![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Microsoft, Eylül ayı güvenlik güncellemesini yayınladı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Microsoft, Eylül ayı güvenlik güncellemesini yayınladı. Eylül ayı paketinde, Office’te çıkan en üst kritik seviyedeki bir açık için bir yama bulunuyor. Microsoft’un her ayın ikinci Salı günü yayınladığı güvenlik güncellemesinde, ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Microsoft, Eylül ayı güvenlik güncellemesini yayınladı. Eylül ayı paketinde, Office’te çıkan en üst kritik seviyedeki bir açık için bir yama bulunuyor. Microsoft’un her ayın ikinci Salı günü yayınladığı güvenlik güncellemesinde, bu ay Windows işletim sistemi ve Office yazılımındaki 2 adet eski yama yenilendi. Internet Explorer internet tarayıcısı için de 1 adet kritik yama kullanıcıya sunuldu. Microsoft, hacker saldırılarını önlemek için açıkların yerini duyurmuyor. Microsoft yetkilileri, güvenlik güncellemesinin yayınlanmasının ardından kullanıcıların yamaları yüklemelerini öneriyor.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |