FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Yorumsuz...

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Yorumsuz..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir milletvekilinin elinde Bixi mermileriyle terör kampında çekilmiş fotoğrafıdır. DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan, Hakkari’deki operasyonda kaybolan 8 askeri almak için Kuzey Irak’a giden DTP Heyeti’ndeydi. Üzerine terör örgütünün elebaşı ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-11-2007, 01:22 PM   #1
Uye
 
ErDaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bir gece yürüyüşü gibidir hayat ay ışığın yoksa yolunu bulamazsın
 
Üyelik tarihi: May 2007
Nerden: SİNOP
Mesajlar: 970
Cinsiyet:
Rep Gücü: 90 Rep: 8861
ErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyor
Yorumsuz...

Bir milletvekilinin elinde Bixi mermileriyle terör kampında çekilmiş fotoğrafıdır.

DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan, Hakkari’deki operasyonda kaybolan 8 askeri almak için Kuzey Irak’a giden DTP Heyeti’ndeydi. Üzerine terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın posteri serilmiş masada, PKK’lıların hazırladığı tutanağa imza atıp, ellerini sıkınca tepkileri üstüne çekti.

Ardından, 1992 yılında evlendiği eşi Salman Kurtulan’ın hâlâ Kuzey Irak’taki PKK kamplarında olduğu ortaya çıktı. Örgütün üst düzey yöneticileri arasında yer alan Salman Kurtulan’ın Strasburg’da, Avrupa Parlamentosu’nun önünde, Abdullah Öcalan için açlık grevi yaptığı da anlaşıldı.

Fatma Kurtulan, nikahtan 4 gün sonra dağa çıktığı söylenen eşiyle ilgili iddiaları önce “özel konum” diyerek yanıtsız bıraktı, ardından “13 yıldır görmüyorum” açıklamasını yaptı.

O DA DAĞDAYMIŞ

Fakat, son kongrede tüzüklerine demokratik özerklik maddesini ekleyen DTP’nin tartışmalı milletvekili Fatma Kurtulan’ın kendisinin de PKK Kadın Gerilla Birlikleri’nin (YAJK) askeri kanadında yer aldığı ortaya çıktı.

Kurtulan’ın YAJK askeri kanadında yaklaşık bir sene görev yaptığı, şehir ve kırsal gerilla eğitiminde aktif rol aldığı öğrenildi. DTP’li milletvekilinin YAJK’ta kalmak istediği ancak terör örgütünün sözde hiyeraşik yapısı gereği, HPG Silahlı Birlikleri Komutanı olan eşi Salman Kurtulan’la aynı kolda görev alamayacağından Türkiye’ye gönderildiği belirtildi.

KADIN İTİRAFÇI HER ŞEYİ ANLATTI

ArdIndan PKK’nın şehir organizasyonunda görev alan Kurtulan’ın, 2003 yılında da, DTP Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır ile birlikte Şehit Harun Kampı’nda siyasi ve askeri eğitim aldığı ortaya çıktı. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne teslim olan “Doktor” kod adlı PKK itirafçısının verdiği bilgilere göre, Kurtulan ile Bayındır, kampta 3 ay kaldı.

Örgütte üst düzey görev alan kadın itirafçı; milletvekillerine kendisinin siyasi eğitim verdiğini söyledi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2 yıl bir devlet hastanesinde doktorluk yapan, ardından da örgüte katılan itirafçı, şehir örgütlenme eğitimi alan Fatma Kurtulan’ın bu tarihten itibaren, PKK’nın sözde Özgür Kadın Birlikleri (YJA STAR) bölge sorumlusu olduğunu iddia etti. PKK içinde kurulan kadın terör örgütleri, Abdullah Öcalan’ın İmralı’dan verdiği talimatla, 2005 yılında birleştirilmişti.

Recep CANPOLAT / Akşam
__________________
ErDaLL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Alt 11-11-2007, 10:56 PM   #2
SITE ADMİN
 
YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır
 
Üyelik tarihi: Nov 2005
Nerden: Samsun/TURKEY
Yaş: 33
Mesajlar: 5.398
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet:
Rep Gücü: 295 Rep: 28733
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Cevap: Yorumsuz...

DTP Fatma Kurtulan ile ilgili haberi yalanladı

DTP, Van Milletvekili Fatma Kurtulan'ın PKK kampında "siyasi eğitim" aldığı şeklindeki haberleri yalanladı. Kurtulan’ın 9.5 yıl önce PKK kampında çekildiği iddia edilen fotoğraflarının da Kurtulan’a ait olmadığı ileri sürüldü.
__________________
Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır
YukseLL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yorumsuz bir fotoğraf karesi Go[rk]eM Mustafa Kemal Atatürk 1 04-01-2008 05:33 PM
Yorumsuz Kaldığım Konu Runaw@y ilginç konular 4 16-12-2007 01:40 AM
yorumsuz geçmeyin lütfen... karaca10 islam (Müslümanlık) 3 17-10-2007 07:19 PM
Yorumsuz Bay X Şikayet ve Protesto ediyoruz 0 20-04-2007 08:23 PM
yorumsuz... karaca10 Mustafa Kemal Atatürk 0 16-10-2006 11:47 AM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:18 AM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!



Search Engine Friendly URLs by vBSEO