![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Velilere Uyarı: Kayıt Parası Vermeyin" başlıklı konu görüntüleniyor, "Velilere Uyarı: Kayıt Parası Vermeyin Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, okullara kayıtların başlamasıyla birlikte velilere uyarıda bulunarak, “Kesinlikle kayıt parası vermeyin” dedi. Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, okullarda ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Velilere Uyarı: Kayıt Parası Vermeyin Velilere Uyarı: Kayıt Parası Vermeyin Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, okullara kayıtların başlamasıyla birlikte velilere uyarıda bulunarak, “Kesinlikle kayıt parası vermeyin” dedi. Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, okullarda kayıtların başlamasıyla velileri uyararak, kayıt parası vermemelerini istedi. Öğrenci kaydı sırasında velilerden kesinlikle ‘kayıt parası’ adı altında para alınamayacağını ve bu durumla karşılaşanların yetkili makamlara başvurmasını öneren Ayrıksa, “Okullarımızda kayıt işlemleri devam ediyor. Kayıt sırasında velilerimize her türlü kolaylık gösteriliyor. Onlardan kesinlikle kayıt ücreti alınamayacak” diye konuştu.
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Velilere Uyarı: Kayıt Parası Vermeyin iyi güzel doğru söylüyor da kardeşim biz kayıt yaptırdık geçen hafta okula devletten çok az para geliyormuş gerçekten devlet para göndermiyorki okullara :(
__________________ "Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Olursan Bu Vatana Batmayacaktır!" M.Akif |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Velilere Uyarı: Kayıt Parası Vermeyin Haber bana görede kadük, her yıl Milli Eğitim Bakanlığının (kendisi veya üst düzey yetkili) yerine az çok kendisinide tanırım. Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Mesut bey açıklamış, ne alaka ise, Bencede gerçek şu, bölgenizdeki okula ve yöneticileri ile Okul Aile Birliğine güveniyorsanız çocuğunuzu kayıt ettirin ve imkanınız ölçüsünde de destek olunuz, hatta Aile Birliğinde aktif olunuz. Hem öğrencinizi iyi gözlemlersiniz hemde ülkeye samimi iseniz yararlı hizmetlerde bulunursunuz. Sizin, bizim çocuklarımız bu ülkenin geleceğidir. Unutmamalıyız. |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Velilere Uyarı: Kayıt Parası Vermeyin Bugün gittim kızımı okula yazdırmaya 150 ytl kayıt parası ve 20 milyonluk kırtasiye malzemesi istediler.Kayıt parası yasak dedim bağışmış.nasıl bağışsa.MEB Aradım.ne yapalım kardeşim yasak diyoruz yine alıyorlar dedi. Bir yandan kızları okutalım kampanyası açıyorlar.bir yandan dünyanın parasını istiyorlar.bu ne vicdansızlık kardeşim.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad:
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Velilere Uyarı: Kayıt Parası Vermeyin o paralar okula gidiyor okulun ne geliri var ki?? meb den gelen çok az bir para gelen paralar doorudan okulun giderlerine harcanıyor labaratuar, spor salonu, boya, vs. vs. işte ama biz yine 50 YTL ile kurtulduk daha sonra veririz dedik :D :D aslında adamın amacı herkesten 300 ylt imiş ama kimseden para koparamıyoki :)
__________________ "Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Olursan Bu Vatana Batmayacaktır!" M.Akif |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |