![]() |
|
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "7.4 yetmedi mi? diye pankart taşıyan türbanlı kıza Gani Müjde'nin cevabı!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: AKIN66 ´isimli üyeden Alıntı türbandan bahsettiğimi hatırlamıyorum.kafanızda yer etmiş ama sorsam türbana hayır dersiniz ALLAH ın ayetine ragmen ve sizden daha inaçlıyım dersiniz. eger ayete karşı geliyorsanız size ben ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 7.4 yetmedi mi? diye pankart taşıyan türbanlı kıza Gani Müjde'nin cevabı! Senin gibilere sinir oluyorum sanki bizlere farklı bir dine inanıyomuşuz gibi muamele yapıyosunuz bunun adına Türkiye'de malum nedendiğini eminim biliyorsunuzdur.Bu pankartı 1kaç hafta önce kaldıran türbanlı bi arkadaştı ve malum gerekçesi ve neyi ima ettiği belliydi.Türban ile yorumumu türban konulu başlıkta dile getirdim şimdi burda ikinci bikez konunun başlığına itaaten yorum yapmıyorum.İnancımı sana burda ispatlamak zorunda değilim neyi neşekilde bildiğim bellidir bunu sen yargılayamassın.Sen bi zahmet dediğin gibi tartışmayı kes artık!
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 7.4 yetmedi mi? diye pankart taşıyan türbanlı kıza Gani Müjde'nin cevabı! sevgili Akın; Din insanın içinde yaşattığı çok özel bir inançtır.Bunu kanatılamaya çalışman ve sözle birilerine saldırarak ispatlaman doğru bir davranış değil.Kimsenin de inancını sorgulama gibi bir hakkın olmadığını bilmemen aslında senin çoğu şeyden bi haber olduğunun kanıtı... O nedenle gelde en mantıklı kurduğun cümlen olan; ben keseyim artık cümlesinin altında yatan manayı uygulamaya geçir.. saygılar..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #13 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 695 Rep: 68577 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 7.4 yetmedi mi? diye pankart taşıyan türbanlı kıza Gani Müjde'nin cevabı! Alıntı:
Bundan sonraki tüm mesajlarınız moderator denetiminden geçip uygun gorulurse yayınlanacaktır. Uyeliğiniz kısıtlanmıstır
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 7.4 yetmedi mi? diye pankart taşıyan türbanlı kıza Gani Müjde'nin cevabı! nihayet başlığım huzura erdi.Sağolun admin. Dilerim birdaha demagoji yaratılmaz. Tartışmanın da bir seviyesi vardır demi ama...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: 7.4 yetmedi mi? diye pankart taşıyan türbanlı kıza Gani Müjde'nin cevabı! Ben zaten bu insanlara kızıyorum. O pankart o kadar manasız idi ki. ama sanırım o pankart 2000 yılında açılmış idi değil mi? Yada yine bir sivri akıllı eskilere mi gitti de o pankartı açma ihtiyacı hissetti.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 7.4 yetmedi mi? diye pankart taşıyan türbanlı kıza Gani Müjde'nin cevabı! Alıntı:
Ama çok da güzel cevabını aldı..ee ben demiyorum boşuna bu ülkenin aydınları olduğu sürece sırtımız kolay kolay yere gelmez..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #17 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: 7.4 yetmedi mi? diye pankart taşıyan türbanlı kıza Gani Müjde'nin cevabı! Yine de İnşallah bunu açan zihniyet ne amaçla açarsa açmış olsun kaybedeb taraf olur. Provakasyon amaçlı da olsa !!!!!! Bunu kendi özgürlüğü için istiyorsa da olsa. Eminim sizde aynı temennidesinizdir
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |