![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Son anket: AK Parti yüzde 59" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: k.mutluluk ´isimli üyeden Alıntı Tabi ya; bu tarz bir ankette de Seda Sayan Türkiyenin en güvenilir kadını seçilmişti..:Entusiasmado: Bu bahsettiğiniz anket için referans verebilecekmisiniz K.Mutluluk Hanım. Malum ortaya bir ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Son anket: AK Parti yüzde 59 Alıntı:
Bekliyorum. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Son anket: AK Parti yüzde 59 Alıntı:
Bu arada Gavs'ın AK parti oyları %72dediği ankete katılımda CHP de % 20 civarı bir oy aldı ve bu MİNİ ANKETE 250.000 üzerinde insan katıldı. TUHAF VALLA | |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Son anket: AK Parti yüzde 59 Yazını yanlış anlamamaya çalışıyorum ısrarla:Entusiasmado: umarım ironi yoktur sözlerinde....bende sevgilerimi gönderiyorum...fakat sana tavsiyem sözlerimi yabana atmaman.... |
| | |
| | #14 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Son anket: AK Parti yüzde 59 Alıntı:
Seda Sayan yapılan ’Celebrity Güven Endeksi’ araştırmasında yine ’en güvenilir’ ünlü isim seçildi.. tıklayın.. http://www.sacitaslan.com/hbveri/0712/5317/1.jpg
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #15 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Son anket: AK Parti yüzde 59 kıyaslamaların saçmalığına bakın.ona bakılırsa geçenlerde bir üniverste uğur dündar ı en güvenılır ve en iyi haberci_gazeteci seçti eee bunu da kıyaslayalım ozaman.bu kıyasların karşılaştırmaların sonu gelmez ki. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |