![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "DTP Milletvekilinin yaptığı Açıklama" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kürt sorununun çözümü sınır ötesi operasyon değil'' Ankara (AA)- DTP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel, ''Kürt sorununun çözümü, sınır ötesi operasyon değildir'' dedi. Tuncel, partilerarası bayramlaşmalar sırasında partisinin genel merkezinde basın ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: eskişehir Yaş: 51
Cinsiyet: Rep Gücü: 81 Rep: 7931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DTP Milletvekilinin yaptığı Açıklama Kürt sorununun çözümü sınır ötesi operasyon değil'' Ankara (AA)- DTP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel, ''Kürt sorununun çözümü, sınır ötesi operasyon değildir'' dedi. Tuncel, partilerarası bayramlaşmalar sırasında partisinin genel merkezinde basın mensuplarının sınır ötesi operasyon ve tezkere konusundaki sorularını yanıtladı. ''Sınır ötesi operasyonun sorunları çözeceğini düşünmediklerini'' savunan Tuncel, ''Kişisel olarak ben böyle düşünüyorum. Sorun operasyonla değil, diyalogla, oturup tartışarak, 'bu sorunda nasıl yol alabiliriz, demokratik ve barışçıl çerçevede nasıl çözebiliriz' üzerinde tartışarak sorunu çözebiliriz. Sınır ötesi operasyon, bu işi çok çözmez diye düşünüyorum'' dedi. Tuncel, ''Tezkere Meclis'e gelirse tavrınız ne olur?'' sorusunu yanıtlarken, bunun için parti yönetiminin bir araya gelip tartışması gerektiğini belirtti. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: DTP Milletvekilinin yaptığı Açıklama Yarası olan gocunur demişler.... Öyle değil mi???Neyin diaoloğunu yapacağız.Teröristlerle aynı masaya oturmak ne demektir???Bırakın bu işleri be..Bayram günü tansiyonum yükselecek.Allahım sabır versin bana......
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |