![]() |
|
| | |||||||
Oyun Dünyası katogorisi Online Oyunlar forumu içinde "Silkroad Online" başlıklı konu görüntüleniyor, "silkroad oynayanlar buraya.Silkroad oynayan üyeler irtibat için msn:can@candanturk.com..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 97 ![]() | Silkroad Online silkroad oynayanlar buraya.Silkroad oynayan üyeler irtibat için msn:can@candanturk.com |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Silkroad Online :biggrin: arkadaş bende silkroadlıyım lvl 23 adım sakal tanışırsak sevinirim bu arada bölümüm red sea:biggrin: |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Silkroad Online |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Silkroad Online arkadaşlar lütfen mesaj sayım az olduğu için yazdıklarımın önemsiz olduğunu yada tehlikeli lduğunu düşünmeyin. foruma yeni kayıldım ve bulduğum şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 865 Rep: 85450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Silkroad Online arkadaşım aynı konuyu niye üç yere birden açıyorsun.birdaha olmasın... ya arkadaşlar lütfen mesaj kurallarını dikkatli okuyun ve öyle konu açın.aynı konuyu farklı yerler açanın bir dahaki sefere bütün konularını silicem haberiniz olsun....
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. |
| | |
| | #6 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 681 Rep: 67191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Silkroad Online Aynı konuyu 3 yere acanda art niyet aranır.(kendini uyanık zanneden cakal lardır bunlar) Uyarman gerekmez altta ceza tusu var Banla gitsin. zaten onların kimseye faydası olmaz.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #7 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 681 Rep: 67191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Silkroad Online Alıntı:
-Flood yapmak yasak -Referans numarası verip sahsi kazanc saglamak yasak Gec kaldın Belki baska forumda okursun :)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |