FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

İlköğretim Kayıtları Başlıyor

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "İlköğretim Kayıtları Başlıyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "Öğrenci velileri okul müdürlüklerine müracaat edecek. İlköğretim okullarına kayıtlar bugün (01.06.2007) başlıyor. Kayıt için öğrenci velisi doğrudan okul müdürlüğüne müracaat edecek. Öğrenci velileri burada bir görevlinin yardımıyla çocuğunun TC kimlik ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-06-2007, 04:29 AM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Exclamation İlköğretim Kayıtları Başlıyor

Öğrenci velileri okul müdürlüklerine müracaat edecek.

İlköğretim okullarına kayıtlar bugün (01.06.2007) başlıyor. Kayıt için öğrenci velisi doğrudan okul müdürlüğüne müracaat edecek.

Öğrenci velileri burada bir görevlinin yardımıyla çocuğunun TC kimlik numarası ve adres bilgilerini internet ort***** aktaracak.

İl ve ilçelerde kurulacak yerleştirme komisyonları bu beyanları dikkate alarak öğrencilerin oturdukları yere en yakın okulu belirleyecek ve ilgili okul müdürlüğüne duyurusunu yapacak.

Adres kontrollerinin ardından komisyonlarca öğrencilerin kesin kayıtları yapılacak.

Kayıt sonuçları bakanlığın internet adresinden ve okul müdürlüklerinden öğrenilebilecek.

Bu sene getirilen bir yenilikle, şehit, malul ve muharip gazi çocuklarının talepleri halinde istedikleri okula kayıtları yapılacak.

Kardeşlerin aynı okulda birleştirilmesi, öğrencinin ana sınıfını okuduğu okula devam edebilmesi ile çalışan anne ve babanın iş yerlerinin bulunduğu alanın dahil edildiği okula kayıt yaptırma talepleri de değerlendirilecek.

Bu durumdaki veliler gerekçelerinin belgeleriyle istedikleri okula müracaat edecek.

E-Kayıt sistemi Ortaöğretim Kurumları için bu yıl 16 ilde uygulanacak. Kayıtlara ilişkin ayrıntılar daha sonra duyurulacak.

alıntı

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 06-06-2008, 10:49 PM   #2
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

gemici24 is on a distinguished road
Cevap: İlköğretim Kayıtları Başlıyor

Alıntı:
doğangüneş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öğrenci velileri okul müdürlüklerine müracaat edecek.

İlköğretim okullarına kayıtlar bugün (01.06.2007) başlıyor. Kayıt için öğrenci velisi doğrudan okul müdürlüğüne müracaat edecek.

Öğrenci velileri burada bir görevlinin yardımıyla çocuğunun TC kimlik numarası ve adres bilgilerini internet ort***** aktaracak.

İl ve ilçelerde kurulacak yerleştirme komisyonları bu beyanları dikkate alarak öğrencilerin oturdukları yere en yakın okulu belirleyecek ve ilgili okul müdürlüğüne duyurusunu yapacak.

Adres kontrollerinin ardından komisyonlarca öğrencilerin kesin kayıtları yapılacak.

Kayıt sonuçları bakanlığın internet adresinden ve okul müdürlüklerinden öğrenilebilecek.

Bu sene getirilen bir yenilikle, şehit, malul ve muharip gazi çocuklarının talepleri halinde istedikleri okula kayıtları yapılacak.

Kardeşlerin aynı okulda birleştirilmesi, öğrencinin ana sınıfını okuduğu okula devam edebilmesi ile çalışan anne ve babanın iş yerlerinin bulunduğu alanın dahil edildiği okula kayıt yaptırma talepleri de değerlendirilecek.

Bu durumdaki veliler gerekçelerinin belgeleriyle istedikleri okula müracaat edecek.

E-Kayıt sistemi Ortaöğretim Kurumları için bu yıl 16 ilde uygulanacak. Kayıtlara ilişkin ayrıntılar daha sonra duyurulacak.

alıntı
Selamlar sayın doğan güneş haberinizin kaynağını öğrenebilirmiyim haberiniz içinde geçen anaokulo öğrencileri ile olan kısmı beni ilgilendiriyor çünkü kızımı 1 senedir gittiği anaokuluna kayıt yaptıramıyorum bana okul müdürümüzün demesine göre internetten kayıt sistemine göre başka okul düşüyor ama ben aynı okulda devam etsin istiyorum çok saçma birşey oysa sizin yazınız bana ilaç gibi geldi yalnız haberin kaynağını veya siteyi bana yazarmısınız teşekkürler.
gemici24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 07-06-2008, 12:06 AM   #3
SİTE ADMİN

Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
gemici24´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar sayın doğan güneş haberinizin kaynağını öğrenebilirmiyim haberiniz içinde geçen anaokulo öğrencileri ile olan kısmı beni ilgilendiriyor çünkü kızımı 1 senedir gittiği anaokuluna kayıt yaptıramıyorum bana okul müdürümüzün demesine göre internetten kayıt sistemine göre başka okul düşüyor ama ben aynı okulda devam etsin istiyorum çok saçma birşey oysa sizin yazınız bana ilaç gibi geldi yalnız haberin kaynağını veya siteyi bana yazarmısınız teşekkürler.
Bu haberi ekleyeli baya zaman geçmiş ama arattırınca bulursun çıkıyor heryerde.Yardımcı olucaksa ben aynı haberin geçtiği bir site buldum.İşşallah yardımcı olur

Burdan bulabilirsin aynı haberi

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

Alt 07-06-2008, 12:15 AM   #4
SİTE ADMİN

İlköğretim okullarına kayıtlar başlıyor

İlköğretim okullarına öğrenci kayıtları yarın başlayacak. İnternet üzerinden gerçekleştirilecek kayıtlar, 30 Temmuz tarihinde sona erecek.

Ortaöğretimde geçen yıl 16 ilde pilot uygulama olarak başlatılan 'e-kayıt' sistemi, bu yıl Türkiye geneline yaygınlaştırılacak. Ortaöğretimde sınavla öğrenci alan fen ve Anadolu liseleri dışındaki liselere kayıtlar ise 15 Ağustos'tan sonra okulların kontenjanlarına göre yapılacak. Ortaöğretim Kurumları Sınavı (OKS) sonuçlarına göre öğrenci alan liseler ise Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirleyeceği takvime göre kayıt yapacak. Ortaöğretim kayıtları da internet üzerinden alınacak. İnternet üzerinden kayıt uygulaması, adrese dayalı nüfus kayıt sistemine göre öğrencilerin, velilerin ikametlerine en yakın ortaöğretim kurumlarına yerleştirilmesini esas alıyor. Bu çerçevede veliler, internet aracılığıyla Milli Eğitim Bakanlığı'nın web sitesinden form doldurarak kayıt başvurusu yapıyor. MEB yetkilileri, internet üzerinden kayıt sisteminin, velilerin şikayetlerine sebep olan 'zorunlu bağışı ortadan kaldırdığını' belirttiler.

Ankara, aa

kaynak

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

Alt 07-06-2008, 10:50 AM   #5
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

gemici24 is on a distinguished road

iyigünler doğan bey evet haber eski ilk girdiğiniz haberinizdeki "Kardeşlerin aynı okulda birleştirilmesi," satırı ile başlayan paragraf benim için önemli araştırma yaptım bu sene böyle bir habere ulaşamadım ama 2007 de çıkan tebligat 2008 de de geçerlidir herhalde.yine aklınızda bulunsun bir şeye rastlarsanız bilgilendirirseniz sevinirim.iyi günler.
gemici24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-06-2008, 10:51 AM   #6
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

doğangüneş bayan sn.gemici24 ayrıca benimde ufak kuzenimi kayıt ettirmek icin dayımlar gittiler ana kayıtlar internetten oluyormus sadece ön kaydını yaptırabilmişler.
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil