![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Supermeydan Yarışmalar forumu içinde "1.Süpermeydan din kültürü yarışması..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili SÜPERMEYDAN ın süper üyeleri ve bizi dışarıdan inatla izleyenler... Bir yarışma düşünün (aslında düşünmenize gerek yok ülkemizde sıkça yapılıyor.Ama siz yinede düşünün) İlahilerin güzelliği, hadislerin örnekleri ayetlerin açıklaması yapılıyor...Ve ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1.Süpermeydan din kültürü yarışması... Sevgili SÜPERMEYDAN ın süper üyeleri ve bizi dışarıdan inatla izleyenler... Bir yarışma düşünün (aslında düşünmenize gerek yok ülkemizde sıkça yapılıyor.Ama siz yinede düşünün) İlahilerin güzelliği, hadislerin örnekleri ayetlerin açıklaması yapılıyor...Ve tabiki kendi duygularımız.... Süpermeydan da bu konularda kendilerini çok iyi yetiştirmiş arkadaşlar mevcut. Evet 1. SÜPERMEYDAN DİN KÜLTÜRÜ YARIŞMASI..... Yarışma kuralları: 1-Yarışmaya daha önce başka yerde yayınlanmamış en az 2 yazı ile başvurulacaktır. 2-Yarışma başvuruları bugün itibarıyla başlayacaktır.(17.06.2008) 3.Başvuru bitiş tarihi (17.08.2008) dir. 3- Yarışmaya farklı din mensuplarıda katılabilir... 4-Yazının içeriği ve konu serbestliği mevcuttur..(herhangi bir kurum ,kişi hedef olmamalı hakaret içermemelidir.Bu tip yazılar yarışma dişı bırakılacaktır.) 5-Yarışma bitiminde eserler oylamaya sunulacaktır.. Keyifli ve bol katılımlarla kolay gelsin....
__________________ Konu güney tarafından (17-06-2008 Saat 05:49 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 595 Rep: 59203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan din kültürü yarışması... Alıntı:
Ali Özdemir kardeşimin bu yarışmaya katılması gerektiğini düşünüyorum. Hadi bakalım Ali kardeş...:))
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| | #3 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 333 Rep: 33016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan din kültürü yarışması... Alıntı:
Sevgili Güney Sanırım Yarışmanın sonucu şimdiden belli.... RABİA kardeşim Birinci.... Ali ÖZDEMİR ................. O da birinci. İki birinci nasilmı olur ??? Ali kardeş SONDAN birinci olur:Entusiasmado: Emeğinize sağlık... | |
| | |
| | #5 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 595 Rep: 59203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan din kültürü yarışması... Alıntı:
Allah razı olsun...Sizin birinci geleceğinize yürekten inanıyorum...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| | #6 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 333 Rep: 33016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan din kültürü yarışması... Alıntı:
Emin olun ...........tevazu değil:Entusiasmado: Siz varken bana top taplamak düşer.. Demiştim ki ne şairim ne de dinciyim Övündüğüm tek iş sağlam bir tenisciyim :Entusiasmado: | |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan din kültürü yarışması... Ben her ikinizinde (rabia ve aliözdemir)ve hatta bir çok kişinin bu konuya dair bir çok güzelliklerini bizimle paylaşacaklarını biliyorum... bekliyoruz efendim o güzel yazılarınızı...
__________________ |
| | |
| | #8 | |
Hakan2034 ve erkişi kardeşleri de unutmamak lazım tabii...
| | |
| | #9 | |
Bu bir yarışma...elbetteki herkes katılabilir...:)) ''Önyargılı''düşünmeyelim.
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan din kültürü yarışması... Alıntı:
Vallahi ben forumun en yavaş üyesi olduğum için yetişememişim yazılanlara.. sevgili "pusucukurt" istediğiniz şekilde katılabilirsiniz....ama ben sizin bu duygularınızı yazıya dökebileceğinizide biliyorum... oylamaya sunulduğunda yazdıklarınız üyeler tarafından değerlendirilecektir... size bol konulu vede bol tartışmalı (birbirimizi kırmadan) forumlar diliyorum...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |