![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Tanrı tekrar kimi göndersin?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ABD'de düzenlenen ankette oyların yüzde 90'ını Atatürk aldı ABD'de internet üzerinden açılan bir sitedeki "Tanrı Tekrar Kimi Göndersin" anketinde Mustafa Kemal Atatürk birinci sırada yer alıyor. Amerikalıların internet üzerinden düzenlediği ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | ABD'de düzenlenen ankette oyların yüzde 90'ını Atatürk aldı ![]() ABD'de internet üzerinden açılan bir sitedeki "Tanrı Tekrar Kimi Göndersin" anketinde Mustafa Kemal Atatürk birinci sırada yer alıyor. Amerikalıların internet üzerinden düzenlediği "Who Should Live Again" isimli ankette, Bruce Lee, Marilyn Monroe, Sezar, Pavoretti, Newton, Mao, Lenin, Gandi, Bethowen, Jeames Dean ve Elvis Presley gibi pek çok unutulmaz isim yarışıyor. İnternet üzerinden yapılan ve yaklaşık 200 bin kişinin oy kullandığı ankette, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, oyların yüzde 90'ına yakın bölümünü almış durumda. Giriş sayfasında "dünyadaki bütün insanlar kendi favorilerini/desteklediklerini yeniden yaşatmak/hayata geçirmek için oy verirler. Oylama bittiğinde sadece ilk üç aday muhafaza edilecek. Bunları saklamanın tek yolu diğerlerinin oyunu kendi adayın için almaktır" denilen İngilizce sitede, en az oyu Sezar ve Pavoretti aldı. Halen Biggest Vote Ever :: Who Should Live Again adresinden devam eden oylamada Atatürk, oyların yaklaşık yüzde 90'ını aldı. Oylamada Atatürk'ün ardından Albert Einstein ise yaklaşık yüzde 4 oy aldı. Kaynak: GAZETEVATAN.COM Konu sheytan tarafından (01-02-2008 Saat 04:29 PM ) değiştirilmiştir. |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanrı tekrar kimi göndersin? Ben gerçekten atatürkü çok sever ve takdir ederim çünkü o benim ülkemin lideri ve önderi amaaaa bu kadarla sınırlı eger seçme şansım olsaydı önce tabiki PEYGAMBERİMİZ S.A.V. gelmesini isterdim artı hz isanın veee hz eyüp ben bunları gelmesini isterdim .. |
| |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanrı tekrar kimi göndersin? Siz dua edin fikrinize görede stalin gelmesin, ne yapardı bu kadar başarısız ve basiretsiz koministin dünyada bir işe yaramadığını görse? Allah var ya en çokta şu sabi seheytan la size üzülürdüm güney hanım, gelin en iyiysimi gidenleri rahat bırakalım. Sizde fikir babalarınızın gazabından kurtulun. Stalin in katlettiği insanların % 65'i yoldaşlarından oluşuyor bilirsiniz. |
| |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanrı tekrar kimi göndersin? Alıntı:
| |
| |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanrı tekrar kimi göndersin? Tek bir cevap, bir taraftan uyarmaya çalışma gayreti ile görüntü sergilerken, bir taraftan da "HADDİNİ BİL" tehdidi ne demektir. açıklarmısınız. Eğer anlatmak istediğin tehditse yine yetkini her zamanki gibi yanlış ve yanlı kullanıyorsun, sen haddini bil. Hangi üyeye cevap veya ne yazacağımı senden mi soracağım, hangi sözüm hakaret veya kurallara aykırı. Belirleyin, gerekirse düzeltir veya gereğini yaparım, senin hoşuna gidip, gitmemesine gelince senin hoşuna gitmiyorsa doğru yazdığıma inanırım, bende yapmacık canım, cicim sen benim bitanemsin uzantıları olmadı, olmayacakta sayın BEYLERBEYİ. |
| |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanrı tekrar kimi göndersin? Sayın erkişi size olan saygım ve sevgimi size hep belli etmeye çalıştım ancak bu mesajınıza sessiz kalamayacağım maalesef ki . " yine yetkini her zamanki gibi yanlış ve yanlı kullanıyorsun, sen haddini bil." cümlenizi son derece rahatsız ediic bulduğumu söylemek isterim . Burada elbette herkes , her konuda kişisle fikrini söylemekte hürdür ancak konularda gerilim olduğu durumlarda ADMİNlerin de DUR demek adına kendi fikirlerini , kendi üsluplarıyla bildirmeleri çok da yanlş değil diye düşünüyorum. Üyelerin kendi aralarında , belli sınırları aşan söz düelloları !! ( doğru kelime grubu olmayabilir aklıma bu geldi ) yapmaları biliyorsunuz ki hoş karşılanmıyor ama buna engel olmaya çalışan bir admine TERS bir yaklaşımla ve YANLI yaklaşım ibaresiyle görüş bildirmek de çok sempatik bir tutum değil . Sizden beklemezdim açıkcası sn . Erkişi . Bununlar beraber , hepimizin sevgi sözcüğü olarak kullandığı bazı kelimeler var ve belki siz bizlerle çok smaimi olmuyorsunuz ama kendi arasında samimi olan insan grupları ve bununla paralel olarak kendi aralarında kullandıkları naif sözcükler var . Bunu bile bile "yapmacık canım, cicim sen benim bitanemsin uzantıları olmadı, olmayacakta sayın BEYLERBEYİ." gibi bir cümle kullanmanızı da , bir o kadar üzüntüyle karşıladım . Her daim tarafsız ve seviyeli bir tutumum olduğunu , siz herkesten daha iyi bilirsiniz ama bunları söylemeseydim rahat edemezdim . Biraz daha dikkatli olmanızı diliyor ve bir daha ağzımızın tadının bozulmamasını umuyorum . İyi forumalr dilerim . |
| |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanrı tekrar kimi göndersin? Aynı samimiyet ve hazmetme kapasitesini bende sizlerden kendi adıma değil değişik düşünenlere karşıda sempatik ve sabırlı olduğunuzu en azından göstermenizi ve de içten içe taraf olduğunuzda tarafsız kalamadığınızı hissettirmemenizi beklerdim. O kadar enine ve boyuna laflara tahammül değilse bile sabır gösteriyorsunuz ki, bana gösterememenize şaşmam. Forum üyelerinin ağız tadının bozulmaması kasıtlı zihniyetlere ısrarla yayın yoluna yol açıp, yol göstermenizde, dengeli davranmanıza bağlı bence. iyi forumlar. Diğer sözlerimin arkasındayım. muhatabımla olan geçmişim bana bu hakkı vermektedir. |
| |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanrı tekrar kimi göndersin? Değişik düşüncelere olan tutumumun son derece objektif olduğunu düşündüğümü söylemeliyim ve eğer dikkat ederseniz , benim şu an konuya yazıyor olmamın sebebi , yine sizin ana başlık konusundaki yorumunuzla lakalı bir eleştri değil . Ben , bir ADMİN ile muhatap olduğunu kelimelere çok sempati duymadığım için konuşma gereği duydum . Zira pek çok konuda sizinle zıt fikirlerde olmamıza rağmen her daim sizinle bir şekilde seviyeli sohbetlerimiz olmuştur ve olacaktır . Dengeli davranmadığım tek bir an dahi olduğunu düşünmedim açıkcası sn erkişi . |
| |
| | #10 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanrı tekrar kimi göndersin? Konu uzerinde yapılan tartışmalar farklı mecralara taşmış Maksadını fazlasıyla aşmıştır. Bu başlığa mesaj yazmış tüm Tarafların BURAYA TIKLAYIP Forum kurallarını BURAYA TIKLAYIP yonetici kurallarını tekrar okumalarını rica ediyorum KONU KILITLENMİŞTİR.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |