FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Tanrı tekrar kimi göndersin?

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Tanrı tekrar kimi göndersin?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ABD'de düzenlenen ankette oyların yüzde 90'ını Atatürk aldı ABD'de internet üzerinden açılan bir sitedeki "Tanrı Tekrar Kimi Göndersin" anketinde Mustafa Kemal Atatürk birinci sırada yer alıyor. Amerikalıların internet üzerinden düzenlediği ..."

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 01-02-2008, 12:21 PM   #1
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Icon14 Tanrı tekrar kimi göndersin?

ABD'de düzenlenen ankette oyların yüzde 90'ını Atatürk aldı

ABD'de internet üzerinden açılan bir sitedeki "Tanrı Tekrar Kimi Göndersin" anketinde Mustafa Kemal Atatürk birinci sırada yer alıyor.

Amerikalıların internet üzerinden düzenlediği "Who Should Live Again" isimli ankette, Bruce Lee, Marilyn Monroe, Sezar, Pavoretti, Newton, Mao, Lenin, Gandi, Bethowen, Jeames Dean ve Elvis Presley gibi pek çok unutulmaz isim yarışıyor.

İnternet üzerinden yapılan ve yaklaşık 200 bin kişinin oy kullandığı ankette, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, oyların yüzde 90'ına yakın bölümünü almış durumda.

Giriş sayfasında "dünyadaki bütün insanlar kendi favorilerini/desteklediklerini yeniden yaşatmak/hayata geçirmek için oy verirler. Oylama bittiğinde sadece ilk üç aday muhafaza edilecek. Bunları saklamanın tek yolu diğerlerinin oyunu kendi adayın için almaktır" denilen İngilizce sitede, en az oyu Sezar ve Pavoretti aldı.

Halen Biggest Vote Ever :: Who Should Live Again adresinden devam eden oylamada Atatürk, oyların yaklaşık yüzde 90'ını aldı. Oylamada Atatürk'ün ardından Albert Einstein ise yaklaşık yüzde 4 oy aldı.

Kaynak: GAZETEVATAN.COM

Konu sheytan tarafından (01-02-2008 Saat 04:29 PM ) değiştirilmiştir.
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 01-02-2008, 10:39 PM   #2
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: Tanrı tekrar kimi göndersin?

Tanrı Atatürk ü geri gönderseydi, ülkemin geldiği hali görünce kahrından ölürdü bence...
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 01-02-2008, 11:00 PM   #3
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Ben gerçekten atatürkü çok sever ve takdir ederim çünkü o benim ülkemin lideri ve önderi amaaaa bu kadarla sınırlı
eger seçme şansım olsaydı önce tabiki PEYGAMBERİMİZ S.A.V. gelmesini isterdim artı hz isanın veee hz eyüp ben bunları gelmesini isterdim ..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-02-2008, 01:06 AM   #4
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tanrı Atatürk ü geri gönderseydi, ülkemin geldiği hali görünce kahrından ölürdü bence...
Siz dua edin fikrinize görede stalin gelmesin, ne yapardı bu kadar başarısız ve basiretsiz koministin dünyada bir işe yaramadığını görse? Allah var ya en çokta şu sabi seheytan la size üzülürdüm güney hanım, gelin en iyiysimi gidenleri rahat bırakalım. Sizde fikir babalarınızın gazabından kurtulun. Stalin in katlettiği insanların % 65'i yoldaşlarından oluşuyor bilirsiniz.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-02-2008, 04:16 PM   #5
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz dua edin fikrinize görede stalin gelmesin, ne yapardı bu kadar başarısız ve basiretsiz koministin dünyada bir işe yaramadığını görse? Allah var ya en çokta şu sabi seheytan la size üzülürdüm güney hanım, gelin en iyiysimi gidenleri rahat bırakalım. Sizde fikir babalarınızın gazabından kurtulun. Stalin in katlettiği insanların % 65'i yoldaşlarından oluşuyor bilirsiniz.
Rica ederim sözcüklerinizi seçerken biraz daha özenli olun..Zira sizinle tartışmaya hiç niyetim yok...
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-02-2008, 08:49 PM   #6
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
Beylerbeyi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sızı uyarmakdan yemın ederım yoruldum artık! Yeter! Kendınıze gelınız, nedır bu sınır ve dık baslılık canım? Ugrasmayın uyeler ıle haddınızı bılın !
Tek bir cevap, bir taraftan uyarmaya çalışma gayreti ile görüntü sergilerken, bir taraftan da "HADDİNİ BİL" tehdidi ne demektir. açıklarmısınız. Eğer anlatmak istediğin tehditse yine yetkini her zamanki gibi yanlış ve yanlı kullanıyorsun, sen haddini bil. Hangi üyeye cevap veya ne yazacağımı senden mi soracağım, hangi sözüm hakaret veya kurallara aykırı. Belirleyin, gerekirse düzeltir veya gereğini yaparım, senin hoşuna gidip, gitmemesine gelince senin hoşuna gitmiyorsa doğru yazdığıma inanırım, bende yapmacık canım, cicim sen benim bitanemsin uzantıları olmadı, olmayacakta sayın BEYLERBEYİ.
Alt 02-02-2008, 11:37 PM   #7
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Sayın erkişi size olan saygım ve sevgimi size hep belli etmeye çalıştım ancak bu mesajınıza sessiz kalamayacağım maalesef ki . " yine yetkini her zamanki gibi yanlış ve yanlı kullanıyorsun, sen haddini bil." cümlenizi son derece rahatsız ediic bulduğumu söylemek isterim . Burada elbette herkes , her konuda kişisle fikrini söylemekte hürdür ancak konularda gerilim olduğu durumlarda ADMİNlerin de DUR demek adına kendi fikirlerini , kendi üsluplarıyla bildirmeleri çok da yanlş değil diye düşünüyorum. Üyelerin kendi aralarında , belli sınırları aşan söz düelloları !! ( doğru kelime grubu olmayabilir aklıma bu geldi ) yapmaları biliyorsunuz ki hoş karşılanmıyor ama buna engel olmaya çalışan bir admine TERS bir yaklaşımla ve YANLI yaklaşım ibaresiyle görüş bildirmek de çok sempatik bir tutum değil . Sizden beklemezdim açıkcası sn . Erkişi .

Bununlar beraber , hepimizin sevgi sözcüğü olarak kullandığı bazı kelimeler var ve belki siz bizlerle çok smaimi olmuyorsunuz ama kendi arasında samimi olan insan grupları ve bununla paralel olarak kendi aralarında kullandıkları naif sözcükler var . Bunu bile bile "yapmacık canım, cicim sen benim bitanemsin uzantıları olmadı, olmayacakta sayın BEYLERBEYİ." gibi bir cümle kullanmanızı da , bir o kadar üzüntüyle karşıladım .

Her daim tarafsız ve seviyeli bir tutumum olduğunu , siz herkesten daha iyi bilirsiniz ama bunları söylemeseydim rahat edemezdim . Biraz daha dikkatli olmanızı diliyor ve bir daha ağzımızın tadının bozulmamasını umuyorum . İyi forumalr dilerim .
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-02-2008, 11:51 PM   #8
Aktif Uye

Aynı samimiyet ve hazmetme kapasitesini bende sizlerden kendi adıma değil değişik düşünenlere karşıda sempatik ve sabırlı olduğunuzu en azından göstermenizi ve de içten içe taraf olduğunuzda tarafsız kalamadığınızı hissettirmemenizi beklerdim. O kadar enine ve boyuna laflara tahammül değilse bile sabır gösteriyorsunuz ki, bana gösterememenize şaşmam. Forum üyelerinin ağız tadının bozulmaması kasıtlı zihniyetlere ısrarla yayın yoluna yol açıp, yol göstermenizde, dengeli davranmanıza bağlı bence. iyi forumlar. Diğer sözlerimin arkasındayım. muhatabımla olan geçmişim bana bu hakkı vermektedir.
Alt 03-02-2008, 12:06 AM   #9
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Değişik düşüncelere olan tutumumun son derece objektif olduğunu düşündüğümü söylemeliyim ve eğer dikkat ederseniz , benim şu an konuya yazıyor olmamın sebebi , yine sizin ana başlık konusundaki yorumunuzla lakalı bir eleştri değil . Ben , bir ADMİN ile muhatap olduğunu kelimelere çok sempati duymadığım için konuşma gereği duydum . Zira pek çok konuda sizinle zıt fikirlerde olmamıza rağmen her daim sizinle bir şekilde seviyeli sohbetlerimiz olmuştur ve olacaktır . Dengeli davranmadığım tek bir an dahi olduğunu düşünmedim açıkcası sn erkişi .
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-02-2008, 12:42 AM   #10
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 25
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Konu uzerinde yapılan tartışmalar farklı mecralara taşmış Maksadını fazlasıyla aşmıştır.
Bu başlığa mesaj yazmış tüm Tarafların BURAYA TIKLAYIP Forum kurallarını BURAYA TIKLAYIP yonetici kurallarını tekrar okumalarını rica ediyorum

KONU KILITLENMİŞTİR.
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil