![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Fethullah Gülen beraat etti" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: orkuorkun ´isimli üyeden Alıntı ben bu konuda tek yorum yapmadım hiçbir taraf değilim, Orkun Bey, Taraf değilim dediniz ama Nevval Sevindinin bir röportajından bir cümle almışsınız ki içler acısı. ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Fethullah Gülen beraat etti Orkun Bey, Taraf değilim dediniz ama Nevval Sevindinin bir röportajından bir cümle almışsınız ki içler acısı. Fetullah Gülen " Amerika şu an en büyük güç. Bu bir realitedir " demiş. Sizin koyu harfler ile bu yazıya attığınız başlık ise " Fetullah Gülen gücünü Amerikadan aldığını kabul ediyor" Bu sizin yorumunuz değilse bile buraya yorum şeklinde aktarmışsınız! Yani bir nevi yönlendirme var. Ve acaba siz bu yazıyı ekler iken bu paragrafa bu başlığın uyduğunu cidden kabul ediyormusunuz? Bu arada bu davanın seyri ile alakalı birşey de ben söyleyemim madem. Dava 2000 yılında görüşülmeye başlanıyor dediğiniz gibi. Sonra davada bir süreç geliyor ki akıllara ziyan. Davanın görüşülmesi tam 6 yıl erteleniyor? Bu durumda sanık kişi fazladan 6 sene sanık koltuğunda kalıyor? Acaba beraat edeceğini bildikleri için mi bunu yaptılar yoksa yargı bizde cidden mi bu kadar yavaş. Yorum yapmadım sadece gözüme takılan ve bence yanlış bir eklemeyi bildirmek istedim ve dava ile alakalı tuhaf olanı yazdım.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |