![]() |
|
| | |||||||
Otomobil katogorisi Markalar & Modeller forumu içinde "2008 Ford Fiesta" başlıklı konu görüntüleniyor, "alıntı......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 681 Rep: 67191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 2008 Ford Fiesta Bu yeni modellerin özellikleri yokmu? Sadece resim yavan duruyor forumda :)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 2008 Ford Fiesta Test ettikten sonra özellikleri eklemeyi düşünüyorum :)) hani bizde derler katuk katuk
__________________ |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: 2008 Ford Fiesta Türkiye'de satılmayacak sanırım bu otomobil 2009 yılında americada satışa sunulacak TV izlemiştim.. ÇOk harika bir otomobil..
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 2008 Ford Fiesta evet sgor türkiyede satışa sunulmuyor şuanda 2009 da belki buraya gelebilir.
__________________ Konu ErDaLL tarafından (21-02-2008 Saat 01:25 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: 2008 Ford Fiesta ben bindim örnek getirmişler 3 tane titanyum modeli vardı dibim düştü yav o ne tatlı bişey maşllah gelmesede çalarım ben onu amerikadan :) çok çekici resimdekinden daha etkileyici duruyo atlayı verecek gibi |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: 2008 Ford Fiesta süper yanlız ford bu sefer başardı yani |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| ford fiesta |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |