![]() |
|
| | |||||||
Oyun Dünyası katogorisi Oyun Yamaları forumu içinde "Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: LBJ23# ´isimli üyeden Alıntı Most Wanted'ın varsa onu da koyabilir misin? malesef yok kardeş ama most wanted ın da türkçe yamasının olmadığını biliyorum olsa da bende yok malesef..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum Ben ondan önce başka yerlerden de yama indirmiştim. Onlar da olmadı. O yüzden sordum.
__________________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum GTA Vice Cıty türkçe yaması heryerde baktım ama olmuyor
__________________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum içrisinden kaldir.bat kaldir.reg yukle.bat yukle.reg German.bin GERMAN.TXT LOCALE_GERMAN.loc dosyaları çıkıyor ama bir dosyayı daha değiştirmen gerekiyor. German.bin dosyasını başka biyere kopyala ve ismini de ismini Dutch.bin olarak değiştirip yine ...\MostWanted\LANGUAGES içerisine at. Sanırım bizimkilerde çalışmama sebebi almancanın iki dosyası olması yani German.bin ve Dutch.bin olarak iki dosyanın olması Ve yükle.bat yukle.bin dosyalarını çalıştıracaksın. geri dönmek için de yani ingilizceye dönmek için kaldır.bat ve kaldir.reg i çalıştıracaksın Eğer bunlar sendekinde yoksa buradan indir: http://****.com/files/1051367/Nfs_Mo...erk_e_Yama.rar ra pid share com yazılacak |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum BENCE LİNKLER HALA ÖLÜ ARKADAŞLAR...:( DOSYALARINIZI RAPİTTEN UPLOAD EDERSENİZ DAHA İYİ OLUR BECE.UPLOAD ETTİKTEN SONRADA ŞU SİTEDEN LİNKİNİZİ ÖLÜMSÜZLEŞTİREBİLİRSİNİZ BURADAN ÖLÜMSÜZLEŞTİR |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum ^^^YENİ LİNKLER^^^ çok tşk be arkadaş senin sayende türkçe oldu oyunlarım |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |