FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GENEL & GÜNCEL > Bilim Teknik > Parapsikoloji

İnsan gerçekten insanmıdır

Bilim Teknik katogorisi Parapsikoloji forumu içinde "İnsan gerçekten insanmıdır" başlıklı konu görüntüleniyor, "İnsan , kendini bedeniyle bir tutar , oysaki bedeni gözle görülemeyecek derece hatta en güçlü mikroskopların dahi ancak görebildiği milyarlarca , triyonlarca ,atomlardan , moleküllerden oluşturulmuştur maddi yapının en küçük ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-07-2008, 01:55 AM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
stat İnsan gerçekten insanmıdır

İnsan , kendini bedeniyle bir tutar , oysaki bedeni gözle görülemeyecek derece hatta en güçlü mikroskopların dahi ancak görebildiği milyarlarca , triyonlarca ,atomlardan , moleküllerden oluşturulmuştur maddi yapının en küçük parçasından oluşturulmuş olan bir biyolojik robottur , bu robotu kullanan ise bu robotun enerji ve bilinç devinim yeri dediğimiz şakralarda devinen bilinçtir .

Dünyaysa bir Deneyim ortamıdır , bilincin mineralden , bitkiye , bitkiden hayvana , hayvandan beşere , beşerden , insana ( İnsanı kamile ) doğru olan tekamülünü deneyimleyerek ilerler.

Beşerin oluşturmuş olduğu kişilik dahi Robotik kişiliktir , Çünki dünyaya geldiği andan itibaren , duyularıyla ve cevresi yoluyla edindiği bilgileri kayıtlar ve şartlar bir müddet sonra herşeyi otomatik olarak yapmaya başlar , neden hergün aynı hareketleri yenilediğini bilemez , biyolojik robottoki ana kumanda sistemiz dediğimiz beyinde öyle bir gerçeklik yaratmıştırki , onun dışına çıkamaz .

Metafizik her yönüyle gereklidir , çünki kendini robotluktan kurtarıp , kendini bir beden , bu bedende oluşan duygular , düşünceler , değil , bunların ötesinde , onu kullanan bilinç olduğunun farkındalığına kavuşup , ilizyonun ötesine geçebilsin .Bedenini , düşüncelerini , duygularını kullanan olduğunu bilip , blinçli seçimlerle , robotluktan çıkıp kullanıcı olsun ve kendini pozitif yaratımla gelişimini ve evrimini sürdürsün.

Atomun yapısını oluşturan kuvant birimleri, atomun yapısında elektron, proton ve nötron ifadeleriyle bilinen yüklü ve yüksüz partiküller halinde atomik iç denge prensiplerine uygun dinamikleri sürdürürler.

Kuvantum alanı, her atomun kendi varlığıyla müstakil formasyonlu bir kalıp halinde varlık gösterebildiği gibi, birden fazla atomun bir araya gelerek birleşik düzen hasıl etmesiyle bu atomların varlığıyla devrede tutulan kuvantum alanlarının birleşik düzen hasıl etmesini de sağlar.

Vega yıldız sisteminin Dünya’da bulunan robotları atomlardan müteşekkil yapılardır.

MİNERAL - BİTKİ - HAYVAN - BEŞER.

Sirius insanının deneyimli hale gelebilmesi için özgen potansiyelinin bütünselliğini ilgilendiren mineral - bitki - hayvan - beşer ifadeleriyle bilinen androidlerin robotik kalıplarını robotik düzen kurallarına uygun olarak birer birer muayyen uzay / zaman dilimlerinde kullanarak, her robotik düzensel yaşam olgusunu gerekli mahiyet ve kıstaslarda yaşayıp deneyimlemesi gerekir.

Gökler bu bilgileri yüzyıllardır vermek ve robotlarda devinen bilinçleri uyandırnak istediler, ama bu bilinçler ne yazık ki her çağda alışılagelmişliğin abluka altına alan sahte güzelliklerine kapıldılar ve hakikati bilmek ve bu hakikate uygun olanı yaşamaktan kaçındılar.

Yukarıda verdiğim bilgi Cenap Başmanın yazısınından alıntıdır , metabilgi.net 'te , evrim , robotik kalıpların Vegada tanzim edilmesi ile ilgili çok teferruatlı bilgiler veriyor , evrim böyle bir şey işte ,Sevgilerimle

Mevlananın dediği gibi
Mineral olarak öldüm, bitki oldum.
Ve bitki iken öldüm, hayvan oldum..
Hayvan olarak öldüm, insan oldum.
Öyleyse ölerek kaybolmaktan neden korkarsınız..
Gelecek ölümümde,
Melekler gibi tüylerim ve kanatlarım olacak
Ve sizin hayal bile edemeyeceğiniz
O olacağım...

alıntıdır

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 08-07-2008, 06:53 AM   #2
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dostum! kadinlara inanma...

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor
Cevap: İnsan gerçekten insanmıdır

konu biyolojik psikolojik yada bilim dali seklinde aciklanmis olsada,zira ben kisilik olarak yorum yapmak istedim...peki insan kendisimidir?...sorular her daim onumuze celiskili cikar ve sorulan soru ya ilave mutlaka arkasina diger bi soruya birakir...insan oldugumuz kararini kendimize sorup cevabini yine kendimiz verebiliyorsak kisiye gore insan insandir...insanlik genis bi kavram ki derinliklerine girmeden ben sayin, dogangunes arkadasimiz da guzel bi alinti yapip aciklik getirmisdir ..sonuc kisinin bundan nekadar anlam tasiyip kendine nekadar anlatabilmis olmasidir...sanirim bizler (hic kimseye kisisel bi kinaye yoktur) melekden cok seytan olmaya daha megil birakiyoruz kendimizi yada ifade seklimiz yani icimizde melek olsada sozlerimiz ve davranislarimiz geregi seytan kimligine burunuyoruz ...vs..vs.. diye dusundum oyle iste...

Seçenekler
Stil