FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Saç Ekimi Fue kompresör R key ödemeleri BU ALANA REKLAM VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dünyayı Kışkırtan 3 Kadın

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Dünyayı Kışkırtan 3 Kadın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alman Bild am Sonntag Gazetesi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ü ’dünyayı kışkırtan 3 kadın’dan biri ilan etti. Gazete, Fransa Cumhurbaşkanı’nın eşi Cecilia Sarkozy ve Arjantin Devlet Başkanı’nın eşi Christina ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-09-2007, 04:13 AM   #1
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 9
Rep Gücü: 12662
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Post Dünyayı Kışkırtan 3 Kadın

Alman Bild am Sonntag Gazetesi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ü ’dünyayı kışkırtan 3 kadın’dan biri ilan etti.

Gazete, Fransa Cumhurbaşkanı’nın eşi Cecilia Sarkozy ve Arjantin Devlet Başkanı’nın eşi Christina Kirchner’in ardına Hayrünnisa Gül’ü ekleyerek, "Türban takıyor ki, bu Türkiye’de birçok kişi için ’kırmızı kumaş’ haline gelmiştir" diye yazdı.

ALMANYA’da yayınlanan ’Bild am Sonntag’ Gazetesi, dünyayı kışkırtan üç kadından birinin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül olduğunu yazdı. Gazetenin "Dünyayı kışkırtan 3 kadın" başlığı altında yayınladığı haberde, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin eşi Cecilia Sarkozy (49), Arjantin Devlet Başkanı Nestor Kirchner’in eşi Christina Kirchner (54) ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün (42) isimleri yer aldı. "Biri George W. Bush ile piknik yapma yerine alışverişi tercih ediyor. Diğeri yeni Evita rolünde. Üçüncüsü ise yasak olduğu halde türban takıyor. Üçü de devlet başkanı eşi" denilen haberde, Hayrünnisa Gül ile ilgili olarak şu satırlara yer verildi:

"Türbanı her zaman çok düzgün. Eski bir Türk geleneğine göre türban boğaza sıkıca bağlanıyor, saçın tek teli ve ense hiç görünmüyor. Hayrünnisa Gül, eşinin yanında Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne yerleşecek ilk koyu Müslüman. Dini inacına göre, türban olarak nitelenen başörtüsü bağlıyor ki, bu birçok kişi için adeta ’kırmızı kumaş’ haline gelmiştir. Çünkü Türkiye’de din ve devlet işleri birbirinden ayrı. Kamu kurum ve kuruluşlarında, üniversitelerde ve parlamentoda başörtüsü yasak. Hayrünnisa Gül ile Türkiye’nin İslamlaşmasının yolu açılacak diye endişe ediliyor. Askerler darbe tehdidinde bulundu. Hayrünnisa Gül bundan etkilenmişe benzemiyor. O ’Türban benim başımı örtüyor, beynimi değil’ diyor."

Yeni Evita rolünde

GAZETE, Christina Kirchner’in makyajsız evden dışarı çıkmadığına dikkat çekerek, "Bombalı bir saldırı bile benim makyaj yapmamı engelleyemez" sözlerine yer verdi. Evita’nın 1940’lı yıllarda Devlet Başkanı Juan Peron’un yanında Arjantin’in en güçlü kadını haline geldiğine dikkat çekilen haberde, Christina Kirchner’in eşinden sonra devlet başkanlığına adaylığını koyduğu hatırlatıldı.

Bush’un davetine bile gitmedi

CECILIA Sarkozy gazetede şöyle tanıtıldı: "O ne isterse onu yapar. Tüm Fransa ’Cecilia Sarkozy gerçekte kim?’ diye soruyor. Şurası bir gerçek ki, en azından ona güvenilemez, özellikle de koca olarak. Bush’un piknik davetini yarım saat kala reddedip Nicolas’ı yalnız gönderdi. Güya grip olmuştu. Ama Chanel’in eski modeli daha sonra alışveriş yaparken görüldü. Eşinin göreve başlamasından önce de ’Ben kendimi First Lady olarak görmüyorum. Bu beni tiksindiriyor’ demişti."
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleShare on Facebook
Sponsor Reklamları...
Alt 03-09-2007, 06:31 PM   #2
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 110
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor
Cevap: Dünyayı Kışkırtan 3 Kadın

Türbanı her zaman çok düzgün. Eski bir Türk geleneğine göre türban boğaza sıkıca bağlanıyor, saçın tek teli ve ense hiç görünmüyor. Hayrünnisa Gül, eşinin yanında Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne yerleşecek ilk koyu Müslüman. Dini inacına göre, türban olarak nitelenen başörtüsü bağlıyor ki, bu birçok kişi için adeta ’kırmızı kumaş’ haline gelmiştir. Çünkü Türkiye’de din ve devlet işleri birbirinden ayrı. Kamu kurum ve kuruluşlarında, üniversitelerde ve parlamentoda başörtüsü yasak. Hayrünnisa Gül ile Türkiye’nin İslamlaşmasının yolu açılacak diye endişe ediliyor. Askerler darbe tehdidinde bulundu. Hayrünnisa Gül bundan etkilenmişe benzemiyor. O ’Türban benim başımı örtüyor, beynimi değil’ diyor."

Bu ifadeden ne anlıyor insanlar da Hayrinnisa hanımı kışkırtıcı adlediyorlar.
Benim annem gibi bacım gibi abimlerin hanımları gibi oda başını kapatmış. Bunun için bir yabancı basının böyle bir yorum yapması ne kadar yersiz...

Allah bildiği gibi yapsın
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleShare on Facebook

Seçenekler
Stil