![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Akmerkez'de namaz provokasyonu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: erkişi ´isimli üyeden Alıntı Bu forumda nedense senin gibi hakaret ettiğini hissettirmediğini sanan zevat hep bulunur ama pek sık giremesemde foruma arada da olsa benim gibi birileride sana cevap ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akmerkez'de namaz provokasyonu Alıntı:
nedense konu ile ilgili bir içerik göremedim..Konu ben değilim..Dikkatli algılamakta fayda var.. Evet örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur..Olmayacaktır da....Bu benim yaşam tarzım.Gurur kaynağım.. Size kişisel bir cevap vermeyeceğim...Bu başlığı açan arkadaşa haksızlık olur..Sizde aynı hassasiyeti gösterirseniz..iyi olur..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Akmerkez'de namaz provokasyonu Alıntı:
| |
| | |
| | #13 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akmerkez'de namaz provokasyonu Alıntı:
fazla asabiyetten noktalama kurallarına dikkat etmiyorsunuz..Buda yazınızı anlaşılır kılmıyor...Daha sakin yazarsanız , anlatmak istediklerinizi anlayabiliriz..
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8995 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akmerkez'de namaz provokasyonu Evet, kurduğunuz cümleler veya ifade etmek istediğiniz görüş, imla kılavuzu olmadan anlamayanlar veya işine gelip anlamayanlarda olsa, gayet net ve anlaşılır olmuş. |
| | |
| | #15 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akmerkez'de namaz provokasyonu hayır anlayamadığım konu burada insanların imla ve noktalamayı düzgün kullanıp kullanmadığı mı?yok sa bir çeşit tartışma platformu mu?bir az kendimi türkçe sınavında zannettim,noktalamadır,üsluptur ............anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az misali,anlayan her türlü anlar kimin umrunda noktalama işaretleri??? |
| | |
| | #16 | |
zamanı hiçe saymaktır... Zaman benim için değerlidir..Bundan sonra dilediğiniz kadar yazabilirisiniz..İçi boş yazılara cevap vermek o boşluğa alet olmaktır benim için..Meydan sizin hadi buyrun tatmin edin kendinizi......bol bol yazın...yazın yazın... olayı kişiselleştirmeye yönelik çabanız çok ortada.Ama formda bizden başkalarıda var...Dimi..o zaman..saygı..ilk adımı size cevap vermeyerek ben atacağım.. saygılar..
| | |
| | #17 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akmerkez'de namaz provokasyonu Alıntı:
Uyarıdır!: LÜTFEN! FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 38 ![]() | Cevap: Akmerkez'de namaz provokasyonu yine aynı tablo çamur atmakta herkes birbiriyle yarışıyor. ya sonuç sonuçlar neyi gösteriyor? şeriyatçı örümcek beyinli kafalarında pakette beyinlerinin olmadığını saklayan kesim diye tabir edilen bir grup var ortada iyi has güzel bütün hakaretleri doğru VARSAYARSAK söylermisiniz bana aydınız diyen kesim özgürlük anlayışınız nerde kalıyor demokrasiniz ne oluyor laikliğiniz hangi alanda kalıyor TÜRKİYE cumhuriyetinin kurucusu ulu önder Atatürkün annesinin başı kapalı değilmiydi? adı lazım olmayan parti bundan önceki 5 yıl içinde bu cumhuriyeti yönetmedi mi? yönettide şerihatımı getirdi? toka şapka takan kesim neden hor görülmüyorda sıradan bi bez parçasını takanlar yobaz diye anılıyor? daha sorulacak çok soru var aslında ama kessem iyi olur. bu soruları bana cevap verin diye yazmadım arkadaşlar biraz düşünün başkalarının sözlerini ezberleyip düşüncesizce sarfetmeyin. haberler doğruda olsa yalanda olsa ortada bi gerçek var birileri birilerini karalamak istiyor pembe sarıyı sarı pembeyi karalamaya çalışıyor önemli olan kimin karalandığı değildir önemli olan kimin karalamak istediğidir. çamur atan çamurdur ki camuru bulup atabiliyor kırdıysam incittiysem düşüncelerinize istemeden bilmeden hakaret ettiysem hepinizin affına sığınıyorum hepimizin birbirimizden öğreneceği şeyler var diye düşünüyorum umarım öğretmeye çalışan öğretmenlerim çıkararanızdan |
| | |
| | #19 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akmerkez'de namaz provokasyonu Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| akmerkez, namaz, provakasyon |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |