak istediğimden birşey anlamıyorsan hukuk kitabından anla barii..Okuyupta öğrenmekten zarar gelmez... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |