![]() |
|
| | |||||||
Otomobil katogorisi Markalar & Modeller forumu içinde "2009 Rolls-Royce Phantom Coupe" başlıklı konu görüntüleniyor, "alıntı......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() alıntı...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 2009 Rolls-Royce Phantom Coupe Eline sağlık Erdalcım. Yine döktürmüşsün. Büyük bir heycan ve merakla yeni konularını bekliyorum. Ben Rolls-Royce'nin bu modelini chrysler 300c ye çok benzettim. Fakat farkını ortaya koymuş :) Arkadaşımın bu gibi durumlarda söylediği bir laf geldi aklıma "Vay benim olasıca" :) Teşekkürler |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saol görkem teşekkürler.chrysler 300c ile benzer cizgilerde senin olasıca diyelim :))
__________________ |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: 2009 Rolls-Royce Phantom Coupe Mükemmel tek kapı olması çok hoş geçrekten..
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 2009 Rolls-Royce Phantom Coupe Emeğinize sağlık, nedense bu marka bana hep protokol aracı ve kısa olmaz modelli araçlar olarak yer etmiş bir defa kafamda, normal ve sedanlarını görmek hayrete düşürdü ama harika görüntüler gerçekten. İç dizaynı ve döşemelerde harika lüks. |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 2009 Rolls-Royce Phantom Coupe Bende sizinle aynı düşünceye sahibim aslında erkişi protokol araçı olarak aklımıza yer etmiş fakat coup olması ve iç dizayn olarak çok güzel bir araça benziyor. aslında sizin Volkswagen i satıp bir Rolls-Royce alsanız olabilir :))
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |