![]() |
|
| | |||||||
Bir erkeği en seksi gösteren giysi sizce nedir? Jean ve gömlek Smokin Siyah bokser Dar bir atlet ve bol pantolon Kumaş pantolon ve süveter
![]() |
| | BackLink | Seçenekler |
| | #1 |
| SUPER ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Güneşin battığı yerden..
Günlük Yazıları: 9
Rep Gücü: 116018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir erkeği en seksi gösteren giysi sizce nedir?
__________________ Hєя haккıмız SaкLıdıя®™ | l | lllll| lll||lll || lllllll||ll|ll|l| ²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³¹³³ Kaybedebileceğin herseyin kıymetini bil! |
| | |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Rep Gücü: 1714 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gri eşortman altı ve üstüne beyaz tişört,tek geçerim
__________________ gittiğin yer kadar önemli yanında götürdüklerin,, |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: İstanbul
Rep Gücü: 6404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence mühim olan giydiğini üzerine yakıştıran bir başka deyişle giydiğini taşıyabilen erkektir..
__________________ Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim... |
| | |
| | #4 | |
Rep Gücü: 116018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Hєя haккıмız SaкLıdıя®™ | l | lllll| lll||lll || lllllll||ll|ll|l| ²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³¹³³ Kaybedebileceğin herseyin kıymetini bil! | |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: İstanbul
Rep Gücü: 6404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim... |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 41
Günlük Yazıları: 3
Rep Gücü: 27813 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hicbir, Bunlarin hepsi yabanci Milli spor giysisi KISPET yagli yagli vicik vicik adam kelli felli gobekli ve biyikli olucak. Biyiklari dik yada sivri olmali mum surmus olmali. ![]() su asalete bakin su seksilige bakin ![]() Dikkat edin Sumo gurescisinin giydigi dondan bahsetmedim, Kiyafet seksii ama milli olmali ![]() ve bence gerine gerine kispetle dolasmaliyiz yollarda |
| | |
| | #7 | |
Rep Gücü: 116018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Iyyyyyyyyyyyyyyyyy bu ne rüküşlük ve iğrençlik... ![]() birde gerine gerine geziceklermiş allahım...:)))
__________________ Hєя haккıмız SaкLıdıя®™ | l | lllll| lll||lll || lllllll||ll|ll|l| ²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³¹³³ Kaybedebileceğin herseyin kıymetini bil! | |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Nerden: Bulutlar Ülkesi
Rep Gücü: 557 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şalvarı tek gecerim Üstünede güzel bir cübbe kafada Yesil fes Ve uzun ve sag taraftan arkaya dogru uzatılmıs sarık .... |
| | |
| | #10 |
Rep Gücü: 116018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne alaka kırmızıelma...
__________________ Hєя haккıмız SaкLıdıя®™ | l | lllll| lll||lll || lllllll||ll|ll|l| ²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³¹³³ Kaybedebileceğin herseyin kıymetini bil! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |