![]() |
|
| | |||||||
Oyun Dünyası katogorisi Oyun Yamaları forumu içinde "Most Wanted Yamaları Arıyorum Yardım...!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Slm arkadaşlar sizlerden ricam NFS Most Wanted ike ilgili yama patch arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim... Şimdiden Teşekkürler......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Most Wanted Yamaları Arıyorum Yardım...!!! Slm arkadaşlar sizlerden ricam NFS Most Wanted ike ilgili yama patch arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim... Şimdiden Teşekkürler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | tr yamasının yapım aşamasında olduğunu daha çıkmadığını biliyorum |
| | |
| | #3 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
http://www.turkcepaylas.com/indir/mo...ali34-rar.html | |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Most Wanted Yamaları Arıyorum Yardım...!!! Türkçe yaması varsa koyabilir misiniz arkadaşlar çok lasım da |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: Most Wanted Yamaları Arıyorum Yardım...!!! içrisinden kaldir.bat kaldir.reg yukle.bat yukle.reg German.bin GERMAN.TXT LOCALE_GERMAN.loc dosyaları çıkıyor ama bir dosyayı daha değiştirmen gerekiyor. German.bin dosyasını başka biyere kopyala ve ismini de ismini Dutch.bin olarak değiştirip yine ...\MostWanted\LANGUAGES içerisine at. Sanırım bu yama yeni çıkmıştır çalışmama sorunu olursa sebebi almancanın iki dosyası olması yani German.bin ve Dutch.bin olarak iki dosyanın olması Ve yükle.bat yukle.bin dosyalarını çalıştıracaksın. geri dönmek için de yani ingilizceye dönmek için kaldır.bat ve kaldir.reg i çalıştıracaksın Eğer bunlar sendekinde yoksa buradan indir: http://****.com/files/1051367/Nfs_Mo...erk_e_Yama.rar biliyorsunu adres vermek yasak (yıldızların yerine rapidshare yazılacak) iyi eğlenceler |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Most Wanted Yamaları Arıyorum Yardım...!!! Teşekkürler ;) ama save dosyasının linki kırıl galiba çok lazım banada ama kısmetmiş :) msn mi ekleyin isterseniz ordan verebilirsiniz i-karabulut@hotmail.com |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |