![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Gizli Kameralı Doktor!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hastalarının çıplak görüntülerini yayınlayan doktora ömür boyu hapis Hindistan’da, hastalarının çıplak görüntülerini gizlice filme alan ve bunları internette yayınlayan doktor, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Ortopedi uzmanı Dr. L. Parakaş’a ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 288 Rep: 28494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gizli Kameralı Doktor! Hastalarının çıplak görüntülerini yayınlayan doktora ömür boyu hapis Hindistan’da, hastalarının çıplak görüntülerini gizlice filme alan ve bunları internette yayınlayan doktor, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Ortopedi uzmanı Dr. L. Parakaş’a yardımcı olan 3 suç ortağı da 7’şer yıl hapis cezası aldı. Savcı Thenkodi Wilson, doktorun kadın hastalarını gizli kamerayla filme alma ve bunları paralı sitelerde yayınlamanın yanı sıra kadınları kandırarak çiftlik evine götürmekle suçlandığını söyledi. İkisi sağlık personeli olan suç ortaklarının ise tehdit ve alıkoyma suçlarından mahkum oldukları bildirildi. (alıntı) benim yorumum:geberesice adam,doktorluğun öyle alınır elinden işte!
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gizli Kameralı Doktor! bunlar bırak hipokrat yeminini insanlıklarını da unutmuşlar malesef bu ve bunun gibilerden dünyada çok var
__________________ |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Gizli Kameralı Doktor! Dr.nin sonunu çok beğendim yerinde bir karar..
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Gizli Kameralı Doktor! acaba bu tür insanları gaz verip ortadan kaldırsak dünyanın sistemini bozmuş olurmuyuz... |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gizli Kameralı Doktor! Bu adamın doktorluğu sırf böyle yapmak için yaptığını düşündüm birden, ne ruhsuzlar var
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |