![]() |
|
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "Süpermeydan 1. Slogan yarışması oylaması" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Y.E.K. ´isimli üyeden Alıntı Sloganlar kısa ve öz olmalı,mesajını direk verebilmeli.Bu neviden bir slogan oylamada bulunmamaktadır. Süperlerin sanal meydanı SÜPERMEYDAN bile hepsinden daha etkileyici,basit sade ve etkili.Bu tarz sloganların ..."
| Anketimiz: Süpermeydan 1.Slogan yarışması Oylaması | |||
| RABİA | | 2 | 6,25% |
| meys | | 4 | 12,50% |
| ViRioS | | 0 | 0% |
| Eftelya | | 7 | 21,88% |
| SAHARAY | | 8 | 25,00% |
| Bafrali77 | | 3 | 9,38% |
| süvari | | 3 | 9,38% |
| 05A34İ59T | | 5 | 15,63% |
| Katılımcı sayısı: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 886 Rep: 87529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan 1. Slogan yarışması oylaması Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. Konu doğangüneş tarafından (15-10-2008 Saat 02:07 AM ) değiştirilmiştir. | ||||
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Uye ![]() | Cevap: Süpermeydan 1. Slogan yarışması oylaması Slogan kelimesinin TDK SÖzlüğündeki karşılığı;Kısa ve çarpıcı propaganda sözü, uran: dır. Arkadaşların emeğine elbette saygı duyuyorum.Sadece ortada bir yanlışlık var,ona işaret ettim. Her konuda gerekli açıklamalar yapılıyordu.Burada da yapılsaydı sanırım daha fazla kişi buna iştirak ederdi.O zaman ortaya belki daha güzel,daha orjinal şeyler çıkabilirdi. İyi forumlar herkese
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Banned Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Süpermeydan 1. Slogan yarışması oylaması Sloganlar daima kısa ve akılda kalabilen, mesaj verebilendir. Bu kalıba uyan slogan 5.SAHARAY Farklı renkte insanların, farklı renkte düşüncelerin buluşma noktası...''Süpermeydan'' ama içerik olarak tezat var bence. farklı renkte farklı düşüncede deilse bu sitede buluşamaz mı? Kendisine soruyorum. lütfen cevaplayın :) |
| | |
| | #14 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan 1. Slogan yarışması oylaması Slogan ne demek anlamını çok iyi biliyorum.Diğer arkadaşlar içlerinden gelen cümleleri bizlerle paylaşmışlar onların yazdıklarınada saygı duyuyorum.Ben kendi belirlediğim slogana oyumu verdim.
__________________ En mükemmel adalet, vicdandır. (Victor Hugo) |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 886 Rep: 87529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süpermeydan 1. Slogan yarışması oylaması Süpermeydan 1. Slogan yarışması oylaması sona ermiştir.Yarışmayı SAHARAY rumuzlu arkadaşımız kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 170 Rep: 16989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan 1. Slogan yarışması oylaması SAHARAY'a tebrikler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |