![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Sezer'in Çölaşan hassasiyeti (Video )" başlıklı konu görüntüleniyor, "NTV'nin haberine göre veda turları yapan Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, konvoyunu durdurarak Emin Çölaşan ile görüştü. Yol üzerinde Çölaşan'ın farkeden Sezer, yaveri ile korumaları ile makam aracından inerek gazeteci Emin ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NTV'nin haberine göre veda turları yapan Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, konvoyunu durdurarak Emin Çölaşan ile görüştü. Yol üzerinde Çölaşan'ın farkeden Sezer, yaveri ile korumaları ile makam aracından inerek gazeteci Emin Çölaşan'ın yanına gitti. Emin Çölaşan'a geçmiş olsun dileğinde bulunan Sezer, "Sizi evinizden aradım ancak ulaşamadım. Eşinizle görüştüm. Yaşanalarda üzüntü duyduğumu bildirdim. Gerçekten çok üzgünüm. Bakalım bu işin sonu nereye varacak." dediği öğrenildi. Gazeteci Emin Çölaşan'ın Hürriyet'ten gönderilmesine Cumhurbaşakanı Sezer çok üzüldü. Çölaşan'ı arayarak üzüntüsünü eşine ileten Sezer, bugün bir adım daha attı. Caddede gördüğü Çölaşan için konvoyunu durdurdu. Hürriyet gazetesindeki işine son verilen Çölaşan bugün saat 10.30'da evinden çıkarak Cinnah caddesinde bulunan gazete binasına doğru yürümeye başladı. Farabi sokağa sapan Çölaşan, sokağın başında ve orta bölümünde, polislerin önlem aldığını gördü. Polislerle selamlaşıp yoluna devam eden Çölaşan'ın yanından bir süre sonra 6 araçlık bir konvoy geçti. Gazeteport'un haberine göre bir trafik eskortunun eşlik ettiği araçlardan oluşan konvoy kısa süre sonra sokağın ortasında durdu. En öndeki Mercedes marka aracın kapıları açıldı ve içinden önce bir Albay ardından da Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer çıktı. 'SİZİ GÖRDÜM DURDUM' Sezer araçtan iner inmez kaldırımda yürümekte olan Emin Çölaşan'a doğru yöneldi ve "Emin bey sizi gördüm, durdum. Çok üzüldüğümü söylemek isterim" dedi. Çölaşan'ın elini sıkan Sezer "Olmaması gereken bir hadise. Duyar duymaz sizi aradım" ifadelerini kullandı. Çölaşan Sezer'in bu jesti karşısında şaşırırken, "Çok teşekkür ederim, bu nazik davranışınız her şeye bedel" dedi. Bu sırada Farabi sokaktan geçen bazı vatandaşlar da Sezer'in yanına gelerek elini öpmek istediler. Sezer ise ''Teşekkür ederim'' diyerek elini öptürmek istemedi ve vatandaşlarla tokalaştı.Sokak ortasındaki buluşma sırasında Farabi sokak da arkadan gelen araçlar nedeniyle trafiğe kapandı. Koruma polisleri etrafta önlem alırken, araçları ile sokağa giren vatandaşların bir bölümü de arabalarından inip Sezer ve Çölaşan'ı alkışladı. 'TELESEKRETERE NOT BIRAKMADIM' Cumhurbaşkanı Sezer, daha sonra "Bu tatsız olayı duyunca sizinle görüşmek istedim. Gece ev telefonunuzdan aradım, ancak telesekreter çıktı. Ben de mesaj bırakmadım. Sonra eşiniz Tansel hanımı aradım ve üzüntümü ilettim" dedi. Çölaşan da "Evet eşim iletti. Çok naziksiniz beni bir kez daha duygulandırdınız" cevabını verdi. Sezer daha sonra, "Tekrar geçmiş olsun, sizi iyi gördüm" dedi ve Çölaşan ile vedalaşarak aracına binip uzaklaştı. Bu sırada sokakta biriken vatandaşlar da Sezer'i alkışlayarak uğurladı. Gazeteci Emin Çölaşan, www.gazeteport.com'un sorusu üzerine "Hiç beklemediğim bir anda Sayın Cumhurbaşkanı ile karşılaştım. Büyük bir jest yaptı. Çok duygulandım. Müthiş bir nezaket örneği'' dedi. Sezer'in veda ziyaretleri kapsamında Türkiye Barolar Birliğini ziyarete giderken, Çölaşan ile karşılaşması ve aracından inerek üzüntülerini bildirmesi, 'sokaktaki buluşma' olarak tarihe geçecek.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sezer'in Çölaşan hassasiyeti (Video ) Keşke Cumhurbaşkanımız her konuda bu kadar hassas olabilse idi ama maalesef olmuyor işte. Herkesin hassasiyete farklı olabiliyor. sonuçta demokrat bir ülkedeyiz değilmi sayın Çölaşan.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |