![]() |
|
| | |||||||
Oyun Dünyası katogorisi Oyun Yamaları forumu içinde "FiFA 2008-14 Adet Türkiye Stadyumu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Stadyumlar: Ali sami yen stadyumu Ankara 19 mayıs stadyumu Gaziantep kamil ocak stadyumu Avni aker stadyumu Bursa atatürk stadyumu Denizli atatürk stadyumu İnönü stadyumu Kayseri atatürk stadyumu Şükrü saraçoğlu stadyumu ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 266 ![]() ![]() ![]() | FiFA 2008-14 Adet Türkiye Stadyumu ![]() Stadyumlar: Ali sami yen stadyumu Ankara 19 mayıs stadyumu Gaziantep kamil ocak stadyumu Avni aker stadyumu Bursa atatürk stadyumu Denizli atatürk stadyumu İnönü stadyumu Kayseri atatürk stadyumu Şükrü saraçoğlu stadyumu Sivas 4 eylül stadyumu Rize atatürk stadyumu Manisa 19 mayıs stadyumu Konya atatürk stadyumu İzmir atatürk stadyumu (türkiye kupası final maçları bu stadyumda) Kurulum: tsl_stadyumlari_fifa08 adlı klasördeki bütün dosya ve klasörleri kopyalayın, fifa 08 in yüklü oldugu klasöre gidin ve yapıştır deyin, degiştirilsinmi sorusuna tümüne evet deyin,bu kadar buyrun indirin, RapidShare: 1-Click Webhosting |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |