FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Oğlunu ısıra ısıra öldürdü

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Oğlunu ısıra ısıra öldürdü" başlıklı konu görüntüleniyor, "DHA - DİYARBAKIR - İki sene önce esrar almadığı için imam nikâhlı eşinin burnunu kesen Ahmet Kaptan, oğlu dört yaşındaki Hasan Gezginci'yi işkence yaparak öldürdü. Diyarbakır'da yaşanan vahşet çocuğun dedesi ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-11-2007, 02:28 AM   #1
SİTE ADMİN
 
doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Nerden: istanbul
Yaş: 26
Mesajlar: 8.579
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet:
Rep Gücü: 403 Rep: 39387
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Pencil Oğlunu ısıra ısıra öldürdü

DHA - DİYARBAKIR - İki sene önce esrar almadığı için imam nikâhlı eşinin burnunu kesen Ahmet Kaptan, oğlu dört yaşındaki Hasan Gezginci'yi işkence yaparak öldürdü. Diyarbakır'da yaşanan vahşet çocuğun dedesi Abdullah Gezginci'nin savcılığa şikâyetiyle ortaya çıktı. Gözaltına alınan Kaptan, oğlunu kayınbiraderi Fevzi Gezginci ile birlikte işkence yaparak öldürdüklerini, yakınları Sayım Kaptan ve Fesih Kaptan'ın yardımıyla Hevsel bahçelerine gömdüklerini itiraf etti. Gömülen yerden çıkarılan cesede yapılan otopside, talihsiz çocuğun 17 yerinden ısırıldığı ve feci şekilde dövüldüğü belirlendi. Kaptan'ın kendisini dokuz ay önce terk eden nikâhsız eşi Türkan Gezginci'nin babası Abdullah Gezginci, damadının 20 Aralık 2005'de kızı uyurken burnunu ve ellerini kestiğini söyledi. Kaptan ve diğer üç kişi tutuklandı.
__________________

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917


doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Alt 09-11-2007, 03:24 PM   #2
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Nerden: izmir/buca
Yaş: 19
Mesajlar: 1.435
Cinsiyet:
Rep Gücü: 0 Rep: 5553
Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder
Cevap: Oğlunu ısıra ısıra öldürdü

Bunlar insan değil.....İnsan olsalar bile kesinlikle ruh hastası olmalılar.....Acıyorum bu tür insanlara
Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:37 AM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO