![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Necdet Sezer'e En Ağır Eleştiriler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: sheytan ´isimli üyeden Alıntı görüşlerini belirtmissin zaten bunları birilerine kkabul ettirmeye calısman sacma ;) buarada azınlık dediğin kesim %60'la AKP'yi yine meclise tasıdı yanılıomuyum!! :rolleyes: Ben konuda nerede sizin ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Necdet Sezer'e En Ağır Eleştiriler Alıntı:
Konuya göre yorum yazıyorum ve kimseye kabul ettirme dayatmam yoktur, tam tersine bu forumda demokratik olmayan veya Ülkem, inancıma aykırı gördüğüm her konuya cevap yazmaya gayret ediyorum. Eksik veya yanlış anlatımım olabilir ama azınlık küçümsemesi ve dayatmam yok. Kısmen var diye bildiğiniz yazım varsa hatırlatın gözden geçireyim, varsa düzeltirim, Ayrıca bizzat azınlık gördüğüm veya aykırı gördüğümüde net yazdığıma inanıyorum. İyi forumlar. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Necdet Sezer'e En Ağır Eleştiriler Ben o kişinin bu ülkenin vatandaşı olmasını dahi kabullenemezken onun cumhurbaşkanı yapıldığı bir yer nasıl benim ülkem olabilir...? Oligarşik bir sulta ve onun despotizmi... en kestirme tanım bu olur. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |