![]() |
|
| | |||||||
Oyun Dünyası katogorisi Oyun Yamaları forumu içinde "gta vice city türkçe" başlıklı konu görüntüleniyor, "gta vice city Oyununun türkçe yaması Oyunu %100 turkcelestirir downloads..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: gta vice city türkçe bu yamayi nasil eklicez gta vice city oyununa,onuda anlatirsaniz lutfen ii olur:) |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: gta vice city türkçe Ben ekledim. Ama nasıl eklediğimi ben de bilmiyorum. Yamayı karıştırırken oldu bişiler :biggrin:
__________________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: gta vice city türkçe Yepyeni bir Gta yaması yaptım manyak bişey yamayı isteyenler burak_kurt_@msn.com beni eklesin yamayı gönderim!!!!!! Özellikleri anlatmakla bitmez |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 349 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gta vice city türkçe yanii mora arkadaşımız dogru sölüyo ayrıca verceksen foruma yazarsın bizde sana + rep atarız msn olduguna göre kesin trojen falan vardır |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |