![]() |
|
| | |||||||
Otomobil katogorisi Modifiye & Tuning forumu içinde "Bu araba sizi çok şaşırtacak" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sizce bir araba kaç şekle girebilir? Bu araba hem karavan, hem helikopter... Hem jip, hem minibüs... İşte görenleri şaşkına çeviren 'çok amaçlı' araba... Çoklu kullanım amacına uygun bu araba görenleri ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sizce bir araba kaç şekle girebilir? Bu araba hem karavan, hem helikopter... Hem jip, hem minibüs... İşte görenleri şaşkına çeviren 'çok amaçlı' araba... Çoklu kullanım amacına uygun bu araba görenleri şaşırtıyor. İhtiyaca göre karavan, helikopter ,jip ve daha birçok şekle girebiliyor. Görüntülerin montaj olup olmadığı sizin takdirinize kalmış.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu araba sizi çok şaşırtacak İnsanın hayal ettiği tüm ihtiyaçları için bir tür araç hemde güzel tasarlanmış, emeğine sağlık, Helikopterin makinalı tüfeğide varmı? ne. Birde piste nasıl iner acaba? tekrar emeğinize sağlık. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu araba sizi çok şaşırtacak helikopter güzel gercekten nasıl piste inmesi tasarlanmış bir bilgiye ulaşamadım.tasarlayan inişide hesaba katmıştır inşallah dört teker üstüne inse iyi olur.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Misafir..
| Cevap: Bu araba sizi çok şaşırtacak Bunların hepsi aynı araç olamaz:) |
|
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu araba sizi çok şaşırtacak olursa iyi olur ama değilmi nasrettin hoca misali göl ya maya tutarsa
__________________ |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu araba sizi çok şaşırtacak Ben bu arabanın, helikopter, karavan her ne ise artık aslında, değişir iken ki videosunu görmek isterim, araba güzel ama hepsinin aynı olduğuna dair ıspat lazım bana:) Eğer gerçek ise, harika imiş:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |