FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

babasının cesediyle 15 gün geçirdi

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "babasının cesediyle 15 gün geçirdi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 10-15 gün önce kalp krizinden öldüğü sanılan kişinin yanında 3 yaşındaki oğlu bulundu. Psikolojik travma geçirdiği ve sigara içtiği gözlenen çocuğun, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-11-2007, 07:57 PM   #1
Aktif Uye
 
Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Nerden: izmir
Mesajlar: 1.556
Cinsiyet:
Rep Gücü: 144 Rep: 14270
Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
babasının cesediyle 15 gün geçirdi



Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 10-15 gün önce kalp krizinden öldüğü sanılan kişinin yanında 3 yaşındaki oğlu bulundu.

Psikolojik travma geçirdiği ve sigara içtiği gözlenen çocuğun, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna (SHÇEK) verileceği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Alaşehir'in Akkeçili köyünün dışında bir evde aynı adı taşıyan oğluyla yaşayan Kemal G'yi (54), 15 güne yakın zamandır görmeyen köylüler, muhtara haber verdiler.

Akkeçili Muhtarı Osman Erkol, geceleri de ışıkları sönmeyen eve gittiğinde Kemal G'yi ölü, oğlunu ise aynı yatakta yatar buldu.

Olayın İlçe Jandarma Komutanlığına bildirilmesi üzerine, Alaşehir Devlet Hastanesinden gelen ekipler, çocuğu hastaneye kaldırdı. Baba Kemal G'in cesedi ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Sigara içtiği ve psikolojik travma geçirdiği belirlenen 3 yaşındaki Kemal G, Alaşehir Devlet Hastanesinde müşahade altına alındı. Çocuğun, cumhuriyet savcılığınca SHÇEK'e gönderilmesine karar verildiği öğrenildi.

Köy muhtarı Osman Erkol, yaptığı açıklamada, köyün dışında oturan ve oğluyla yalnız yaşayan Kemal G'nin evine gittiğinde kapısının açık olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Baba Kemal ölmüş ve kokmuş vaziyette yataktaydı. Çocuğu da yatakta yatıyor buldum. Doktorlar Kemal G'nin yaklaşık 10-15 gün önce ölmüş olabileceğini söylediler. Anne biraz sorumsuz birisi, bu durumdan haberi yok. Zaten eve çok sık gelmiyordu.”

Konu Mevt tarafından (29-12-2007 Saat 10:58 PM ) değiştirilmiştir..
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Alt 24-11-2007, 10:44 PM   #2
Aktif Uye
 
Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Nerden: izmir
Mesajlar: 1.556
Cinsiyet:
Rep Gücü: 144 Rep: 14270
Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: babasının cesediyle 15 gün geçirdi

bu haber şubat 2007 ye ait bir haber.o zamanlar gazete haberleri okuyan bi radyo programından duymuştum bu haberi ve ogünden beri bu olay sık sık aklıma gelir.

çocuğun akibetini çok merak ediyorum.derin bir sarsıntı hele hele 3 yaşında bir çocuk için sigara içirtecek kadar sarsınıtılı
__________________
Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin.
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Medeniyetler Tarihi PAM.aRt Tarih 50 05-01-2008 04:24 PM
BARIŞ MANÇO'NUN OĞLU BABASININ İZİNDE!... onairci Magazin 0 02-01-2008 08:05 PM
64 Lük dede Genelevinde kalp krizi geçirdi Karakarizma ilginç konular 2 29-12-2007 06:46 PM
Nezarethanede Sinir Krizi Geçirdi doğangüneş Magazin 0 10-08-2007 05:36 AM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:11 AM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!



Search Engine Friendly URLs by vBSEO