![]() |
|
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "PKK'dan ölen terörist sayısı itirafı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: bebeksi ´isimli üyeden Alıntı seninle uzlasma gibi bir derdimiz yokk....cunku bu neredeyse imkansiz...bende zamaninda iskenceye maruz kaldim...konusturma beni, yoksa yere goge sigdiramadiginiz o polisleri rezil rusva ederim....onlar insanligi unutmus ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: PKK'dan ölen terörist sayısı itirafı Alıntı:
Sende Türkiye Devleti toprakları içinde doğmadınmı,büyümedinmi kızım.Ne oldu burada herhaltı karıştırıp oralara kaçıncamı adam oldunuz.İnsanlığa aykırı şeyler yaparsan insanlığa aykırıda işkenceler gorürsün.Allah razı olsun Türk Polisinden.Sizingibileri işkence yapmayı bırak sağ bırakmamak lazım.:Enfado: | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: PKK'dan ölen terörist sayısı itirafı oturup aglayasim geldi...ben polislere acimasiz derken bizim turk halki onlarida gecmis acimasizlikta...ve benim gozumde buyuttugum forum,guya ayrim olmayan forum...bundan boyle bir paylasimim olmayacak sizlerle!rahat olun...bu saatten sonrada pek bise paylasabileceigimizi sanmiyorum...size hepinize iyi forumlar... |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: PKK'dan ölen terörist sayısı itirafı bizim milletimizin arasına kürt türk ayrımcılık nifakını sokanlar şimdi bunlara bakıpda gülüyorlardır. aslında hepimiz bu toprkların aynı ataların cocuklarıyız. hep doldurmalarla insanlarımızın cahiliyetinden kaynaklanan zaaflarımızı bize karşı kullanmayı çok iyi biliyorlar.. biz ise tarihimize gecmişe bakmıyoruz hep oyuna geliyoruz.. ben bir polis olarak bunu her yerde her ortamda her toplulukta anlatmaya çalışıyorum.. kurt kızı arkadaşım bilmiyorum fotoğraf sanamı ait ama eğer seninse, benim üniversite bitirme tezim bu konuydu onun için bir açıklama yapmak istiyorum. atalarımız dedelerimiz ırk özelliği olarak istisnasız hepsi esmer siyah saçlı ve kara kaşlıydı, ama sizin kürt dediğiniz kesim hepsi sarışın renkli gözlüdür. her iddaya girerim sende malazgirrtte savaşan alpaslanın onunla birlikte anadolu ya gelen atalarımızın torunlarından birisin.. sırf batının yada başkalarının ötekileştirme oyununa gelerek kendimizi çok farklı şeylermiş gibi görüyoruz. insanlarımız birbirine yabancılaştırılıyor batılı ülkelerin ekmeğine yağ sürüyoruz, 300-400 yıldır batının orta doğuya uyguladığı ve ne yazıkki başarılıda olduğu parçala yönet politikasının kurbanı oluyoruz. bugün türkiyede, iranda, ırak ve ırağın kuzeyinde filistinde daha doğrusu bütün orta doğuda bu faaliyetlerini sürdürüyorlar. halkalarımızda en küçük bir olayı kaşıyarak büyütmeye çalışıyorlar. cumhuriyetin ilk yıllarında kominist- kapitalist, 1960 larda sağ-sol, son yıllarda alevi-sünni olayları hep bu amaca hizmet için oluşturulmuş tamamen halkımızın eğitimsizliğini kullanarak oluşturulmuş yapay gündemlerdir. çok şükür toplumumuzda bunların hiç biri tutmadığı gibi buda tutmayacaktır. 70 milyon halkımızın eğitim seviyesi arttıkça bilinçlendikçe bu tür oyunlara gelmeyeceklerdir artık. ve böylece hoşgörü ve huzur ortamında oluşturulmuş olacaktır........... |
| | |
| | #24 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 695 Rep: 68577 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: PKK'dan ölen terörist sayısı itirafı Alıntı:
Bebeksi hiç timsah gözyaşları dökme :( Bu forum üyeleri ,yoneticileri kürt. türk, çerkez.... ayırımı yapmadan sanada herkez gibi kucağını açtı ,açmaya da devam ediyor. Supermeydan forumlarında çeşitli görüşlerden (kominist'inden tut aşırı sağcısına kadar ) herkez kurallar çerçevesinde, hakaret etmeden fikrini söylüyor. Biz yönetim olarak tarafsızlığımızın gereğini yapıp herkezin fikrine saygı duyuyor hatta üyeleri yönlendirmeme adına kendi fikrimizi açıklamaktan, yorum yapmaktan kaçınıyoruz. Terör ülkemizin başına beladır, Silahla hiçbirşeyin çözülemeyeceği gibi elinde silahı olan ile ancak silahla mucadele edilir. Türkiye'de terörist elebaşısına yanlişlıkla sayın kelimesini kullandı diye başbakan yargılanıyor sizde bu forumda açık açık pkk propagandası yaparken , ülkenin güvenlik güçlerine hakaret ederken ,bizden diğer üyelerden sessiz kalmamızı yada müsaade etmemizi bekliyorsun. Sizin paylaşımdan anladığınız eğer bu ise bize böyle paylaşım gerekmez Unutmayınız, bizim kaçacak göçecek ülkemiz yok ,biz Türkiyede yaşıyoruz, yaşamayada korumayada devam edeceğiz.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #25 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: PKK'dan ölen terörist sayısı itirafı Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |