FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Fethullah Gülen beraat etti

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Fethullah Gülen beraat etti" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ya ne olmuş kadrolaşmışsa,dinden islamdan mı korkuyorsunuz? Evet,korkuyorsunuz...İslamiyetten kokuyorsunuz,dinden korkuyorsunuz.Din size sorumluluk yüklediği için korkuyorsunuz.İslamiyettten korkmayın,islmaiyeti tebliğ eden Allah'ın salih kullarından korkmayın...Bütün korkularınızdan ancak islamiyet ile emin olablirsiniz...."

Seçenekler Stil
Alt 11-03-2008, 09:26 PM   #21
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 22
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor
Cevap: Fethullah Gülen beraat etti

Ya ne olmuş kadrolaşmışsa,dinden islamdan mı korkuyorsunuz? Evet,korkuyorsunuz...İslamiyetten kokuyorsunuz,dinden korkuyorsunuz.Din size sorumluluk yüklediği için korkuyorsunuz.İslamiyettten korkmayın,islmaiyeti tebliğ eden Allah'ın salih kullarından korkmayın...Bütün korkularınızdan ancak islamiyet ile emin olablirsiniz.
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 11-03-2008, 09:30 PM   #22
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

toprak sizin apt veya neredeyse sen de o kadrolaşma içindesin diyeceksin lütfen sözlerine dikkat et derim ok ..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 11-03-2008, 09:47 PM   #23
Uye

Go[rk]eM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Zaman Doğruyu Söyle,Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın!

Go[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyor

Alıntı:
Selinamm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben samanyolunda sohbetini izledim sadece yaradanı ve peygamberi anlatıyor eee bunlarada kötü dersek o zaman hani nerde kaldı müslümanlığımız?
ama müslüman değiliz biz diyenler varsa onlarada bişey diyemem ki demeyede hakkım yok onlarında bize bişey demeye hakları olmadığı gibi..
Özür dilerim o zaman ben yanlış anladım bu cümleyi. Bu cümlede bu adam bunları kendi kanalında söylüyor bunları savunuyor yanı bunları savunan birisini savunmayan kişiyi yani biz müslüman değiliz diyenler için birşey söylemem manasına getirmediyseniz birşey demiyorum. Fakat dışardan bakan her kişi bu cümleden bunu sezecektir

Alıntı:
en azından fethullah hoca eğitime de önem veriyor bunu kaç kşi gerçekleştirdi söylermisiniz en basitinden tuttuğumuz takımların futbolculara ödediği paralar nerden geliyor şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Bu eğitimine hayran kaldım zaten. Yurt dışında okullar açıyoruz bütün dünyaya türklüğü müslümanlıgı tanıtacagız diye dünyanın en fakir ülkelerine okullar açıyor evet doğru. Fakat birşey sorabilirmiyim sadece bunun cevabını istiyorum!
Peki o okullar neden kolej ve ingilizce eğitim veriyor? Madem Türklüğü tanıtacaksın neden Türkçe tanıtmıyorsun? İngilizce gibi bir yozlaşmanın içerisine girip adamların dilini dünyaya tanıtıyorsun?
Go[rk]eM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-03-2008, 09:49 PM   #24
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya ne olmuş kadrolaşmışsa,dinden islamdan mı korkuyorsunuz? Evet,korkuyorsunuz...İslamiyetten kokuyorsunuz,dinden korkuyorsunuz.Din size sorumluluk yüklediği için korkuyorsunuz.İslamiyettten korkmayın,islmaiyeti tebliğ eden Allah'ın salih kullarından korkmayın...Bütün korkularınızdan ancak islamiyet ile emin olablirsiniz.
bıseden korktugumuz yok kardesım en yalın en sade en anlıycan sekılde din allahla kul arasında bır olgudur devletın ıcınde dıne yer yoktur devletın dını olmaz ısteyen ıstedıgı ınancı yasar neyın savunmasını yaptınızı anlayamadım.
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-03-2008, 09:55 PM   #25
Kısıtlanmıs Uye
SUPERMEYDAN

osmann has a spectacular aura aboutosmann has a spectacular aura aboutosmann has a spectacular aura about

Alıntı:
Go[rk]eM´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Özür dilerim o zaman ben yanlış anladım bu cümleyi. Bu cümlede bu adam bunları kendi kanalında söylüyor bunları savunuyor yanı bunları savunan birisini savunmayan kişiyi yani biz müslüman değiliz diyenler için birşey söylemem manasına getirmediyseniz birşey demiyorum. Fakat dışardan bakan her kişi bu cümleden bunu sezecektir

Bu eğitimine hayran kaldım zaten. Yurt dışında okullar açıyoruz bütün dünyaya türklüğü müslümanlıgı tanıtacagız diye dünyanın en fakir ülkelerine okullar açıyor evet doğru. Fakat birşey sorabilirmiyim sadece bunun cevabını istiyorum!
Peki o okullar neden kolej ve ingilizce eğitim veriyor? Madem Türklüğü tanıtacaksın neden Türkçe tanıtmıyorsun? İngilizce gibi bir yozlaşmanın içerisine girip adamların dilini dünyaya tanıtıyorsun?
o okullarda türkçe öğretilmediğini nerden çıkardın.her sene düzenlenen türkçe olimpiyatları var bu öğnrenciler türkçeyi bu okullarda öğreniyorlar,seninki eleştirde nasıl olursa olsun
osmann isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-03-2008, 10:40 PM   #26
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Ya lütfen arkadaşımın da dediği gibi karalayalımda nasıl olursa olsun hesabı oldu bu ya elinizi yüksek vicdanınıza koyun adam hem tansiyon hem şeker hastası madem o kadar zengin sahi ne yapacak bu kadar parayı dersiniz ha derseniz ki gidince kefeninin cebine koyup götürecek bakın ona bişey diyemem..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-03-2008, 11:18 PM   #27
Uye

Go[rk]eM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Zaman Doğruyu Söyle,Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın!

Go[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyor

Alıntı:
osmann´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o okullarda türkçe öğretilmediğini nerden çıkardın.her sene düzenlenen türkçe olimpiyatları var bu öğnrenciler türkçeyi bu okullarda öğreniyorlar,seninki eleştirde nasıl olursa olsun
Öncelikle nereden cıkartığımı biraz dolaylı daha sonra kaynaklı anlatacagım sana. Türkiye de Haziran 1999 yılında Elazığ'da 1. Türk Dünyası Matematik Kurultayı gerçekleşti. Özbek, Türkmen, Kırgız, Kazak, Tatar, Azeri Türklerinden de bir haylimatematikçi katıldı...
Toplantının ilk akşamıydı. Elazığ'ın renklerinin gizemleştiği o güzel akşamında konukevinin bahçesinde yeni tanıştıgım Türkistanlılarla duruyordum. Özbek Türk'ü değerli matematikçi yanıma yaklaştı, İngilizce birkaç kelime söyledi "no spikidi İngilişi," dedim. Peki "Nasıl anlaşacagız?" der gibi yüzüme baktı. Türkçe söyle dedim. Ben Türkçe bilmiyorum ki Özbekçe biliyorum dedi. Özbekçe konuş dedim bende Türkiye türkçesi gayet güzel anlaştık.

Bu metinde belirtmek istediğim. Daha önceki hiçbir daldaki kurultay Türkiye de olmasına ragmen Türkçe gerçekleşmemiştir.

Başka bir olay daha anlatacagım.
Almanya'da Türkçeyi yaşatma Türk kültürünü yaşatma dernegi kuruluyor. Bu dernek birkaç sene gayet güzel görevini yapıyor. Tabiki herşey gibi bir veya iki sene sonra buda görevini yapamıyor. Bir gün Nasrettin Hoca haftasına denk geldim. Çok güzel bir geceydi. ODTÜ, İstanbul ve birçok üniversitelerden konuşmacılar gelmişti. Japonya ve birkaç ülkeden daha konuşmacılar vardı. Fakat ilgimi çeken olay Almanya da Nasrettin Hoca haftasında Nasrettin Hocayı Türk konuşmacılar İngilizce konuşmuşlardır. Çok şaşırdım. Daha sonra Japon bir bayan konuşmak için kürsüye çıktı ve türkçe konuşmaya başladı. Büyük elçimiz falanda var tabi orada. Hemen uyarı geldi ingilizce devam etmesi için. Kız cagız çok şaşırdı tabi. Türklerin bulundugu bir yerde Türk bir insanı Almanca da değil İngilizce anlatmasını istemelerini çok garip bulmuştu. Neyse ingilizce anlatmaya devam etti fakat kızcagız dayanamadı ve kusura bakmayın Türklerin bulundugu bir yerde bir Türk'ü daha fazla ingilizce anlatamam diye konuşmasına Türkçe devam etti...

Oktay Sinanoğlu

Bu metinlerden belki biraz demek istediğimi anlatabilmişimdir. Fakat anlatamadıgımı bildiğim için dahada açıklamasına girecegim.

Okulları ABD'nin Desteğiyle Açıyoruz İtirafı

1998 yılında Fethullah Gülen hakkında, Türkiye Cumhuriyeti'nin laiklik ilkesini değiştirmek için terör örgütü kurduğu savıyla tutuklama kararı çıkartıldı. Gülen, ABD'ye kaçtı. 6 yıldır ABD'nin Pensyllvania eyaletinde yaşıyor. Gülen, ABD'de uluslararası okulların, ABD4nin isteği vedesteğiyle kurulmduğunu itiraf etti.

"Amerikalılar istemezlerse kimseye dünyanın değişik yerlerinde hiçbir iş yaptırmazlar. Şimdi bazı gönüllü kuruluşlar dünya ile entegrasyon adına gidip dünyanın değişik yerlerinde okullar açıyorlarsa, Amerika ile çatıştığınız sürece bu projelerin gerçekleştirilmesi mümkün olmaz." 7

7 Nevval Sevindi, Fethullah Gülen ile New York Sohbeti, Sabah Kitapları, 4. basım, İstanbul, Aralık 1997, s.39.

Gülen, gücünü ABD yönetiminden aldığını da saklamıyor:

"Amerika şu andaki konum ve gücüyle bütün dünyaya kumanda edebilir. Bütün dünyada yapılacak işler buradan idare edilebilir. Amerika hâlâ bu dünya gemisinin dümeninde oturan bir milletin adıdır. Amerika daha uzun zaman dünyanın kaderinde çok önemli rol oynayacaktır. Bu realite kabul edilmeli. Amerika gözardı edilerek şurada burada bir iş yapılmaya kalkılmamalı "

8 Nevval Sevindi, Fethullah Gülen ile New York Sohbeti, Sabah Kitapları, 4. basım, İstanbul, Aralık 1997, s.39.

Fethullah'ın Okullarında CIA Ajanı Öğretmenler

Fethullah Gülen cemaati tarafından yurtdışında, özellikle de Türk Cumhuriyetlerinde açılan okullarda, diplomatik pasaportlu Amerikalı CIA ajanları, "İngilizce öğretmeni" diye barındırılıyor. Bu işbirliği, Türkiye'de yapılan üst düzey resmi bir toplantıda, bizzat Fethullahçı okul yöneticisi tarafından itiraf edildi. Durum, devletin resmi olarak yayımladığı kitapla da belgelendi.
Tarih, 3 Mart 1997. Yer, Ankara'daki Başkent Öğretmenevi. Önemli bir toplantı yapılmaktadır. Ev sahibi, Milli Eğitim Bakanlığı Yurtdışı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü. Konu, yurtdışında açılan Türk okullarının sorunları. Toplantıya, başta Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam olmak üzere bakanlığın bütün üst düzey bürokratları katılıyor. Dahası; Başbakanlık'tan, MİT'ten, Dışişleri Bakanlığı'ndan temsilciler de katılımcılar listesinde. Ve elbet, yurtdışında okul açmış vakıf ve özel şirket yetkilileri de hazır.
Sıra, Özbekistan'daki 18 okulun sahibi gözüken Silm A.Ş.'nin yetkilisi Mehmet Mesut Ata'ya gelir. Bu okullar da, "Fethullahçılara ait" diye bilinmektedir. Ata, birçok talebini dile getirir. Sözlerini Amerika'nın Özbekistan'daki bir uygulamasını örnekleyerek bağlar.

CIA'cılar Fethullah Okullarında

Ama ABD, CIA ajanlarını kamufle etme ihtiyacı bile duymamış, hepsinin cebineb diplomatik pasaport koymuştu.
Özbekistan'da diplomatik pasaportla bulunan ABD'li "öğretmen"lerin çoğu, Fethullah Gülen cemaatinin okullarında çalışmaktaydılar. İngilizce dil "öğretmeni" olarak gösterilmişlerdi.
Kırgızistan'da da 50-60 kadar Amerikalı "öğretmen" vardı. Bunlar da diplomatik pasaportluydu. Ve Kırgızistan'da "Fethullahçı" diye bilinen okullarda "öğretmenlik" yapıyorlardı.
Fethullah Gülen'in okulları, eğitim dili olarak da Türkçeyi değil, İngilizceyi kullanmaktadır. Özellikle hazırlık sınıflarında haftalık ortalama 24 saati bulan İngilizce derslerine, çoğu okulda ABD'li ve İngiliz "öğretmenler" giriyor.

9 Yurtdışında Açılan Özel Öğretim Kurumları Temsilcileri-İkinci Toplantısı, sayfa: 63-64. MEB Yayınları

Ben asla kimseyi karalamam kendisinin de yaptıgı açıklamarı söyluyorum. Fakat siz kendiniz o kadar sempatizanlık yapıyorsunuz ki kendi söylediklerini bile yapmadı diye belirtiyorsunuz. Diyecek birşeyim yok. İnsan neye inanmak isterse onu görürmüş.
Go[rk]eM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-03-2008, 12:30 AM   #28
Aktif Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

geç kalmış bir karar derim
atmaca34 isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 12-03-2008, 11:19 AM   #29
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor

Alıntı:
osmann´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İddaa sahibi iddasını ispatlamakla mükelleftir.sana zahmet açıklada belgeleriyle nesi varmış öğrenelim nasıl sağladığı hakkında bilgi ver o kadar kolaysa bizde sağlayalım ispat edemeyen müfteridir,
Cümle alemin bildiği gerçekleri kalkıp burda size ispatlayacak durumumda değilim.Biraz gözlerinizi açın ve gerçekleri görün,kolay yolu seçmeyin,araştırın,inceleyin,öle hazır sunulmaz hayatta herşey karşınıza..Uyanın uyuduğunuz uykudan yeter,gerçekleri görmek için..

saygılar..

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne garip sizin ekonomik değerlere önem vermediğinizi ve kardeşçe paylaşımdan yan olduğunuzu sanırdım:Entusiasmado: hep, ben bilmiyorum mal varlığını ve sağlığının iyi olmadığını ve de ailesi olmadığını biliyorum, kime kalır dersiniz? veya kime ne kimin ne kadar neyi olduğu, yeri gelince sağlık deriz hep. Ama maksat kötüleme olunca iyi malzeme gerçekten nasıl kazanmış acaba?:Entusiasmado: Araştırın belki bazı konularda ilginizi çeker. iyi forumlar.
sayın erkişi;
sizin sabit fikirleriniz,karşıt fikirleri kaldırabilecek potansiyele sahip olmadığı için fazla söze hacet görmüyorum..

saygılar..:Entusiasmado:
Alt 12-03-2008, 11:27 AM   #30
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Gailba bu beraat kararına sevinenler cemaatten besleniyorlar.Öyle yazılara yazılmışki nerdeyse ağlayacağım Yazık adama bak şeker hastası zaten çoru çocuğuda var zavallı bu kadar parası var ama çaresiz...Bu kadar büyük müslümanı tanrı niye hastalıklarla terbiye ediyo acaba..Ne dersiniz cemaatçiler vardır buna da cevabınız mutlaka....
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil