![]() |
|
| | |||||||
Otomobil katogorisi Markalar & Modeller forumu içinde "2008 Porsche 911 Turbo Aerokit" başlıklı konu görüntüleniyor, "alıntı......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() alıntı...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: 2008 Porsche 911 Turbo Aerokit hayallerimi süsleyen otomobil
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 865 Rep: 85450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 2008 Porsche 911 Turbo Aerokit Hakikatende süper bir araba sgor kimbilir belki gerçek olur hayalin.Eeee hayaller olmasa nasıl yaşar insan dimi...Bende süper,siyah bir jipim olmasının hayalini kuruyorum...sağol paylaşım için ErdaLL.Sen böyle süper arabalar ekledikçe buraya bizim hayaller depreşiyor:Cachondon:
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: 2008 Porsche 911 Turbo Aerokit Evet haklısın fazlasıyla sürat meraklısı olduğumdan tercih ediyorum bu ve bu tar otomobilleri.. ama inş. sende gönlündeki siyah canavarı bulursun ben sana fotosunu hediye ediyorum umarım beğenirsin.. ![]() ![]() Bir çok farklı jeep için linki tıklayabilirsin.. Land Rover wallpapers and high resolution pictures
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |