FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Bu bir insanlık ayıbıdır

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Bu bir insanlık ayıbıdır" başlıklı konu görüntüleniyor, "Beni başı açık arkadaşım kurtardı İstanbul Aydın Üniversitesi'nde saldırıya uğrayan Nagihan Yılmaz, başı açık arkadaşlarının kendisini kurtardıktan sonra teselli ettiğini söyledi Özgürlük karşıtlarının 'üniversitelere başörtülü öğrencilerin alınmaması' yönünde başlattığı saldırgan ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-03-2008, 12:00 AM   #1
Yeni Uye

memedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

memedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyor
Bu bir insanlık ayıbıdır

Beni başı açık arkadaşım kurtardı
İstanbul Aydın Üniversitesi'nde saldırıya uğrayan Nagihan Yılmaz, başı açık arkadaşlarının kendisini kurtardıktan sonra teselli ettiğini söyledi

Özgürlük karşıtlarının 'üniversitelere başörtülü öğrencilerin alınmaması' yönünde başlattığı saldırgan eylemler devam ediyor. Özellikle Komünist Partili bazı gençlerin organize ettiği eylemlerde başörtülü öğrenciler, hakaret ve tacizlere maruz kalıyor. Bu olaylardan biri İstanbul Aydın Üniversitesi'nde yaşandı. Üniversite içinde hiç tanımadığı insanların tacizine uğrayan 20 yaşındaki Nagihan Yılmaz'a yapılanlar, 1957 yılında Amerika'da zenci olduğu için üniversiteye alınmayan Elizabeth Eckford'un yaşadıklarını hatırlattı. Eckford da Yılmaz gibi okuluna girmeye çalışırken beyaz öğrencilerin tacizine uğramış ve yaşadıkları nedeniyle siyahî öğrencilerin mücadelesine sembol olmuştu. "Bana hakaret edenler, okulun öğrencileri değildi." diyen Yılmaz, yaşadıklarından sonra saatlerce ağlamış. Talihsiz öğrenciyi grubun elinden başı açık arkadaşları kurtarmış.

6 Şubat Çarşamba günü Aydın Üniversitesi'nde öğrenciler arasında yaşananlar, oluşturulmak istenen kaos ortamının en canlı örneğini gösteriyor. Aydın Üniversitesi'nin Beşyol'da bulunan Halit Aydın Kampüsü'nde başörtüsü takan öğrenciler, kimliği belirlenemeyen gençler tarafından yuhalanarak sözlü ve fiilî saldırıya uğramıştı. Normal günlerde kimlik kontrolünün ardından turnikelerden geçilerek girilen okula olay günü hiçbir arama yapılmadan dışarıdan ziyaretçi alındığı ortaya çıktı. Turnikelerin bozulması nedeniyle böyle bir uygulamanın yapıldığı belirtilirken, olay çıkartan gençlerin okulun öğrencisi olmadığı anlaşıldı

ZAMAN

Yirmi yaşındaki hanım kardeşimizin tek suçu, türbanıyla okuluna gitmesi.
VE ONU TARTAKLAYAN MAHLUKATLAR.
Alın size örümcek beyinliler.
memedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 03-03-2008, 10:35 PM   #2
Yeni Uye

hisarlikenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yoktuk var ettin,varlığından haberdar ettin.

hisarlikenan sadece gerçekten hoşhisarlikenan sadece gerçekten hoşhisarlikenan sadece gerçekten hoşhisarlikenan sadece gerçekten hoşhisarlikenan sadece gerçekten hoş
Cevap: Bu bir insanlık ayıbıdır

memedi yüreğine sağlık,sağol paşam.
hisarlikenan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 04-03-2008, 08:49 AM   #3
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

DTP - başörtüsünü mecliste desteklemişti, Destekleyeceğini de açık açık söylüyordu
Pkk örgüt olarak inanca tersti ama,müslüman kürtlerle de dost olmak için kesinlikle oy kazanmak içindi. Komunist partisini Kurmak isteyen rejim değiştirmek isteyen pkk idi ,dinsiz olan , müslüman çocukları öldüren pkk.

yönlü ve tamamen siyasi bir haber bu ;
Komunist dedikleri ,kontrol edemedikleri Asker ve Atatürk sevenler ,diğer ismi Laiklik yanlıları demek istiyor, direk söyleyemiyor çünkü mahkemeye verilecek dolaylı yoldan söylüyor ve bu insanlar aptal sanki anlamıyorlar.

Ben siyaseti ve taraf tutmayı sevmeyen biriyim ne ondan ne bundan hiçbir partiyi sevmiyorum arkadaş
Türkiyede yönsüz orta olmak çok zor artık illa ki birşey olmalısın diye dayatılıyor.ondan değilsen o zaman bundansın , halk parti tutmak istemiyor arkadaş nedir bu particililk Türkiyede. Hiçbiri değilim Geçersiz oyu veren belki benim, sevmiyorum particiliği

Atatürk neden batıyor onu anlayamıyorum, şimdiye kadar biz Atatürk sevgisiyle yetiştik,
atatürk düşmanlığı oluşturuldu, E sen şimdiye kadar vatandaşını,çocuklarını Önceleri Atatürkçü yetiştireceksin sonra da Atatürk haksızmış sevmiyorum diyeceksin, Kendi kendine savaş açmış sayılmaz mısın, biz bu Atatürk seven vatandaşları ne yapalım ,o kadar çok ki fırınlara gaz odalarına mı atalım yahudiler gibi.

kendi kendine savaş derler buna

Atatürkçü ve askerler bal gibi de müslümanlar, ama partici değiller, ondan değilseniz bundansınız politikası çok ayıptır. halk insanları politika siyasete zorla kimse sokamaz,

Hiçkimse Atatürk ve Türk ordusuna Komunist diyemez , o senin evladındır, şehidindir, sen düşman mısın kendine, şimdiye kadar yetiştirdiğin nesline evlatlarına. DTP den bir farkımız yok, onlar da bu vatan için birşey yapmak istemiyor.engelliyor savaş açıyor

Daha önceki darbelerde Ordu sağcıları kollamıştı ,yani müslüman kesimi , solcuları astılar ,Hala dinsiz denilen PKK örgütü ile savaşıyor. Eger böyle olmasaydı bugün o tarikatlar olmayacaktı,çoğunu asarlardı. ama öyle olmadı tersini yaptılar.
Ordu,Türk silahlı kuvvetleri şimdi mi Komunist oldu , Ordu Belkide birçok müslümandan daha müslümandır. onlar bizim evlatlarımızdır, içimizden birileridirler.

Particilikle kendi kendimize düşman olmuş bir halk oluyoruz, hepimiz müslüman bir toplumdayız ama sanki birileri başka bir müslüman oluyor,onlar gibi düşünmeyen müslüman değil,

Türkiye islamı en iyi uygulayan ,dengeleri en iyi olan, Ortadoğu ve avrupaya bütün islam alemine örnek gösterilecek devletti, Müslüman ülkelerde de kargaşasız bir toplum,barış içinde ,inançların ahengi içinde örnek gösterilen ülke idi, dünya florasına baktığınız zaman
müslüman ülkelerin herbirinin örnek olma vasıfı zayıf. Ama Türkiye denge rolündeydi,

Türkiye malesef artık İtibarını yitirdiği gibi Fanetizm,radikalizm,Particilik,Siyaset içinde.
ben somaliye daha önce gittim,,
Somali-etiyopya da müslüman bir ülke fakir insanlar açlıktan ölüyor, yatırılan paraların çoğu silah alımına gidiyor, neden mi ? bir parti olmak zorundasın, aç olanlar kimsenin umurunda değil, yani halk, bir partidensen şansın var. '''öteki partinin adamı seni yakalarsa öldün. '' pala bıçakları ile boynunu kesiyorlar, sonra cinsel organını kesip ağzına sokuyorlar''. you tobe de bu videoları bulabilirsiniz, ama her iki siyasi kavga da islam adına oluyor. her iki ölen de müslüman

kendi insanıyla savaşmayan bir ülke istiyoruz. yoksa hepimiz düşman oluruz birbirimize,

Konu orkuorkun tarafından (04-03-2008 Saat 09:09 AM ) değiştirilmiştir..
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-03-2008, 12:48 PM   #4
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor

Alıntı:
memedi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Beni başı açık arkadaşım kurtardı
İstanbul Aydın Üniversitesi'nde saldırıya uğrayan Nagihan Yılmaz, başı açık arkadaşlarının kendisini kurtardıktan sonra teselli ettiğini söyledi

Özgürlük karşıtlarının 'üniversitelere başörtülü öğrencilerin alınmaması' yönünde başlattığı saldırgan eylemler devam ediyor. Özellikle Komünist Partili bazı gençlerin organize ettiği eylemlerde başörtülü öğrenciler, hakaret ve tacizlere maruz kalıyor. Bu olaylardan biri İstanbul Aydın Üniversitesi'nde yaşandı. Üniversite içinde hiç tanımadığı insanların tacizine uğrayan 20 yaşındaki Nagihan Yılmaz'a yapılanlar, 1957 yılında Amerika'da zenci olduğu için üniversiteye alınmayan Elizabeth Eckford'un yaşadıklarını hatırlattı. Eckford da Yılmaz gibi okuluna girmeye çalışırken beyaz öğrencilerin tacizine uğramış ve yaşadıkları nedeniyle siyahî öğrencilerin mücadelesine sembol olmuştu. "Bana hakaret edenler, okulun öğrencileri değildi." diyen Yılmaz, yaşadıklarından sonra saatlerce ağlamış. Talihsiz öğrenciyi grubun elinden başı açık arkadaşları kurtarmış.

6 Şubat Çarşamba günü Aydın Üniversitesi'nde öğrenciler arasında yaşananlar, oluşturulmak istenen kaos ortamının en canlı örneğini gösteriyor. Aydın Üniversitesi'nin Beşyol'da bulunan Halit Aydın Kampüsü'nde başörtüsü takan öğrenciler, kimliği belirlenemeyen gençler tarafından yuhalanarak sözlü ve fiilî saldırıya uğramıştı. Normal günlerde kimlik kontrolünün ardından turnikelerden geçilerek girilen okula olay günü hiçbir arama yapılmadan dışarıdan ziyaretçi alındığı ortaya çıktı. Turnikelerin bozulması nedeniyle böyle bir uygulamanın yapıldığı belirtilirken, olay çıkartan gençlerin okulun öğrencisi olmadığı anlaşıldı

ZAMAN

Yirmi yaşındaki hanım kardeşimizin tek suçu, türbanıyla okuluna gitmesi.
VE ONU TARTAKLAYAN MAHLUKATLAR.
Alın size örümcek beyinliler.
bu olay gerçekten yaşandı ise;
evet insanlık ayıbıdır..!!!
Aksini idda etmek güç ;

lakin asparagas bir haber ise bunu yazanları kınıyorum..(öyle ise..!!)
Alt 05-03-2008, 12:51 PM   #5
Yeni Kayıt

gökayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

gökayy gözlemlemek için görkemli birigökayy gözlemlemek için görkemli birigökayy gözlemlemek için görkemli birigökayy gözlemlemek için görkemli birigökayy gözlemlemek için görkemli birigökayy gözlemlemek için görkemli biri
gökayy - MSN üzeri Mesaj gönder

topla tüfekle bölmedikleri parçalayamadıkları ülkemizin insanlarını bu tür provakasyonlar ile bölmeye çalışıyolar yazık çok yazık
Alt 06-03-2008, 02:36 AM   #6
Yeni Uye

memedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyor

Protestocu grup okula dışarıdan geldi

Nagihan Yılmaz, başı kapalı olarak ilk kez girdiği okulunda yaşadıklarını unutamadığını belirtti.
Olay günü 'Laikliğe uzanan eller kırılsın. Burası okul, medrese değil' diyerek bağıran bir grup genç, okulun içine girerek başörtülü öğrencileri taciz etmişti.

Başı açık kız arkadaşının yardımıyla saldırganların tacizinden kurtulan Anadolu Bil. Meslek Yüksekokulu Uygulamalı İngilizce Türkçe Çevirmenlik Bölümü öğrencisi Nagihan Yılmaz, yaşadığı şoku unutamıyor. Sabah erken saatlerde ilk defa başörtüsüyle üniversiteye giren Yılmaz, giriş kapısında tanımadığı gençler tarafından tacize uğradı. 'Senin burada ne işin var, dışarıya çık, def ol' diye bağıran kişiler tarafından itelenerek okul kapısına getirilen Yılmaz, "Bana hakaret edenleri o gün ilk defa gördüm. Hiçbiri bizim okulda öğrenim gören kişiler değildi." diye konuşuyor. Okullarının küçük olması nedeniyle bütün öğrencileri sima olarak tanıdıklarını söyleyen Yılmaz, olay sonrası başı açık arkadaşlarının teskiniyle kendine gelebilmiş.

Bunları yaşayacağımı tahmin etmezdim

İki yıldır eğitim gördüğü üniversitede her görüşten arkadaşıyla görüştüğünü belirten genç kız, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Böyle bir olaya maruz kalacağımı asla tahmin etmezdim. Çünkü okuldaki bütün öğrencileri tanıyorum. Olay sonrasında ağlamaya başlayınca beni arkadaşlarım teskin etti. O gün bana ve arkadaşlarıma hakaret edenler bizim okulun öğrencileri değildi. Gazetede fotoğrafımın altında 50 yıl önce benzer şeyleri yaşayan Elizabeth Eckford'un fotoğrafını görünce Allah'a şükrettim. Onun yanında hiç kimse yokken birçok açık arkadaşım beni teselli etti."

Z.Ç. isimli öğrenci ise her gün ciddi kontrollerin yapıldığı üniversitede olay günü turnikelerin bozulmasına anlam veremediğini ifade ediyor. Okullarında her görüşten öğrencinin rahatlıkla eğitim aldığını anlatan Z.Ç., olayların dışarıdan gelen provokatörler tarafından çıkarılmış olabileceğini anlatıyor.

http://http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=658797

01 Mart 2008, Cumartesi
zaman

aslında haberin fotografıda var akşam gazetesinden ercan öztürk çekmiş.
nette biraz araştırma yaparsanız asparagas bir haber olmadıgını görürsünüz.
k. mutluluk yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim.

ayrıca;
Bu haberi eklemekteki amacım oradaki guruba
ister kendilerine müslüman desin ister kendilerine atatürkçü desin yada komünist desin vs
bunun bir insanlık ayıbı oldugunu ben gene söylerim insanlıka bi alkalarının olmadıgını gene söylerim hatta hayvanlardanda aşagıda görürüm böyle mahlukları.
eger yazdıgınız yorum çıkan habere ise görüşünüzü saygı ile karşılarım
Ben hiçbir zaman ne Mustafa Kemal Atatürk' e nede TSK'a kominist veya başka bir ithamda bulunmadım evet obenim evladımdır obenim şehidimdir dikkatinizi çekerim.
Alıntı:
Atatürkçü ve askerler bal gibi de müslümanlar
Hepsi için demiyorum ama;
Müslümanım diyorlar dinlerinden bihaber yaşıyorlar.
keşke atatürk gibi dinlerini anlaya bilselerdi.sayın orkuorkun
yorumlarınız için sizede teşekkür ederim
Alt 06-03-2008, 09:07 AM   #7
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

buyrun haberlere asker muhalefete de ters çıktı demek ki asker partici değil, öyleyse işine gelmediği için hakaret edenler var .halk olarak hep birilerinin fikirlerini ile hareket ediyoruz(particilerin alt kadrosu-temsilcileri)

asker şimdiye kadar chp liydi birçok particinin gözünde, 12 eylül zamanı müslüman ,inançlı tarafı tutmuştu.

peki şimdi chp ne diyecek bu işe,, ordu demekki hiçbir taraftan değilmiş.
TSK yı partiler kullanmak istiyorlar, çünkü tek güvenilir kurum o kaldı yönsüz tarafsız.

önce öğretmenlik yok edildi,sonra doktorluk hastaneler, Türkiyede hayatınızı garanti altına alacağınız devlet memurluğu ve askerlikten başka birşey kalmadı. eğer devlet memuru iseniz bir partinin torpili gerekir. mühendis te olsanız iş bulamazssınız,
Asker olmak için torpil gerekmez, eğer yeteneğiniz varsa ilerlersiniz, size hangi partidensin diye sormaz, ama namaz da kıldırmaz, askersindir, bir hristiyan sen namaz kılarken seni boğazlayabilir, belki de öldürmek için namaz saatini o da takip ediyordur.
askerliğin saati olmaz.belki diye hiçbir olasılık bırakılmaz, dünyanın 3ncu büyük ordusuna sahibiz.

tek tarafsız olan güç TSK dır herkes yıpratmak istiyor. sırf particilik uğruna
şu anda bir başarı olmayacağı kesin , gelecek 15 yıl içinde bir dejenerasyon yapmak için bir çaba bu. Türkiyede ordu olduğu halde hemen hep sağ partiler -yani müslümanlığı benimseyen ,koz olarak kullanan partiler gelmiş, dinsiz denen veya sol görüşlü partiler sadece birkaç kez gelmiştir. Ordu buna müsade ettiğine göre şimdiye kadar darbe yapmadığına göre ,ya tarafsızdır yada müslümandır, dinsiz asla değildir.

Türkiye genel çoğunluğu ile orta sağ ılımlı islam veya islamii düşünceli partiler hep çoğunluk oluşturduğuna göre, bugünkü Türkiye bu düşüncenin eseridir.
memnun musunuz ? derlerse
Hiçkimse memnun değil milletvekili bile maaşını beğenmiyor,memur begenmiyor, e kardeşim bunu halk yapmadı ki başımızdakiler yaptı. onları seçen biziz ,biz yaptık

kimin işine yaramıyorsa safsata çıkaran onlardır.

birde şöyle düşünün, ben sıradan halkım, okul okudum
diyelim siz beni 25 yıl önce okulda Atatürk sevgisi ile yetiştirdiniz, bugün ne oldu da Atatürke hakaret ediliyor . siz nereden çıktınız diye sorarım. peki neredeydiniz. Sizin babanız dedeniz atatürkçü değil miydi bana öğretmen olarak okulda öğreten sizin babanızdır, dedenizdir. şimdi bana öğretilene ters bir düşünce oluşturursanız ben size inanmam, yarından sonra ne yapacağınız da meçhuldür.
müfredatı değiştirmeniz için beni çocukluğa geri götürüp hayır öyle değildi böyleydi demeniz gerekir. ben inançsız kalmaktan korkmuyorum,zaten inancım var neden bu korkuyu yaşamalıyım,
geçen yıl yunanistan ile türk halkı arasında bir anket yapılmış, Yunan halkının korkusunda
Türklerin kendi ülkelerine savaş açacağından korkuyormuş(siyasi partiler demekki öyle kandırıyor yunan halkını oy almak için)
Türkiyenin halk arasındaki korkusunu araştırmışlar, Dinsiz kalmaktan korkuyoruz cevabı alınmış,
sorarım size biz ne zaman yunanistana saldırıyoruz, hiç aklımdan bile geçmemişti

o zaman particilik şudur,, en iyi halkları kitleleri kandırma sanatıdır,

Kimin borusu büyükse onun borusu öter diğer öten boruların sesini bastırır.

yarın başkasının öterse , eyvallah onun müziğini enstrümanını dinleriz.

tarih tek bir şeyi affetmez gaza gelenleri,
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-03-2008, 02:29 AM   #8
Yeni Uye

Alıntı:
yaptıgım bu yorumda tsk dinsizlikle sucladıgıma atıfta bulunmuşsunuz?
gerçekten bianlam veremedim size, vatani görevimi yaptıgım zamandan bir anımı yazayım.
askere gitmeden önceleri namaz kılıyordum. hep düşünürdüm, acaba askerdede namaz
kılabilecekmiyim, oruç tutabilecekmiyim, kuran okuya bilecekmiyim diye
görevini yerine getirmiş askerligini tamamlamış insanlara hep bukonuları sorardım
olumlu olumsuz birçok yanıt aldım. neyse gün geldi teslim olduk.acemi birliginde, düşündügüm hiçbir şeyi yapamadim (allahın affına sıgınıyorum) usta birligine teslim olduktan sonra kışlayı gezerken, kışlada mescid oldugunu gördüm çok sevinmiştim
namaz oruç kuran vs ifa edebiliyorduk.hatta bölük komutanı bile arada cuma namazlarına geliyordu.
kışlanın başında tuggenaral rutbesinde sahip bir komutanımız vardı adamda 1.95 boy isim
liginin altında bir sürü başarı rozetleri askerligini yapmış olanlar bilir böyle birini kim görse karşısında konuşamaz tirtir titrer görse yolunnu degiştirir.
oda kışlayı sürekli gezer her tarafı denetlerdi
birgün ögle yemegi arasında namazımızı kıldık içtimaya kadar vaktımiz vardı
birden içeri paşa ve üst rütbeliler girdi içeride sekiz yada on kişi kadardık her kes şaşkına
döndü ayaga kalktık korkmuştuk paşanın agzından şu güzelim kelimeler çıktı
aynen şöyle:
"mescitte kimse için ayaga kalkmayınız " zaruri durumlar dışinda
bu sözün peygamber efendimize ait oldugunu biliyordum ta 20li yaşlarda
paşa mescidin içine baktı daha temiz tutmamızı emretti ve çıktı gitti.
size samimiyetle söylüyorum buna tam zıt olaylar da yaşadım söylemekte istemem
başka komutanlardan ama yazmayacagım her şey orda kaldı askerligini yapan bir çok kişi
bunlara benzer olaylar yaşamıştır.

Alıntı:
şimdi sorarım size bu yorumdan nasıl orduya dinsiz anlamı cıkartırsınız
yada atatürk düşmanlıgı
sonra beni bir partinin elemanı gibi görürsünüz yoksa seçim günü sandık başında görevlimi idiniz nerden biliyorsunuz oykullandıgımı
belkide haberi kaynak gösterdigim cemaatin bir ferdi olarak görüyorsunuzdur
siz söylemeden ben söyleyim kendi halinde yaşayan bir müslümanım dogru olan ne varsa
söylerim çekinmem
ne akp,mhp,fp,chp,dtp vs uzar gider hiç birini desteklemem
kim halka en iyi hizmeti yaparsa o iktidar olur

o zaman particilik şudur,, en iyi halkları kitleleri kandırma sanatıdır,

Kimin borusu büyükse onun borusu öter diğer öten boruların sesini bastırır.

yarın başkasının öterse , eyvallah onun müziğini enstrümanını dinleriz.

işte buna yazdıklarınıza katılırım...

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:34 PM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8