![]() |
|
| | |||||||
Oyun Dünyası katogorisi Flash Oyunlar forumu içinde "Bakalim ne kadar dayanabileceksiniz.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben 10.756 saniye dayanabildim bakalim sizler ne kadar dayanabileceksiniz oyunun aciklamasi altinda yaziyor zaten anlatmaya gerek yok yani...iyi eglenceler hepinize... HADi BAKALIM NE KADAR DAYANABILECEKSINIZ TIKLAYIN... Ne kadar dayanabildiginizi yazmayi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 147 Rep: 14283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bakalim ne kadar dayanabileceksiniz.. Ben 10.756 saniye dayanabildim bakalim sizler ne kadar dayanabileceksiniz oyunun aciklamasi altinda yaziyor zaten anlatmaya gerek yok yani...iyi eglenceler hepinize... HADi BAKALIM NE KADAR DAYANABILECEKSINIZ TIKLAYIN... Ne kadar dayanabildiginizi yazmayi unutmayin cevaplarinizi bekliyorum...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalim ne kadar dayanabileceksiniz.. 16.719 Sn. dayanabildim bende, ama süreyi uzatmam zaman aldı, sonunda da dikkatimi çekti, engeller aynı şekilde hareket ediyor:) Problem hızlanmaları:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 147 Rep: 14283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalim ne kadar dayanabileceksiniz.. Alıntı:
Cozdukten sonra dahada keyifli oluyo demi?
__________________ | |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalim ne kadar dayanabileceksiniz.. 24.045 ama oynadıkça zaman uzuyor...... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bakalim ne kadar dayanabileceksiniz.. 18 saniye dayanabildim ama o anda dikkatim dağıldı yoksa daha fazla da yapabilirdim sanırım |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bakalim ne kadar dayanabileceksiniz.. arkadaşlar ben 18 saniye kalabildim ama gerçekten oynadıkça süre uzuyo |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |